Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29290
View
379
Reply

[Edisi Tudung Terbang] Fathia Latiff bukak tudung

[Copy link]

Author: melnanzz       Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 11:35 AM | Show all posts
masa first tengok dia dalam Nur Kasih, rasa cam untungnya orang yang lahir2 muka lawa ni.
tapi now, what happened?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:42 AM | Show all posts
potpetpotpet replied at 22-4-2019 11:35 AM
masa first tengok dia dalam Nur Kasih, rasa cam untungnya orang yang lahir2 muka lawa ni.
tapi now, ...

iols tak tengok drama nur kasih dulu..
tp bukan ka drama tu heroin nya tizz zaqyah?
ka ada fatiya jugak? ke ada drama lain nama sama jugak?

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:43 AM | Show all posts
Kepamnya ko Tiyaaaaaaaaaaaaaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul lah org kate,bile ko dah associate diri ko ngan drugs,ko takkan peduli pasal benda lain cthnya maruah,penampilan,family, kerja dan sebagainya. Yg penting dpt dadah. Betullah dadah itu pemusnah hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:47 AM | Show all posts
potpetpotpet replied at 22-4-2019 11:35 AM
masa first tengok dia dalam Nur Kasih, rasa cam untungnya orang yang lahir2 muka lawa ni.
tapi now, ...

ramai orang tahu fathia ni minah lalok dadah, kekawan pun jenis hazab.
tu sebab Datuk & VIP pun tak hingin nak dekat.
kalau dia normal, dah lama kena sambar dengan kaum kerabat.

btw, at first glance tak baca title, aku ingat budak jantan mana la tadi.
fathia rupa nya.
sayang betol muka lawa tapi bodoh, she simply throwing her life away.



Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:03 PM | Show all posts
kesan dadah sintetik ketara sangat sis ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
missBlackDahlia replied at 22-4-2019 11:42 AM
iols tak tengok drama nur kasih dulu..
tp bukan ka drama tu heroin nya tizz zaqyah?
ka ada fati ...

Dia berlakon watak sampingan.
Jadi kawan tizz masa kt uni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:15 PM | Show all posts
next tayang gambar bukak tudung.... i ols nak teka....lyana jasmay....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 22-4-2019 12:20 AM
iols baca thread sblm ni ade ckp dia bipolar

Oh..ok. Kalau kena sbb persekitaran sy simpati, tp klu sbb dadah...hurrmmm
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
So akan dapat surat terbuka lagi ke macam mana ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 22-4-2019 12:24 PM
So akan dapat surat terbuka lagi ke macam mana ni?

Kalu kepam Daik and Puik tak layan.

Kalu cantik depa lah merenyam.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:01 PM | Show all posts
kesian tengok die, tgok ig die pun sesuatu sgt, hope xbuat benda bukan2 la
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Pls la fatiya ko ni lawo.. belakon pon pandai.. groom la semula diri tu..
nak free hair silakan , tgk tu kawan ko ukasa, emma, nina islandar, relek2 je belakon sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian ... harap2 ada  org guide dia, supaya x hancur
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh mcm pengkid kepam. Blh la klu nk dijodohkan dgn sajat
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia patah hati ke? Sampai jd camni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:39 PM | Show all posts
what happened to her ? really ke psl drug ? drug jenis apa ek ? sory la mungkin ai ttgl ketapi .. tp ai sgt simpati kat sheols ... family sheols x sdar ke dia cmni ? takkan lah kan ... news opkos sana sini .. then dorg x buat ppe ? mustahil kan ? nak kata dia kne buang family pon idok ...

ai is curious ... klu gini la , sumone kne bantu dia .. n jauhkan dia ngn medsoc ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa perempuan Melayu Islam tidak boleh buka tudung? Kepala dia, kan? Melainkan dia pergi buka tudung awak baru awak meletup/merentan/hencap/kecam/hentam.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayangnya. Rupa ada tapi lalok pulak. Tengok datin becca walaupun rupa so so elok aje kawen org kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:51 PM | Show all posts
potpetpotpet replied at 22-4-2019 12:09 PM
Dia berlakon watak sampingan.
Jadi kawan tizz masa kt uni.

oo patut lah...
tp betul lah.. sayang org dha lawa tp tak jaga kelawaannya nih

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.941758s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list