Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
26566
View
861
Reply

Siapakah Top Top MeleTOP 2019? #AME2019

[Copy link]

Author: Divasss    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 21-4-2019 09:34 PM
Serius?

Word BBNU ni dah lama forumer cari pakai, apehal lopa nak claim dia yg pakai dulu???
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 21-4-2019 09:36 PM
Fan base heols x gigih uols..

Kan sah2 fan khairina, wany booster n eyranizer rajin perabis duit SMS
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 21-4-2019 09:32 PM
Lopa kata dia yg cipta perkataan bbnu.. Pastu semua orang cedok ikut dia.. Yeke.. Bbnu tu bkn org fo ...

Perkataan BBNu tu iols dh dgr dr zaman iols study kat U dulu... rasanya dah 10 tahun gitu... motif lopa nak claim credit
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 21-4-2019 09:27 PM
eyra hazali whoareyusss???
eyranizes pelbagai nama FC ko...masalahnya ko sapa dik???. ...

Eyra hazali yg anak buah kena baling buku dgn cikgu sis..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 21-4-2019 09:31 PM
under nizer tu apekebende sis? mohon pencerahan

Aku pun xtau apa benda tu. Pertubuhan apa ntah...
Tp under tu ramai artis guna khidmat FC nizer.
Tu yg retis sendu pun leh menang uols.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
7doors replied at 21-4-2019 09:29 PM
Aman ra rap...tapi hauss..hahah

Lopa joget lagu hip hop ke chuols??? Kemain eh, ingatkan nak gelek lagu arab....patut la arituh kata nk belajar menari, rupanya utk AME yach...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 21-4-2019 09:36 PM
Fan base heols x gigih uols..

Khenst. Atau fans heols jenis suka dengar lagu heols jah dan malas amik pusing dengan award2 bodo seperti AME ni.

Yang menang tu, akak google di Youtube tadi, ya hampooooong boleh tahan sendurina yach.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 21-4-2019 09:36 PM
Word BBNU ni dah lama forumer cari pakai, apehal lopa nak claim dia yg pakai dulu???

Ai tahu ia berasal dari Cari, sama dengan word bawang/membawang tu, tapi tak sangka la sis Beta yang create bak kata sis @sokmogitu .
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
haiku replied at 21-4-2019 09:35 PM
Tak sangka ramai tetamu & penonton.
Ada yg boleh dipuji.

Sbb astro network dia besar.. bukan Ria jah.. ada Prima, Warna, Oasis, Arena etc.. so boleh la full house..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Knape Lopa xtukar baju? Xde sponsor ke???
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
batrishia replied at 21-4-2019 09:35 PM
Hodohnya hajah..rambut terjurai2 kat belakang tu pesen tudung baru kah

Lpas ni fesyen naelofar ada jurai2 persis rambut
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 21-4-2019 09:36 PM
Word BBNU ni dah lama forumer cari pakai, apehal lopa nak claim dia yg pakai dulu???

Mungkinkah lopa dalam forum... Hahha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Jihan aritu bukan ada keluar statement siap pesan kat stylist berhati2 dgn imej pakai tudung.. tup2 dah nampak leher skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 21-4-2019 09:28 PM
Dah memang sejenis kalau tak sindir fatzura nanti sakit2 badan dia x boleh tidor malam, choi sanga ...

Terlihat hati si lopa ne mmg tak bersih ya,yg tak salah tetap sja dprsalahkan.tetap jga perli2 sindir2.tingkahmu yg aneh2pun fattzura tak ambil perduli...prtnyaannya?? Sbnrnya hidupmu/hatimu tenang dan damai atw sbnrnya otak dan jiwamu yg kacau?? Jlnkan saja tugasmu di ame tu dgn baik sudah tp tak prlu perli2.hadddeeeeuuuuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 21-4-2019 09:39 PM
Ai tahu ia berasal dari Cari, sama dengan word bawang/membawang tu, tapi tak sangka la sis Beta ya ...

Beta carotin tu sis ke chuols??? Bukan abam2???
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 21-4-2019 09:30 PM
Mulut je menyumpah. Mata tetap menonton gitu sambil mencari cacat cela... haha

Gitew kan gigih
Ada gak bahan nk mengumpat
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiman hakim zahira
Kuar anak aiman tino
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 21-4-2019 09:35 PM
Betul. Orang forum Cari ni yang create.

Cuba cari balik sapa poromer yg create tu..ntah2 foromer tu lopak
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnya dikmanno
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak sekolah mana pulak yg tgh2 ah-zm tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100832s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list