Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
28323
View
379
Reply

[Edisi Tudung Terbang] Fathia Latiff bukak tudung

[Copy link]

Author: melnanzz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2019 05:56 PM | Show all posts
Ni ke muka dia yg sebenar tanpa mekap?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 21-4-2019 05:51 PM
Muka org mendadihh

Haritu si anju ada live ngn PA si fatiya ni

Saje je tu si anju perangai busuk mulut busuk tu mmg niat nk bukak pekung org.silap besar fatiya kawan dgn org x reti jaga rahsia si bohsia ni dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni la yg cantik sgt dikatakan oleh bbrp forummer?
Klu duluuuu tu cantik ke? Biasa2 je pown. Tgk je wajah terkini. Itu la yg sbnr agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
td iols tgk insta kaler kelabu..dia ni awat bipolar sungguh..kat insta sheols iols follow pun pening..gambar mak dia pun dia delete..muke da cantik da tu..dia ni kalau x mekap pun cantik tp tula..kepam
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mentadaklaut replied at 21-4-2019 05:46 PM
Muka dh x berseri la tgk..ke aku ja prasan bnda tu??huhu

dia smokng kan..pasal tu rupe mcm x rupe org
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape hr tu yang cakap FL ni cantik sgt compare to zahira? Kossserrrr
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
silap pilih kawan la ko tekya
nak kate bodoh,cerdik..family pun ok..
nak kate muda,da tua da..
muke cantik tp cmni plk bipolarnye..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:14 PM | Show all posts
sheols ni jd mcm ni pasaipa? rupa ada. peminat ada. harta ada. sebab aiman kah???
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik kenapa nak blame org lain utk kesalahan diri sendiri. Ada sesape letak pestol kat kepala minah ni ke? So indenial lah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 21-4-2019 05:15 PM
.... dah delete dah... aku sempat ss post dia tadi

Masa aku nmpk, dia dah off comments...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkedu dan terkejut tgk tiya
Awat jd camnie
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
shalalat replied at 21-4-2019 06:11 PM
Sape hr tu yang cakap FL ni cantik sgt compare to zahira? Kossserrrr

kalo zm bipolar mcm dia pun kepam uols..dia ni kacuk arab,zm kacuk omputih..mmg msg2 cantik..iols xminat tekya ni pun..tp tertengok mggu lps cite AR..lawa sheols ni..maka terlayan la diandra,hani etc cite dia..dia ade bakat..tp tu la..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Janganlah hisap dadah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah bermasalah teruk kalau gini gayanya
Semoga family sheols bagi support & bawak gi kaunseling/rehab
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasaipa sampai hodoh tahap mcm ne dh..hot kot dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka ni mcm rumah la. Kalau benda asas binaan tu mmg dah cantik, tapi tak reti nk jaga or hias mmg outlah.
Ko tgk skin si tiya pon ko tau dia malas nk buat skincare routine tu. Kusam kelam ya amat. Mak iols umur dah nk masuk 70 pon gigih menenyeh day cream night cream bagai
Iols rasa family dia pon dah letih usaha mcm2 kat dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Fathiya, kawen jelah dgn aku haishhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak hairan
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
suka tengok dia berlakon dlm Plan Cinta Tak Jadi. bagi meols FL ni tak la cantik sangat tapi lakonan dia natural. kesian bakat yg ada dipersiakan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080394s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list