Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25550
View
379
Reply

[Edisi Tudung Terbang] Fathia Latiff bukak tudung

[Copy link]

Author: melnanzz       Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
knnk replied at 21-4-2019 10:26 PM
Ok je. Biarlah dia nak buka tudung ke apa, asalkan tak buka baju.
But kesian tgk dia ni, walaupun I ...

dia da bukak baju da chuols hahah
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 21-4-2019 10:03 PM
Dia ni mmg ada bipolar ke?

iols baca thread sblm ni ade ckp dia bipolar
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya fatiya. Obviously muka kertu bila dah jd camni. Family die tkde buat pape ke utk tlg die ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 21-4-2019 10:24 PM
fatiya amik gambar ni kat cafe lads n lassies shah alam, rumah family dia. dah rupa mcm emmet rambut ...

uols maksudkan emmet butterfingers ke? if betul sanggup u sama kan emmet tu dgn fathia emmet tu punya la handsome walaupun skrg dah berisi haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 21-4-2019 09:17 PM
My oh my cerita fav meolls since cerita tu tayang meolls baru derjah 2 lagu Maman Teacher's Pet  ...

Apooo chuols darjah 2 dah memahami & mendalami filem2 romantik Iols pulak crush dgn kawan aman graseka yg dkt hutan tu. Yg bawa watak alai ke arai nama dia.. gituh iols crush dgn watak yg tak glamour
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
adoi..kak ya...napa la cmni yg hg pilih...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Zazaelena replied at 21-4-2019 06:35 PM
suka tengok dia berlakon dlm Plan Cinta Tak Jadi. bagi meols FL ni tak la cantik sangat tapi lakonan ...

Hero fattah amin kan. Aku pon suka layan citer tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 22-4-2019 01:30 AM
Apooo chuols darjah 2 dah memahami & mendalami filem2 romantik  Iols pulak crush dgn kawan aman  ...

Iya chuolls masatu jaman video tape, balik sekolah g rumah jiran pinjam tape balik rumah pasang sendiri tengok sambil tunggu nak g ngaji petang kecik2 udah gatai layan movie rumantis. Actually sebab I minat rambut copiya jen ittew

Asyik tumpu watak hero jahhh, sapa lagi nak fokus pada watak picisan kalau bukan chuollszahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Jiyongie88 replied at 22-4-2019 01:21 AM
Kesiannya fatiya. Obviously muka kertu bila dah jd camni. Family die tkde buat pape ke utk tlg die n ...

Mesti ada juga famili dia bantu dia & mungkin juga kakya yang susah untuk bantu diri dia untuk berubah.. sayangkan wajah leh tahan letops, berbakat, educated, famili baik2 tapi tak sangka kakya jadi begini.

*kalau kakya baca yinnih, please buat comeback. Gituh.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 22-4-2019 01:46 AM
Mesti ada juga famili dia bantu dia & mungkin juga kakya yang susah untuk bantu diri dia untuk ber ...

Xyah la buat comeback. Tak relevan dah dia ni dlm industri seni.
Klu nak ckp hebat sgt lakonan, biasa2 je pun. Xde apa nak dibanggakan pun.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:49 AM From the mobile phone | Show all posts
kenapa dia ni makin lama makin buruk..dulu masa dia baru jadi artis bagi aku cantik gila.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 05:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kakyaa dulu cantik sangat masa berlakon akasia dengan shukri yahya.

Sayangnya lah bakat yang ada tu..
Kakyaa frust ke sampai jadi gini..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 22-4-2019 02:58 AM
Xyah la buat comeback. Tak relevan dah dia ni dlm industri seni.
Klu nak ckp hebat sgt lakonan, b ...

Maksud meolls comeback jadi cantik & kembali ke jalan yg benar semula cerita dia dulu2 meolls hanya layan AR & drama kat tv1 dgn Afiq Muiz tu jahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Lalu menjadi pengkid?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Acc IG kena back Ker? Semua pics hilang kecuali yang ni. IG lebih 3M followers tuh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Acc IG kena back Ker? Semua pics hilang kecuali yang ni. IG lebih 3M followers tuh. Probably dia ada drugs or mental illness.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap family sheol bukan yg jenis kami lebih kenal anak kami, org luar jgn masuk campur sebab being in denial ni yg akan merosakkan anak tu. Harap bawak jumpa psychiatrist etc, she needs help. Nmpk mcm xde semangat nk hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa punca sbnr dia jdi gni ye?
Siapa2 cuba bg kronologi sikit
Takan la sbb aiman je jdi gila mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:17 AM | Show all posts
biar la dia...
mna tahu satu hari dia berubah jd lebih baik
hidayah Allah tu luas..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:21 AM | Show all posts
Jiyongie88 replied at 21-4-2019 05:21 PM
Kesiannya fatiya. Obviously muka kertu bila dah jd camni. Family die tkde buat pape ke utk tlg die n ...

shes 32 dah this year chuols. sedih kan tgk dia?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090066s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list