Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17904
View
282
Reply

FATTZURA DIKECAM HEBAT KERANA TAK DATANG AME 2019; TAK HARGAI PEMINAT KATANYA.FATTZURA ADA SURUH FANS UNDI DIORANG KE?

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-4-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
lolita737 replied at 23-4-2019 03:23 PM
pada aku pulak bagus jugak couple ni xdtg..dh kena game kat FFM ari tu mmg diaorg xkn dtg la.

tp  ...

Of coz! Merentong mmg kan mmg hadap fattzura
Asik bagi limelight jer kat drg..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 03:42 PM | Show all posts
Classy14 replied at 23-4-2019 03:32 PM
Of coz! Merentong mmg kan mmg hadap fattzura
Asik bagi limelight jer kat drg..

buruk juga perangai depa..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tentu hajjah yg jd host AME.. so mestilah couple ni tak dtg..

Benda ni bukan isu baru pun...

Fazura mana pernah professional punn dlm bab2 gini.. YIHHH!!!

Karatsss faz nak serang aku, aku pedulikk ape.  mmg FAKTA okay...   

P/s: jap lg ni mesti ade la yg kutukk hajjahh. Kosserrr perangaii
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
lolita737 replied at 23-4-2019 03:23 PM
pada aku pulak bagus jugak couple ni xdtg..dh kena game kat FFM ari tu mmg diaorg xkn dtg la.

tp  ...

A ah...jd gosip no 1 meletop mcm kes FFM ari tu... Apa2 psl Fattzura, mesti naik no 1 or no 2 kat meletop... Hjh ngan haters x  rengsa ker asyik kisah Fattzura je naik kat Meletop yg tukang naikkan cerita psl couple 'sendu' ni pun bukan org lain...haters ngan pemenat batu api derang jugak...fans couple ni releks je
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Chrating replied at 23-4-2019 03:30 AM
Pada saya, sepatutnya fattzura awal2 dah tarik diri. Dah tahu ini anugerah kalau menang tak mungkin  ...

Yg meroyan tu hatersss bkn fans pon. Yg genuine fans fattzura xkesah pon fattzura xattend anugerah smlm tu.  Dan spjg ame pernah ke Fazura p anugerah ni???
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tokyojuliet replied at 23-4-2019 02:33 PM
iyekeeee ade netizen mempersoalkannnn????

sah2 program anugerah meletop tu anugerah pla ...

Kannnn ... Tak move on move on ke jahh oiii...
Be professional lahh Jah... ehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 03:56 PM | Show all posts
Lailawati replied at 23-4-2019 03:45 PM
A ah...jd gosip no 1 meletop mcm kes FFM ari tu... Apa2 psl Fattzura, mesti naik no 1 or no 2 kat  ...

betul..sy sokong.

kadang2 i rasa program MELETOP tu mcm rancangan peribadi hos je..
mana artis dia suka dia layan elok, yg xsuka dicerca..
aku tgk bukan Fattzura je kena, artis lain pun pernah kena..

sori lah..astro pun dh lama kena terminate.so mmg xlayan sangat.. bila baca komen forumer baru akan search kat youtube nk tgk hos yg professional konon katanyaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha.. skali je aku tgk dorg ni pro kat fashionshow tu pun dua2 mcm kipas kudung cau awal2 jahzouk siap bwk bodyguard bagai.. Abph pun Jah lari masuk duduk dlm kreta dr duduk kat blkng couple ni.. kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 04:38 PM | Show all posts
Redhead replied at 23-4-2019 04:16 PM
Hahahaha.. skali je aku tgk dorg ni pro kat fashionshow tu pun dua2 mcm kipas kudung cau awal2 jahzo ...

alahhh pro konon..award abp ko dok blakang pentas pehal
merentong tu mmg program jah ok...siap bawak family bagai naik stage gossip sume dia yg control...yg busuk busuk pasal fattzura confirm masuk carta..yg elok takde plak...plus gossip hajah dicerca semalaya pasal fashion or zouk or dapat surat terbuka ke apa langsung non hado
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqo replied at 23-4-2019 03:45 PM
Dah tentu hajjah yg jd host AME.. so mestilah couple ni tak dtg..

