Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
28324
View
379
Reply

[Edisi Tudung Terbang] Fathia Latiff bukak tudung

[Copy link]

Author: melnanzz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe tiya.. You still boleh bangkit cantik cam dulu cuma pastu kan you dptkan rawatan yg betul dan cukup dulu okayy
Pedulikan kecaman org..jgn layan perasan.. Slowly bangkit!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Fatiya u are still young bangkit semula

Make over cantik cantik sehatkan diri

Insyallah dek akan berjaya
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:46 PM | Show all posts
Tu la, at-least FL memang semulajadi cantik, cuma maybe going thru bad phase sekarang ni.
Nanti dia recover, jaga balik makan, exercise, supplement, healthy lifestyle.......terus naik balik seri dia.

Yang the rest mmg semulajadi gitu je, buat cane cane pon, tarap tu je la.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarkan je la dia ..jgn kacau2 dia..
Ntah tak tau nak kesian ke tak..
Ada rupa..bakat..tp akhirnya ..
Moga dia boleh bangkit balik..nampak nau kecewa sungguh..
Frust tgk aiman ka dgn zahirah?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mlm td ms AME 2019, kat ig story ZM ada tunjuk dia tgk shoot video ..pastu tetibe AH rangkul leher ZM nak peluk
oh myyyy sweettttnyeeeeeeeeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
bestnyeee kene peluk dgn jantan hensem mcm eman ni ...huntung ZM
IMG_20190422_145649.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakat ada klu xde disiplin mmg xkemana....sedara aku tkg masak kat restoren..masak sedap..semua pandai...tp masuk keje xde disiplin.nk kena org kejut tdo..klu org xde,xpergi keje...dh brp tmpat dh buang keje..skrg menganggur..bini br lps beranak ank no2..syok mkn minum berak mak tanggung..klu zohor pergi rmh dia blm bangun lg..bini pun dh xlarat nk kejut.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 21-4-2019 05:37 PM
Bukak jelahh.. si anju pun dah warna rambut kaler abu asap

Anju pun dah terbang tudung???
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:38 PM | Show all posts
pls laaa dia ni bukan depress. ni att seekers. takdenya org depress giler nk bukak tudung mcm org gila then upload kt social media. ni sbb kurang kaseh syg je. dah org tegur taknak dgr nk apa lg. teruskan la perangai mereng tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by PENCINTA_DIRIMU at 22-4-2019 04:25 PM

Dia ni sebenarnya baik, cuma perlu ada orang yang betul2 sayangkan dia untuk bimbing dan jaga dia. Sejak dua menjak ni dia macam overthinking sikit, kena berhenti main internet dan tenangkan fikiran, fokus benda lain dulu.

Kalau ada rezeki yang datang elok dia hargai dan manfaatkan betul2, bila kita lebih berdisiplin dan professional dalam urusan kerja, orang pun akan sayangkan kita dan rezeki pun akan hadir tanpa putus.

Kalau bosan tak ada hiburan, kita layan cerita doraemon atau pergi bercuti, dia tak boleh terlalu fokus pada internet. Parti liar tak elok, sebab banyak melibatkan dadah dan ramai yang sekadar nak enjoy, tapi belum tentu sayangkan kita dan rela tengok hidup kita musnah.

Saya suka nasihat dalam single lagu dia. Part paling faveret. "Jangan mudah bergaul sayang". Jujur saya cakap saya masih dengar, pegang dan ingat segala nasihat dalam lagu tu sampailah sekarang supaya saya tak pernah lupa dan hanyut. Harap semuanya ok and sorry andai ada mana2 pihak terguris hati, saya cuma nasihat sebab saya peminat fathia. Harap semuanya ok ye.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
inspiro92 replied at 22-4-2019 08:29 AM
Did she went britney? Nak tunjuk perasaan.sian ko bermasalah.dptkan rwtn dik!

Kannn..sbg kipas susah mati britney dl kesian betul dgn beliau..sbbkan jus-tin je dia meroyan2..padahal byk lagi jantan hensem..tp britney dpt byk supporr fam esp mak dia..mmg jaga dia betul ms tu..harap tekya berubahla..muke ko cantik..kalau xnak muke tu meh bagi iols..ekekek
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Yongpallie replied at 22-4-2019 09:40 AM
Insider news yang meols dapat, sheols pernah kena histeria masa terlibat dengan teater dekat IB kot. ...

Teater dgn eman tu ke?bidasari tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 22-4-2019 11:03 AM
sayang sungguh la tekya knpe jd mcm ni. aku dari dulu lgi x bkenan dia btudung sb dh nmpk pesen dia  ...

Da x mude uols..da 32thn..bersusun heroin mude skrg..tp kalau dia cantikkan diri iols rse relevan lg sheols as heroin..tgk kak pasah je la..smpi skrg heroin lg
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-4-2019 02:57 PM
bestnyeee kene peluk dgn jantan hensem mcm eman ni ...huntung ZM

Iols perasan si eman ni mmg jns mudah memegangkan..ngan tekya dulu pun hbs rata dia pegang hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:28 PM | Show all posts
tekya kena register rehab la kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 21-4-2019 06:28 PM
Fathiya, kawen jelah dgn aku haishhh


Bukti orang cantik perangai huduh pun sanggup kutip

Tiya balikla ke jalan sober, u have so much potential
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 22-4-2019 12:06 AM
Haaa ye iklan tu 10 tahun lepas gitu kan. Kawan I involved dlm iklan tu dia cakap perempuan tu tin ...

Screenshot_20190422-164746_YouTube.jpg

Ni kann pun sukaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
chanteksekali replied at 22-4-2019 04:44 PM
Ni kann pun sukaa

Yeeee chuolls lepastu dia masuk drama Nur Kasih pulak ingatkan memang bertudung. Dia bertudung proper dalam AR cantik ayu, free hair dlm Isteri Luar Biasa cantik letops dgn rambut siap gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 22-4-2019 04:38 PM
Bukti orang cantik perangai huduh pun sanggup kutip

Tiya balikla ke jalan sober, u have so mu ...

tula org kata,org jantan mmg pandang rupe..jantan melayu indenial lagi hakikat ni ok..
Kalau cantik perangai hazab pun bersusun org nak..pompuan je xpandang rupe uols..ekeke
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 05:13 PM | Show all posts
ehek...mak pun tak mo kutuk lebih...sebab muka mak pun bukan lawa sangat...rambut jer bronze...cer tengok dp mak

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083056s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list