Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
28367
View
379
Reply

[Edisi Tudung Terbang] Fathia Latiff bukak tudung

[Copy link]

Author: melnanzz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 08:25 AM | Show all posts
sober teruxxx ni

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
tengok mata sheol teringat datu watak katun legend masa tadika IMG_20190422_082446.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Did she went britney? Nak tunjuk perasaan.sian ko bermasalah.dptkan rwtn dik!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:16 AM | Show all posts
sayangnya, bakat ada, muka cantik...tapi tersasar jauh..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:23 AM | Show all posts
fatimah kembong, uqasha bukak tudung rambut cantek je... baru berbaloi kena hencap... FL ni kesian pulak aku tengok... family takde yag bantu ke... atau she ni dah tak boleh nak tolong dah sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:28 AM | Show all posts
Masa tgh couple ngan aiman cantik semendang jaa fathia nih.





Memang sungguh lah...dadah perosak negara.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:28 AM | Show all posts
makin busuk dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:32 AM | Show all posts
adoi nape teruk sgt FL oiii
kesian pulak aku tgk dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya..sayang sangat dia mensia2xkan hidup Dgn layan perasaan sgt.
Salah pilih kawan abis rosak segalanya. Harap ada insan yg leh sedarkan dia semula. Sayang bakat yg ada tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:35 AM | Show all posts
I think she is starting her rehab kot tu sebab badan kembang semacam and eyebags tak bole bawak bincang lagi..biar lar dia nak buka tudung, sebab dia tau lagi stress dia nak managed her addiction plus the pressure from the public to see her prim and proper everytime.

Will always remember fatiya as Arianna Rose, cantik gilaa!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Insider news yang meols dapat, sheols pernah kena histeria masa terlibat dengan teater dekat IB kot. Semenjak tu, sheols jadi pelik sikit. Dan ditambah pula dengan mendadih. Meols juga beranggapan bahawa dia ni dah mula kena bipolar. Anyways, get well soon kak ya. Kesian dekat family. Family sheols orang baik baik ya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols tak pernah minat kak ya, masa dia awal2 jadi pelik kat twitter & bigo dulu mmg meols kecam juga. Tapi skrg macam ada rasa simpati sbb rasanya mental health issues ni. Doakan yang baik baik je lah
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 10:00 AM | Show all posts
hijau88 replied at 22-4-2019 02:58 AM
Xyah la buat comeback. Tak relevan dah dia ni dlm industri seni.
Klu nak ckp hebat sgt lakonan, b ...

ada juga yg sependapat dgn iolls, lakonan sheols biasa2 ja
mohon sheols bantu diri sendiri..
benda ni kalau family, kawan2 nk tlg tp diri sendiri x nak, xboleh juga
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Dadah perosak diri.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 10:19 AM | Show all posts
u got face u got fame...apa jadi dik yah oooiiii

sibaik x minat sgt kt dia...

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 10:27 AM | Show all posts
hm,mmm......makin lama makin pelik...kesian
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 10:28 AM | Show all posts
ya ampun apasal tak lawa dah ni, adoi lah tlg lah ya, kalau nak off tudung pun, bersiap lah, jgn lah ingat letak gambar muka tak siap ni org kesian & tak kecam, lg org kecam sebab hodoh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:03 AM | Show all posts
sayang sungguh la tekya knpe jd mcm ni. aku dari dulu lgi x bkenan dia btudung sb dh nmpk pesen dia akan bukak jgk ni...

maaf ler tp ak rse dia ni cantik x btudung. muka dia lawa bila wat rambut pesen2 dlm drama letopan sheols dlu. nak2 lagi Ariana Rose.. dia ni kalau pandai bawka diri, pandai jaga jenama, mmg setanding ngn retis2 lain. Setakat pendatang baru, takkan blh lawan si tekya.

kes bigo dulu tu org boleh lupa je, tp dia ni jenis x berubah. kalau dia berubah, masa depan dia blh pegi jauh. lelaki kaya ramai je nak dekat ngn org berbakat dan cantik. tp sayang, Fathiya Latif hanyut... dh tua2 baru nk bangkit, udah tlmbat. Usia muda ni, tolonglah sedar n do something!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rs dia ni mmg mabuk ketum la..kau tgk la jap lagi..mesti dia minta maaf tak pun ckp akaun kena hacked like kau mcm Kim Kardashian pulak org heran nak hacked
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 22-4-2019 10:00 AM
ada juga yg sependapat dgn iolls, lakonan sheols biasa2 ja
mohon sheols bantu diri sendiri..
be ...

Itu la, mmg besa2 je lakonan fathia ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090333s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list