JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33896
View
1989
Reply

Hael Dayang Cruise 3

[Copy link]

Author: mdmy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-4-2019 02:37 AM | Show all posts |Read mode
#HALALHHDN
#ROADTOKUCHING
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2019 02:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Kapel ke tak?
StorySaver_missweety85_56598277_628064024272898_8488757747943787529_n.jpg
StorySaver_missweety85_54511128_281546902784450_2960995514360102805_n.jpg
StorySaver_missweety85_53659147_2299793520267633_626646637677530275_n.jpg
StorySaver_haelhusaini_56985614_2255681478093666_5766454253182923851_n.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2019 03:08 AM | Show all posts
Takdir telah menentukan bahawa mereka berada di tempat dan masa yang sama,menghadap juri yang sama. Tapi takdir juga menetapkan belum masanya untuk mereka bersama.



seorang terkandas awal, manakala seorang lagi mara ke Top 4


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2019 03:15 AM | Show all posts
Mereka berjuang dalam dunia seni dengan penuh cabaran


seorang lebih senior dan memecut laju mencipta nama




Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
QD dulu susah giler nak ada thread dlm bod gos melainkan kalo musim AJL. Skrg dah 3 tingkat kau!!! Tak sabar nk mengedik & berangan dalam rumah ni.. Oh yeah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2019 03:34 AM | Show all posts
Takdir juga menentukan mereka bertemu kembali dengan ' DIA' , lagu yang dicipta oleh yang telah terjampi.






Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2019 03:36 AM | Show all posts
kikiharris replied at 21-4-2019 03:33 AM
QD dulu susah giler nak ada thread dlm bod gos melainkan kalo musim AJL. Skrg dah 3 tingkat kau!!! T ...

Sediakan payung sebelum hujan eheyyy
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 03:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Off topic jap. OIAM tu si suki menang kan.  Tapi buang karan aje.  Yg 3 org tu yg ada dlm industri sampai skrg.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2019 03:47 AM | Show all posts
Dayang sumber semangat dan inspirasi kepada Hael sehingga berjaya dlm betting dan maka terbitlah 'HARAM'




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2019 03:49 AM | Show all posts
annadonna replied at 21-4-2019 03:43 AM
Off topic jap. OIAM tu si suki menang kan.  Tapi buang karan aje.  Yg 3 org tu yg ada dlm industri s ...

haah, menang pun sebab advantage vote tak berpecah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2019 03:58 AM | Show all posts
Segala gerak geri di perhati, disimpan rapi di lubuk hati.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2019 04:02 AM | Show all posts
Edited by mdmy at 21-4-2019 04:05 AM

Lagu 'Dia' pemangkin kewujudan #Haeyang


Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 04:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Cepatnya bukak rumah baru.. iols ingat maybe bertahan sampai 19/5
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2019 04:23 AM | Show all posts
Edited by mdmy at 21-4-2019 04:25 AM
lattehazelnut replied at 21-4-2019 04:07 AM
Cepatnya bukak rumah baru.. iols ingat maybe bertahan sampai 19/5

prepare jer dulu takut esok tak sempat bertukang
maklumlah esok kan AME
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 05:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Hye uolsss..baru cek in ni smbil bw msok 3 beg beso kyaqqinan @AlterEgo yg ajarkn
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 05:49 AM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 21-4-2019 03:43 AM
Off topic jap. OIAM tu si suki menang kan.  Tapi buang karan aje.  Yg 3 org tu yg ada dlm industri s ...

tapi ofismate chinese aku bgtau dulu suki tu glamer. ada album sume. cuma mungkin sbb dia nyanyi lagu cina kita tak dengarla dan tak prasan kewujudannya
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
wow!
tkejut I di subuh nan indah ni (lpk deck kapal amik angin & tgk bintang ) dah 3tgkat cruise #haeyang!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Blueblurry replied at 21-4-2019 05:01 AM
Hye uolsss..baru cek in ni smbil bw msok 3 beg beso kyaqqinan @AlterEgo yg ajarkn

Wah! Dah siap checked-in, book cabin nampak
Sampai 3 bag besor..

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in jugek..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Actually TT tersilap tekan key , patutnya draft kan. Dah terpublish ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091074s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list