Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29240
View
379
Reply

[Edisi Tudung Terbang] Fathia Latiff bukak tudung

[Copy link]

Author: melnanzz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Rmbut aku xheran dah.tapi muke tu apesal macam tu.kalo lelaki bese cakap mcm 'budak sakit'.semoga fatiya baik2 aja
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde hack nya lah, dia boleh upload kat story lagi dengan rambut gonjengnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
allysumc replied at 22-4-2019 01:31 PM
Dh mcm pengkid kepam. Blh la klu nk dijodohkan dgn sajat

Nanti sajat groom dia handsome kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 22-4-2019 04:38 PM
Bukti orang cantik perangai huduh pun sanggup kutip

Tiya balikla ke jalan sober, u have so mu ...

Haha... sebelum makin huduh, baik aku amek. Jd mcm tu sbb dia xde pape.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Broke habis minah ni. Tak kuat melihat kebahagian aiman ke? Kuat lah cik kak oi. Jangan siakan masa muda.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya konpem dah tanggal tudung nih..
20190423_000018.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:39 AM | Show all posts
Daler dengan komen tudung persis lelaki Melayu penunggang agama berpisah tiada. Orang sah-sah sedang menghadapi masalah jiwa, ko nak juga komen pasal tudung, komen acah-acah pendakwah. Eh, sila merepotlah kau Daler.

daleryusuf
Dulu mula2 masuk industry Daler selalu tgk drama2 kak Ya. Youre really talented. Semoga dilindungi Allah SWT. Kak Ya lagi manis pakai tudung. Sumpah! Be strong pls! Semoga teruskan ISTIQOMAH! 🤲🏻🧕
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 23-4-2019 12:02 AM
Rasanya konpem dah tanggal tudung nih..

I ni salah seorang yang minat dengan lakonan kak ya.. Sedihh tengok kak ya jadi macam ni.. Dugaan masing2 kan.. Besar dugaan parents kak ya.. Maybe diorang pun tak expect end up anak dia jadi macam ni..tengok dari cara kak ya ni macam dah lost hope.. Manusia normal tak kan buat kelakuan macam tu.. Baru je nampak dia macam ok masa show majlis amal kanak2 down syndrome.. Alih2 jadi macam ni pula..
I tak nak kecam lebih2..kita pun bukan perfect mana.. Semoga kak ya pulih seperti sediakala..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 07:50 AM | Show all posts
netto_ replied at 21-4-2019 07:51 PM
Membatu ke ape die ni. Bwh mate siap lebam2 mcm ni. Nk mendadih tu jgn la smpai membatu tiya.

ape maksud "Nk mendadih tu jgn la smpai membatu "


bukan mmbatu tu maksudnya mmdadih jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Truknya muka sheol. Hilang smua cantik jelita dlu. Dah mcm org xbetol da sheol ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Amik brg ni,muka barai lalok
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah macamni rupe nya,xde sapa berani bagi job.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:09 AM | Show all posts
tak cantik rambut cm ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 23-4-2019 07:50 AM
ape maksud "Nk mendadih tu jgn la smpai membatu "



Mendadih ni ada banyak kasta. Ada yang mendadih kasta rendah, ringan ringan macam minum air ketum, hisap ganja. Dadih jenis ni bukan dadib sintetik so penagih dadih jenis ni selalunya kata diorang mendadih dari bahan natural dan tak bahaya/tak merosakkan tubuh badan. Just for fun orang kata plus ada certain country siap legalize weed/cannabis/marijuana for recreational use pun

Kalau ambik ice/coke/ectasy/batu etc tu semua dadih sintetik. Selalunya yang jadi tiong bercakap pun merapu gigi kacip mata sembam semua tu yang ambik dadih jenis sintetik ni lah. Yang kalau tak dapat barang jadi macam orang sewel. Dadih jenis ni rosak otak dengan badan

Tapi apa pun jauhi dadih even weed sekalipun. Takde faedah pun

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:48 AM | Show all posts
izat123 replied at 23-4-2019 11:46 AM
Mendadih ni ada banyak kasta. Ada yang mendadih kasta rendah, ringan ringan macam minum air ketum, ...

ooo paham... thankss...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 03:29 PM | Show all posts
Sayangnya kalau dia ambil bahan terlarang tu. Org cantik. Lama2 jadi cepat tua dan berpenyakit. Dekatkanlah diri dgn Allah Fathia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 04:52 PM | Show all posts
abbyhoney replied at 23-4-2019 03:29 PM
Sayangnya kalau dia ambil bahan terlarang tu. Org cantik. Lama2 jadi cepat tua dan berpenyakit. Deka ...

nampak mcm org sakit kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 21-4-2019 05:51 PM
Muka org mendadihh

Haritu si anju ada live ngn PA si fatiya ni

Xsebut pun mmg leh expect die gtiew.. Tataula nk tlg guaner agi die neh
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin susah pada tikya ni
Kita tgk susah dia nak hadap hari2 lagi seksa kot. Emotional terganggu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 23-4-2019 07:39 AM
Daler dengan komen tudung persis lelaki Melayu penunggang agama berpisah tiada. Orang sah-sah sedang ...

aku pun perasan gak...asal mamat ni ah mencapub ja keja..p balik gostan sana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080022s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list