Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29288
View
379
Reply

[Edisi Tudung Terbang] Fathia Latiff bukak tudung

[Copy link]

Author: melnanzz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-4-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 25-4-2019 10:05 AM
Eh sapa yg paksa dia bertudung dl sampai rasa depressed tu?
So lps buka ni confirm xtingtong xdepre ...

Camtu la agaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Rugi la awk mcm ni fatiya. Dlu awk sweetheart dlm forum cari siap ada benang sndri tau
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 28-4-2019 10:19 PM
Kak-Leen replied at 28-4-2019 10:02 PM
Fathia ni xde suami. Sendiri decide nak pakai, sendiri depress.


Kawan i tu ada suami. Tapi suami yg tak suruh pun pakai tudung.

Yg mencapub lebih in laws. Padahal balut je kepala. Lengan Baju pun 3/4. Baju pendek bontot pun nampak seluar ketat tertonggek tonggek jalan kat depan orang. Tudung pun atas dada. Depan bukan muhrim bro in law pun tak pakai tudung. pakai t shirt leher luas tali bra pun nampak. Lagi nak mencapub tegur kawan i tu. Padahal kawan i tu pakai longgar. Baju pun tutup bontot.

Gigih audit tudung kawan i tu. Tudung je di auditnya. Part lain tak berani sentuh sebab pakaian depa paras dada ke bawah "berbalut utk tutup bogel je".

Perasan holier than thou kebanyakannya.

So utk fatiya nak pakai dan sendiri depress lantak pi dialah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nia_salina at 28-4-2019 10:22 PM

signs of meth wasted. can lead to depresion,bipolar. ini ikut pemerhatian iols la ye..attention seeker ,post bukan2..meth ssh nk cure. plg utama kena jauhkn diri dr mereka2 yg dia ambik sama2.it will ruin ur head..jd baran..if btl kena take action asap.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Why fatiyaa.. Depression ke?  Go get some help plss
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 28-4-2019 10:15 PM
Kawan i tu ada suami. Tapi suami yg tak suruh pun pakai tudung.

Yg mencapub lebih in laws. P ...

Reply akak tu cuma nak cakap je.. xde org yg paksa dia pakai tudung. Sendiri nak bertudung dan bila buka nak salahkan org lain. Tu aje.
Chill Munch
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 28-4-2019 10:18 PM
signs of meth wasted. can lead to depresion,bipolar. ini ikut pemerhatian iols la ye..attention seek ...

It seems like she herself is not helping herself to get control of herself. Yg penting diri sendiri, kan..  
Banyaknya herself... Hihihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 29-4-2019 05:36 AM
Kak-Leen replied at 28-4-2019 10:26 PM
Reply akak tu cuma nak cakap je.. xde org yg paksa dia pakai tudung. Sendiri nak bertudung dan bil ...


Kebanyakan yg menegur pun tak sempurna tutup auratnya. Stokin pun tak pakai kak leen.

Munch chill je. Dia nak salahkan siapa itu hak dia kak leen. Ada lah sejarah sebab kenapa dan mengapa dia nak salahkan org.

Kalau kita bukan dipersalahkan oleh si fatiya ni pun tak perlu terasa.

So mana contoh baik kita ikut mana contoh buruk next kan aja.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 28-4-2019 10:28 PM
It seems like she herself is not helping herself to get control of herself. Yg penting diri sendir ...

meth if u dun seek help lama2 jadi mental,muka hilang seri. not easy to quit. kalau family dia kena interfwre gila2 sbb org yg meth wasted ni baran/stuborn/egomaniac
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 29-4-2019 10:50 AM
meth if u dun seek help lama2 jadi mental,muka hilang seri. not easy to quit. kalau family dia ken ...

Akak yakin sgt family dia dah paksa sampai gaduh2. Dia pun mcm x nak tolong diri sendiri dgn cari orang yg boleh dijadikan kawan utk membantu. Its not easy but she should try, kan.. Kena kuat hati betul.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Mustahil family dia x cuba bantu dia. Background family pn ok2. Mgkin dia sndr yg x nk dibantu.

Skrg nmpak adik2 dia fanna n fasiha in the limelight. Jd model sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan budak2 lagi nak marah nak tegur sgt. Diri sendiri cari masalah.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Family tak boleh ke get hold of her dan hantar ke rehab centre or any institution depending on apa masalah/issue sebenar yg dia sedang alami?

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 28-4-2019 10:18 PM
signs of meth wasted. can lead to depresion,bipolar. ini ikut pemerhatian iols la ye..attention seek ...

Kawan I siap berhalusinasi hantu...semua tempat dikatanya ada hantu....mati nak layan
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 10:27 PM | Show all posts
dia sunyi

xsolat

terpesong jadi Ftahiya pun terpeleot
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg tahu ke kenapa dasha sultan dah x jadi PA fazura? Sbb suddenly miss fazura announce dlm ig dia..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
wanierosley replied at 2-5-2019 12:33 AM
Ada yg tahu ke kenapa dasha sultan dah x jadi PA fazura? Sbb suddenly miss fazura announce dlm ig di ...

Silap rumah ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 25-4-2019 08:32 AM
iols nak ckp,sabar la tekya..ko tgk pajurah sudah..org kecam berkati2 dpt laki sesoleh patah lgsg xt ...

Laki sesoleh fattah...erm ..lemau. .kalo soleh sangat cari setazah je lah.. Soleh sangat la tu sampai kawen miss fazura kan. Jodoh semua rahsia tuhan. Terima seadanya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2019 06:04 AM From the mobile phone | Show all posts
riy replied at 2-5-2019 04:14 PM
Laki sesoleh fattah...erm ..lemau. .kalo soleh sangat cari setazah je lah.. Soleh sangat la tu sam ...

Solehla jugak dr pelakon jejan lain...hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2019 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 1-5-2019 09:54 PM
Kawan I siap berhalusinasi hantu...semua tempat dikatanya ada hantu....mati nak layan

Harap uols x bercuti la dgn kwn uols tu..scary trip nanti hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082600s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list