Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29224
View
379
Reply

[Edisi Tudung Terbang] Fathia Latiff bukak tudung

[Copy link]

Author: melnanzz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 21-4-2019 06:09 PM
td iols tgk insta kaler kelabu..dia ni awat bipolar sungguh..kat insta sheols iols follow pun pening ...

Dia ni mmg ada bipolar ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 21-4-2019 09:13 PM
Euwwwww kejiiiinyahhhh tapi kan dah spesis gitu busuk kepam hauk belakang cerita asalkan comolot d ...

Pompuan tu mcm merajuk sbb i tgk dia x pndg si lelaki tu cakap dgn dia..then llki tu pusing kepala pompuann pujuk2..then terus comolot..haha ko ghaserr..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 10:06 PM | Show all posts
typical muka penagih dadah..
syabu campur heroin.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa nape jadi macam ni? Keith foo dah single boleh lah merawat hati yg luka. Sepadan je tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 10:24 PM | Show all posts
fatiya amik gambar ni kat cafe lads n lassies shah alam, rumah family dia. dah rupa mcm emmet rambut pendek berperangai iqram dinzly. tapi takde sapa ada insider info pasal apa sebenarnya terjadi kat dia..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je. Biarlah dia nak buka tudung ke apa, asalkan tak buka baju.
But kesian tgk dia ni, walaupun I tak suka dia.
Harap dia dapat rawatan yang sepatutnya
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Padam teruih kecantikan FL..
Beza benor... dulu mmg cantik flawless... skrg  ni nmpk ugly...mana ilang aura cantik tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dah mcm pengkid bacin je aku tengok
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
nape teruk naw muka tekya nih..jauh sgt dr dlu cntik ropawan..ni da ghupe anak angkat madey jahh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Haritu bukan sheols macam dah ok ke? Macam dah elok dan comel balik .. aku rasa dia ni macam ada split personality
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 21-4-2019 11:00 PM
Haritu bukan sheols macam dah ok ke? Macam dah elok dan comel balik .. aku rasa dia ni macam ada spl ...

Ada nampak macam dah ok sikit hari tu kat ig dia.. I speku dia ada mental illness.. Tapi tak pasti kategori apa..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru kuar gua ke tt.. citer ni dah basi dah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak kt ig explore td

Good for her

Suka i tengok
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
fatiya, pls check in hospital dgn kadar segera..pls pi rehab..sygnye laa..

and pls stay away dr kenkwn yg toxic esp si minah kuat gaduh tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Jauhilah dadah....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 11:43 PM | Show all posts
nama pun artis
apa la sgt
rasa nak pakai tudung
pakai
bila dpt job iklan suruh buka tudung
buka
bila dijemput ceramah hijrah selebriti
pakai
bila terasa jobs sendu
buka semula
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
busuknya
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 21-4-2019 10:00 PM
Igt dulu2 dia dlm iklan syampoo rejoice ke sunsilk....i smpi cakap..cantiknya model ni..dh le tinggi ...

Haaa ye iklan tu 10 tahun lepas gitu kan. Kawan I involved dlm iklan tu dia cakap perempuan tu tinggi cantik muka ereb2 gituh. Sayangnyaaaa kakya jadi ginih huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 21-4-2019 07:46 PM
Cantik tak uols

https://www.instagram.com/ridzokumura/p/BwUSit2liZS/?utm_source=ig_share_ ...

Halah si lalucah ni sjer je smpan tudung kt kepala dek nk melakukan produk cikki dia tu..maklum la bse yg beli kn acik2 surirumah bertudung kepam sume nk ketat sne sini yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
nazriatie replied at 21-4-2019 10:04 PM
Pompuan tu mcm merajuk sbb i tgk dia x pndg si lelaki tu cakap dgn dia..then llki tu pusing kepala ...

Ghaserrrr nak terbelahak di situh jugek haha Euwwww chuolls tengok drama from beginning to end. Yihhhhh tak sanggup meolls
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078963s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list