Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29241
View
379
Reply

[Edisi Tudung Terbang] Fathia Latiff bukak tudung

[Copy link]

Author: melnanzz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Malam tadi iols tertengok balik film Cinta Kita lakonan sofea jane & aman graseka. Kan sofea tu potong rambut sbb kecewa dgn lelaki pastu sheols pun terus berpewatakan & berpenampilan seperti lelaki sampai la sheols bertemu dgn aman graseka Bila tgk pic fathia ni iols pun terus terbayang watak sofea jane tu. Mungkin fathia depress sbb cinta dan juga masalah2 lain. Tu yg slowly jadi mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Untunglah fam pon have have agaknya. Kalo kena org lain dah lama homeless, sapa larat weyh, dah umur 30an still harap mak apak tanggung tempat tinggal mkn minum semua. Aritu mcm elok sket dgn nk release single bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
knapa dgn dia ni...skt agknya..mcm trok sgt je tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari dulu mmg tau skin dia x elok sgt. Berjerawat kecik2 tp still ok lah. Now mcm dah mcm takde "nur" muka tu. Sayang sgt2 lah fatiya, umur bukan makin muda. Bwk2 lah berubah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok gambar tiya ni.. kiter kesian je. Berlakon ok. Tertekan gamaknye kot.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
iols pon tgk td..ni baru post balik...gmbar lain semua dh dilit..apehal minah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 21-4-2019 07:46 PM
Cantik tak uols

https://www.instagram.com/ridzokumura/p/BwUSit2liZS/?utm_source=ig_share_ ...

Gituhhhh kann... nk kena buat thred baru ke apa ni?? Adoiii
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nordin84 at 21-4-2019 08:54 PM
Sunshine2018 replied at 21-4-2019 08:41 PM
iols pon tgk td..ni baru post balik...gmbar lain semua dh dilit..apehal minah ni..


iols tgk kejap td..semua gmbr delete..tekya,y tekya...follow pun xde..xkan kena hack
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dlm.masa yg sama ZM tgh berbahagia dgn AH...AH siap dah jmpe dgn mak ZM ...dinner sama2 lagi
pasni AH akan ke perth,rumah family ZM
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
nazriatie replied at 21-4-2019 08:03 PM
Mmg ramai pun homeless area opis i tu..hari tu siap bercomolot lagi dpn org ramai..terkedu i..geli ...

Euwwwww kejiiiinyahhhh tapi kan dah spesis gitu busuk kepam hauk belakang cerita asalkan comolot dikhalayak ala2 western gituh

*mujur meolls tak pernah nampak lagi pemandangan ittew kalau lalu area situ yihhh sangat
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols cuma bole bgtahu lamaaaaaaa lagi KakYa nak kebah ok....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 21-4-2019 08:15 PM
Malam tadi iols tertengok balik film Cinta Kita lakonan sofea jane & aman graseka. Kan sofea tu poto ...

My oh my cerita fav meolls since cerita tu tayang meolls baru derjah 2 lagu Maman Teacher's Pet very in love dulu2 I selalu berangan nak jadi macam Dino tu lari dari ex bf ketemu beach boy desa kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak ph menang pilihanraya, artis2 semue pakat naik jd liberal belake, all out unveiling me
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 21-4-2019 10:23 AM
Dah bermasalah teruk kalau gini gayanya
Semoga family sheols bagi support & bawak gi kaunseling/re ...

Xleh nak suruh family gak
Ramai yang bermasalah ji memang menjauh dengan family

Hopefully dia mampu jumpa circle yang better
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
nazriatie replied at 21-4-2019 08:03 PM
Mmg ramai pun homeless area opis i tu..hari tu siap bercomolot lagi dpn org ramai..terkedu i..geli ...

Yihhhhhh. Selera pulak duk comolot ya
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian pulak tengok muka dia.... Mcm air muka orang Tak betul.... Moga Allah lindungi ko dik
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia kata dia x depress, so abaikan....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry. iolls buta dadih. Apa beza batu n dadih ni?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
If nampak mcm lost and serabut mcm ni usually tgh high... and she dah delete means dia baru sedar benda tu tak patut. Which hanya jadi bila dia under certain substance
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Igt dulu2 dia dlm iklan syampoo rejoice ke sunsilk....i smpi cakap..cantiknya model ni..dh le tinggi...smpilah keluar muka dia dlm citer nur...yg remy n tiz tu....beza sggh dgn skrg....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090255s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list