Benda ni bukan isu baru pun...  ...

Hehehehe aku setujooooo pozitip kehiluhilir spread lop katanya tp hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
superwhy replied at 23-4-2019 04:38 PM
alahhh pro konon..award abp ko dok blakang pentas pehal  
merentong tu mmg program jah ok...sia ...

Time Faz outstation bukan main dia pro pergi event yg laki nya Faz pun ada skali time tu.. cuba klau si faz tu ikut laki nya tgk pro tak pro dia nak dtg jugak skali kat event tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:08 PM | Show all posts
kalo aku pon xhingin datang
baik jaga hati sendri dulu dari jaga hati org...watpe nak sakitkan hati sendri khenn
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Redhead replied at 23-4-2019 04:16 PM
Hahahaha.. skali je aku tgk dorg ni pro kat fashionshow tu pun dua2 mcm kipas kudung cau awal2 jahzo ...

Hahahahah!! Iols was there!! Kelam kabut jah cabut siap bodyguard ikut blkg... Fans nk ambik gmbr pun cannot... Faz kat depan sheols chill2 stop layan fans bergmbr..
Acaner professional takkk
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 23-4-2019 05:01 PM
Hehehehe aku setujooooo pozitip kehiluhilir spread lop katanya tp hampeh

Baguslah bsikap positif dpd negatif memanjang. Lots of love.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Classy14 replied at 23-4-2019 05:11 PM
Hahahahah!! Iols was there!! Kelam kabut jah cabut siap bodyguard ikut blkg... Fans nk ambik gmbr  ...

Pro la sbb kan nak pkai baju sama kan so kena la pro dtg designer tu punya show.. klau tak nnt org nmpak sgt nak tak nak kena la tnjuk pro sikit.. phuiiii la..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Redhead replied at 23-4-2019 05:23 PM
Pro la sbb kan nak pkai baju sama kan so kena la pro dtg designer tu punya show.. klau tak nnt org ...

Oopppssss
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
eyza_aziz replied at 23-4-2019 10:41 AM
bila masa lopak tu buat homework... selama jd pengacara mmg kelaut dlm la... baca que card mcm bac ...

Ce amik jihan jd pengacara..mengacara pun bagus..boleh plak dibahannya jihan kenapa xmenang kategori pengacara meletop walaupun rajin buat homework,menyampah lah!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Classy14 replied at 23-4-2019 05:27 PM
Oopppssss

Padahal show sebelum2 tahun tu tak pernah plak nmpak muka dia balik2 muka si Faz jela ada naik bosan dah aku tgk.. kahkahkah.. tgh outstation ni bosan plak bnyk benor aku terkomen ari ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LauraRichis at 23-4-2019 06:43 PM
adeqo replied at 23-4-2019 03:45 PM
Dah tentu hajjah yg jd host AME.. so mestilah couple ni tak dtg..

Benda ni bukan isu baru pun...  ...


Setakat anugerah sampah sarap jijiklah fazura si artis gred A tu nak jejak kuku kaki pun kat situ.

Jangan macam hajjah acah acah profesional kat gelanggang sendiri jah,  bawak kaum kerabat jadi pompom girl so boleh berlagak samseng buli artis2 lain.  

Tapi kat tempat lain tak profesional datang lambat sebab makan durian pastu seat terbiar sepi sebab dok menyorok belakang stage macam tikus mondok..tak cukup tu mencicit larik balik awal pastu play victim kat paper tanak buat drama katanyerr
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
superwhy replied at 23-4-2019 04:38 PM
alahhh pro konon..award abp ko dok blakang pentas pehal  
merentong tu mmg program jah ok...sia ...

Balaci jabobis ade penyakit amnesia. Dan2 plak jahbobis tetibe pro . Apoo? Time abph , ko dkt mane? Btg hidung pon taknampak . Kecut perut kah ngadap power couple.

Lagi 1 takleh blah, bio pon penah menang abp , tetap duk 3rd row blkg couple yg tak penah menang.. nampak tak level ko jahbobis .. nobody care about u kecuali balaci merentong astro ko..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088669s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list