Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
26640
View
861
Reply

Siapakah Top Top MeleTOP 2019? #AME2019

[Copy link]

Author: Divasss       Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2019 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau ada Khai Bahar bertanding, yang lain jangan harap la nak menang

Undian Online dia saja dah cecah 62% aritu, dlm tu ada Tok T, Haqiem Depression, Mitch & Baby Pian.

Yang perempuan tu rasanya Mira Filzah, xnampak calon perempuan lain yang boleh menang. Not even Wany Hasrita
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 21-4-2019 12:54 AM
nana hos meletop?
nana mengacara apa?

Rasanya last year dia host gema gegarvaganza kot, yg dgn fikry dgn unic entahsapa nama tuh....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 21-4-2019 01:05 AM
1. Penyanyi MeleTOP
- Dato Sri Siti Nurhaliza
- Khai Bahar

Baru meols perasan, capik Bintang FILEM meletop??? Heols berlakon filem apa weh??? Remy-pulang, syamsul-munafik, fattah-klsf, zizan-polis evo, puas meols fikir capik berlakon filem apa????
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Divasss replied at 21-4-2019 12:51 AM
Takleh ckap jugak si KB pon saing gak... untuk penyanyi meletop pon lebih 60% undian... dlm katego ...

Kannnn, macam si wany booster menang abph aritu.....takle la, bg je la sape2 menang meols x kesah, meols speku jer pon......AME ni bagi meols skala menguap level 99 dah....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hangdenim at 21-4-2019 07:06 AM
blue^panther replied at 21-4-2019 07:00 AM
Baru meols perasan, capik Bintang FILEM meletop??? Heols berlakon filem apa weh??? Remy-pulang, sy ...


Gol & gincu, walaupun watak ala2 tempelan dengan flop movie langsuir
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tup tup eyra hazali menang top top pompuenz, maklumlah 1 naungan fc wany booster.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Anugerah meletop kali ni susah skit nak ramal since ada undian sms. Hr tu cuma papar peratusan undian on9. So sape2 fans yg sanggup labur duit ribu2, mgkn result akan berubah. Adakah fenomena pemenang booster akan kembali pd kali ini? Sama2 kita saksikan mlm ini
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
hangdenim replied at 21-4-2019 07:03 AM
Gol & gincu, walaupun watak ala2 tempelan dengan flop movie langsuir

Loor, huntong la boleh mendonia walaupon watak tempelan.....kalau retis lain, mau masuk frontpage 3 hari 3 malam disebut2 ketidaklayakan beliau....huntong la!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 21-4-2019 07:32 AM
Loor, huntong la boleh mendonia walaupon watak tempelan.....kalau retis lain, mau masuk frontpage  ...

Hello. Capik punya movie last yer paling meletop ye! Dah la movie dia seorang je berlakon, sambil dibantu suara Mira. Ganja tak rasa ada pelakon lain mampu menandingi watak beliau dalam movie tersebut.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:21 AM | Show all posts
Fesyen Meletop .......




  



malu malu kuchengggg


Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
And the award goes to.....Khai Baharrrrr...hihi gigih acik xpernah2 layan prog2 anugerah ni tp kb punya psl amik Tau gakla.inShaaAllah bg lg 2,3 thn mesti boleh dpt yg terbaik plk.hoyeaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 21-4-2019 07:32 AM
Loor, huntong la boleh mendonia walaupon watak tempelan.....kalau retis lain, mau masuk frontpage  ...

Ya untong capik (walau movie dua2 flop)..cuba kalau FA, habis seantaro malaya kutuk kata tak layak walau movie heols box office. Tak pelah, rezeki masing2. Tapi yg akan dpt top2 meletop ni bergantung sepenuhnya pada kegigihan peminat. Siapa pun yg menang kira dia layak lah sebab peminat dia rajin....so, no issue......my bet, lelaki, khai bahar, perempuan pulak,  mira filzah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang pasti, Tok Ti dgn Fattzura xkan datang ke AME low class ni!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Skala nguapan infinity wars sangat senarai performers
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 09:02 AM | Show all posts
ada Exist kan malam ni, so meols akan tune in
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa top meletop tahun ni Khai Bahar... walaupon heols hanya tercalon 1 kategori sajo, Si KB ni akan mengulangi Wani Barista yg menang Bintang Paling Popular ABP walaupun menang 1 kategori je...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 21-4-2019 07:00 AM
Baru meols perasan, capik Bintang FILEM meletop??? Heols berlakon filem apa weh??? Remy-pulang, sy ...

Tulaa iols pon speku yg si capik ni filem ape dia belakon??? Tengok undian utk kategori bintang filem, heols tinggi jua.. kalau menang mlm ni memang whorayusss sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigih laa si belakang sikit raih undi hari2.. kat Twitter tu haa pagi petang malam ingtkn fans suruh undi setiap kategori.. so kalau menang pun tahniah laa fans heolls rajin mengundi..
Tapi kalau x menang, jgn pulak fans merempan 7 hari 7 mlm.. meratib terbaik sana sini.. hujung2 selit mengata artis lain, menang sbb populariti jer walhal belakang sikit terbukti kualiti.. kosser la haiiiiii..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 21-4-2019 07:00 AM
Baru meols perasan, capik Bintang FILEM meletop??? Heols berlakon filem apa weh??? Remy-pulang, sy ...

Last year film capik plg meletop betajuk "Capik Belakang Sikit"
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 12:14 PM | Show all posts
Sapa sapa menang pun tak kisah tapi esok mesti ada org bukak thread pasal Fattzura

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078817s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list