Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17826
View
180
Reply

Cik Ponti minta Anak

[Copy link]

Author: akuni    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2019 05:44 PM | Show all posts
dah abeh ke ceritanya.. sampai situ je ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akuni at 24-4-2019 07:03 PM
whadda replied at 24-4-2019 05:44 PM
dah abeh ke ceritanya.. sampai situ je ke


Ada sikit jer lagi...part beranak..esuk la hakak sambung erkk..risau  hakak x ttido malam mengingat2 sindri bukak cer sindri takut malam kedua masa hakak post cer ni,semalaman hakak teringat2 mcm budus pla rasanya .. nanti x memasal iols pla mimpi ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:39 PM | Show all posts
update tt..msh menunggu
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 12:40 PM | Show all posts
Xde update lagi.. I tertunggu2
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 08:10 PM | Show all posts
farlis replied at 27-4-2019 12:40 PM
Xde update lagi.. I tertunggu2

itulaa akk pun sama msh menunggu....
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 01:44 AM | Show all posts
Sedang scroll, nampak pula gambar tu. Berderau juga
darah aku.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat Aku dulu dlm pantang kat kat kg..musim cik ponti keliling taman perumahan situ..selalu dgr benda berkepak2 terbang...tingkap MCM nk kena kopek..bunyi kuku sagat kat dinding rumah...dgr pompuan nangis...berpeluh Aku tidur mlm2...siot je cik ponti Tu...buat Aku stress ketakutan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 09:35 AM | Show all posts
nak sambungannye...
ke dah abis?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 10:41 AM | Show all posts
thread citer lg satu tu dah kena delete ye.. huhuhuuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 11:04 AM | Show all posts
cikwawi replied at 29-4-2019 10:41 AM
thread citer lg satu tu dah kena delete ye.. huhuhuuuu...

knp kena delete patutlah cari x jumpe
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 12:34 PM | Show all posts
cikwawi replied at 29-4-2019 10:41 AM
thread citer lg satu tu dah kena delete ye.. huhuhuuuu...

tu lah... tengah syok2 baca tetiba delete pulak.. mungkin TT kat sana tu tak selesa citer pasal mak dia...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
zafira replied at 29-4-2019 12:34 PM
tu lah... tengah syok2 baca tetiba delete pulak.. mungkin TT kat sana tu tak selesa citer pasal ma ...

Rasanya mak sheols ada saka tu..
Kesian jugak sbb saka ni kalau melalui keturunan datangnya tanpa diundang..
Ada yg serasi..
Ada yg jadi beban pada tuan badan..

Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 04:59 PM | Show all posts
sambung lagi tt  ,
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
akudracula replied at 29-4-2019 09:35 AM
nak sambungannye...
ke dah abis?

Mujur akk baru baca ari ni... Non stop, cuma tinggal part last je ni.. Ari cuti tt sibuk eaa..
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt tlg la update dah lama ilang.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 28-4-2019 09:49 AM
Teringat Aku dulu dlm pantang kat kat kg..musim cik ponti keliling taman perumahan situ..selalu dgr  ...

Adoiii.. Ngerinya.. Kalau i, dh panggil hubby blk umah sendiri.. I penakut
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 01:29 PM | Show all posts
mana sambungannya TT
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Seminggu dah ni tt
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2019 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari2 datang melawat benang ni tengok tt dah update ke belum
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-5-2019 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum..selamat menjalani ibadah di bulan ramadhan uolssss..maaf bebanyak sbb baru Ada peluang menyinggah di forum nih. Hakak sibukkkk nawww..mana g kenduri nak myambut ramdhan..Mana g majlis kawin...maaf ler buat hampa semua ttunggu2...hokehh hakak sambung yerr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090518s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list