Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23595
View
383
Reply

[Tempatan] PU Abu mengaku cerai isteri sarat mengandung

[Copy link]

Author: safriehalim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-4-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

Selepas kekecohan mengenai kontroversi rumah tangganya baru-baru ini, Abu Sufyan mengaku dengan dakwaan yang mengatakan dia menceraikan isterinya yang sarat mengandung tujuh bulan.

Abu atau dikenali sebagai PU Abu yang menjadi peserta program Pencetus Ummah (PU) musim ketiga pada 2015 berkata dia mempunyai ceritanya sendiri.

Bagaimanapun, PU Abu berkata buat masa ini dia mahu sekadar mengeyakan dakwaan bekas isterinya, Ain Afini di media sosial.

Kenyataan Ain sudah dijawab, katanya seperti dipetik laporan mStar Online.

PU Abu juga meminta agar semua pihak memberi ruang untuknya memberi penjelasan.

Memang ada (penjelasan) daripada pihak saya. Saya ada cerita tersendiri, katanya.

Jumaat lalu, Ain meluahkan perasaan dukanya selepas sah diceraikan pendakwah itu ketika sarat mengandung.

Pada 13.3.2019 saya telah dilepaskan dan ditinggalkan oleh bekas suami saya PU Abu Sufyan kerana beliau memilih untuk menikahi seorang janda bernama Hana Azraa, kata Ain menerusi laman Instagram.

Hana yang dikatakan punca penceraian mereka merupakan seorang usahawan kosmetik dari Kedah.

Untuk rekod, pasangan ini telah berkahwin sejak dua bulan yang lalu.

Ketika ditanya alasannya menceraikan isteri yang sarat mengandung, PU Abu sekadar berkata tidak mahu memperbesarkan isu tersebut.

Saya tak nak besarkan lagi. Kalau tidak, saya ni sama dengan bekas isteri saya, katanya yang kini berada di Madinah.

IMG_20190421_133241.jpg

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 01:41 PM | Show all posts
lelaki, apo nak dikata..

hak dia, yang merana perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 01:43 PM | Show all posts
ehhh...macam penah terbaca thread pasal ustaz selebriti bskandal ngn owner produk kecantikan dari utara...tapi dah lupa kat mane...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ustaz Hamadi in real life..penunggang agama
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 01:44 PM | Show all posts
primarikey replied at 21-4-2019 01:43 PM
ehhh...macam penah terbaca thread pasal ustaz selebriti bskandal ngn owner produk kecantikan dari ut ...

iium confession uols
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ni la kisah yang hari tu viral kat krt ke mana..
kat forum pun ada jugak masuk..
ni tuan empunya diri dah mengaku..
tak yah speku-speku dah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 01:45 PM | Show all posts
dok cari benang ni ..
nsb br ada..
dah riuh rendah n viral kt fb, ig n sgl mala social media
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 01:50 PM | Show all posts

ye kot...aku dh lupa...tapi tak silap spy cari ada bukak thread aritu cari sape ustaz selebriti tu kan..


Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
malaysiaku123 replied at 21-4-2019 01:44 PM
iium confession uols

Twitter kata orang yang sama. I baca yang versi IIUM dari shocked gitu. Versi luahan IG lite lite je.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Airun replied at 21-4-2019 01:57 PM
silap bekas bini

siapa suruh kahwin orang alim

Apa kena mengena pulak ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan citer kak hasanah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki jalnag ni xleh tahan konek drpd me liar ke? Padahal baru 2 bulan kahwin dah gatal konek nak tmbah cawangan. Otak kau nk puas kan konek sendiri je kan? Dasar lobai penonggeng ugama.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
malaysiaku123 replied at 21-4-2019 01:44 PM
iium confession uols

Nak baca uols
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa..citer betul erkk..iols ingat karangan jer..memang sepatutnya kau kena hencap abu oi..koser la..terok sangat kau buat ex bini..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:38 PM | Show all posts
dh la x hensem , gatal lak tu . si fonder tu pun same miang  
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
primarikey replied at 21-4-2019 01:43 PM
ehhh...macam penah terbaca thread pasal ustaz selebriti bskandal ngn owner produk kecantikan dari ut ...

Hada. Yang poromer kata kesah hasanah tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
orang lagi bengang ngan da'i wan..kalo artis berjela2 dia punya surat terbuka. tang geng dia tetiba aib..eh eh.. m'geletis sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak hensem, kepam, otak letak kat celah kangkang.
Ni la jadinya
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwwww kalau betul lah kisah yg thread haritu dasarrrr penunggang agama. Si janda tu siap gugurkan kandungan lagi bak kata bekas isterinyah yg tak abis2 cakap suaminya baik harap dapat berjumpa di syorga kelak. Kosserrrrr jantan halim2 taik kucing sejenis pussy hunter. Yihhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 02:54 PM | Show all posts
iium dh remove post tu....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105148s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list