Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11584
View
109
Reply

"Seksi Kemain, Berkepit Dengan Boyfriend Dah Bertahun-Tahun. Bila Ainul Aishah Nak Kahwin?"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-4-2019 12:09 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Ainul Aishah adalah antara yang bertuah katanya sebab dapat boyfriend hot. Dahlah kacak, sado, penyayang.


Sambut hari jadi pun di Bali Indonesia okay. Boyfriend anda ajak pergi mana?


  



Tengok di Instagram memang bahagia sungguhlah, tambah-tambah berseri Ainul bila dapat kejutan.


Ainul kata dia memang tahu mereka akan meraikan hari jadinya yang ke 34 dengan 'birthday dinner' tapi tak sangka Khalid Redzuan buat kad hari jadi yang dihasilkannya sendiri.


  



Lagi terharu bila Khalid berusaha menyuruh pemandunya carikan juga jambangan bunga untuk Ainul.


"Terima kasih untuk segala usaha yang membuatkan saya tersenyum dan bahagia pada hari lahir ini."


  



Di ruangan komen banjir dengan peminat yang mengucapkan selamat hari jadi.


Tapi biasalah mesti ada yang mengutuk. Lagi-lagi bila tengok gaun yang dipakai Ainul.


  



Sexy back! Memang tayang habis. "Ingatlah Tuhan sikit," kata mereka.


Biasalah, itu memang imej Ainul kan. Dah berkepit ke hulu-ke hilir berdua, ramai dan tanya nak tunggu apa lagi, bila nak kahwin? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu kurus
Skrg npk berisi skit...tgh bahagia kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar dalam cermin tu kemain putih ye {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss tgh tunggu komen psl keti sheolss
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:28 PM | Show all posts
sape amik gambar tonggek depan cermin tu??
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin sejenis suka bercinta lama2 dan belom nak rasa ada komitmen
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols suka confident level sheols ni menayang segala kerak yg ada. Geng artis tibaiunta bak kata tokpitput. Apa je sumbangan sheols dlm industri selain menayang body.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka baju dia..mana nak cari ek? Yang pink seksis tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwwww ketiak itam dan berkerak.. celah kangkang tu mcm mna lah ya?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass replied at 19-4-2019 12:32 PM
Mungkin sejenis suka bercinta lama2 dan belom nak rasa ada komitmen

Spesis kawin sebelum nikah ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 19-4-2019 12:48 PM
Spesis kawin sebelum nikah ni

Bercoti bersama2 uolls. Mungkin angkut satu famili nih #donehusnuzon
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 01:21 PM | Show all posts
itu gambar dh filter kan yg angkat tangan nmpk keti tu...kalu x filter tgk depan2 mcm mana lah gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass replied at 19-4-2019 01:16 PM
Bercoti bersama2 uolls. Mungkin angkut satu famili nih #donehusnuzon

Husnuzonnnn je la sisss
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ketiak dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun! Ketiak mu!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus: Dulu kurusSkrg npk berisi skit...tgh bahagia kan



Tu la . Baru nk Tanya dah putih ke skrg
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 02:13 PM | Show all posts
allaaaaa org style mcm ni tak de pikir sgt hal settle down ni..diorang nak enjoy dulu
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 02:18 PM | Show all posts
teringat kaki sheols dulu.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 02:27 PM | Show all posts
hahahah...aku tgk gambar dia angkat tgn tu, terus cari komen berapa ramai yang mention psl ketiak dia...lol!
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 02:29 PM | Show all posts
Iols takmo komen apa apa. Chuols semua dah luahkan isi hati iols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.374153s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list