Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
62880
View
664
Reply

[Popcorn Time] Kaka Azraff vs Jue Evans (Screenshots | IGs #415 | Twitter #397 #424 ##446)

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 18-4-2019 03:42 PM
Entah kenapa i tengok geng2 jue ni including lj, lisa semua tu macam ada vibes mean girls ala2 you c ...

Somehow i agree with you.. tgklah camne si ls perlakukan hz.. hz kemahennn lagi duk berbfff dgn ls.. ls ade post gmbr berdua kat ig or even ade jmput g birthday anak2 ls? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
sojambu replied at 18-4-2019 10:17 PM
Inikah x-wife heols?

The heck? Hes 24? Patutler tak matang.
Saing2 umur I rupanya.
Tapi I suka tgk IG dia sebab ada nilai estetika and artsy gittew. Cuma skip igstory sebab suka cakap meleweh2.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam adik beradik husband Jue, heols ajelah yg perfect. Tinggi dah ada rupa. Yg lain mcm tk brp.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 10:34 PM
Lol. .......

Sedikit perkongsian. Gelaran cik puan ni sultan yg beri.

Aku pun rengsa orang duk asik cp cp pada yg bukan sepatutnya. Patutnya kan pada bini sultan atau bini raja muda yg bukan darah gahara.
Ni bini kerabat yg dapat cium bau singgahsana aje sibok berCP
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 18-4-2019 10:40 PM
Laki sarimah tu iols tak tau ler kerabat jauh ke dekat tapi macam laki jue ni at least kerabat d ...

Tu i dah tepek. Cik puan tu gelaran diberi sultan. Menantu sultan memerintah gunakan gelaran cik puan.

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpernah minat circle lj, ls, hz ni... Mcm forumer ckp kat atas.. esklusif sgt.. Tang mana esklusif pun aku xtau... Yg pasti EF tuh jauh bertingkat2 meninggalkan diaorg ni baik dr segi mutu lakonan, tone suara, komunikasi dgn media and peminat....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 10:42 PM
Xsilap meols la erk, apa yg meols paham kaka, anak lelaki or cucu lelaki yg penah jadi sultan yg ...

Menurut artikel yg i tepek. Gelaran tu diberi oleh sultan. Kira kalau kawin sultan or anak sultan memerintah dipanggil cik puan. Title cik puan ni special. Bukan isteri anak saudara etc dapat pakai title tu.

https://www.orangperak.com/gelaran-isteri-kedua-sultan-perak-yang-ramai-tidak-tahu.html


https://www.bharian.com.my/berita/nasional/2018/01/378386/sultanah-maliha-ketuai-3-kerabat-terima-darjah-kedah

Pada i gelaran ni special. So far yg i google gelaran cik puan ni mmg kena kepada isteri bakal sultan.

Bila google 3 nama artis syamim sarimah jue evans orang ramai yg panggil depa cp.

Eh tak leh tak leh. Gelaran cp tu special. Bukan sembarang sembarang. Hahahhaha. I pulak yg melebih lebih ni.





Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 10:15 PM
Anak ke cucu? Cucu tuanku jaafar kan. Spa marhen. Keh keh keh.

Cucu sultan lain kawin takde  ...

Tah ank ke cucu..tp yg pasti bkn sultan sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 18-4-2019 11:27 PM
kakasotong2 replied at 18-4-2019 10:42 PM
Xsilap meols la erk, apa yg meols paham kaka, anak lelaki or cucu lelaki yg penah jadi sultan yg ...


Ok my bad. My bad. Nama dia juliana evans masuk royalark. Jadi dia che puan. Hokay aku kalah. Hahahahhahaha

Tapi takkan dia sama level ngan che puan khaleeda. Huwaaaaaaaaa. At least bakal isteri sultan kena bagi gelaran lain sebab isteri kerabat kerabat biasa dah gunapakai gelaran cik puan
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanatus replied at 18-4-2019 10:23 PM
Husband dia bukan anak yamtuan dulu... cucu arwah yamtuan sebenarnya. Cucu yamtuan pon dari belah  ...

Yer kot cucu.. suami dia tu level2 tunku hanis je...tp dah kertu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
So far royalark masuk nama juliana evans with gelaran che puan.

Sarimah/syamim farid takde pun dalam royalark.

Sorry my bad. Maybe sebab somi jue evans kuat sangat darah diraja jadi isteri beliau jadi che puan
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 09:26 PM
Poyooooo. Jumpa kat bangsar village. Eh hello area situ takdenya org jakun nak bergambar ngan reti ...

Haha bangsar village u..tmpt lepak mokcik2 datin yg pi soping groceries nmpk simple2 je..skali drive audi tt..ada ke dia igt mokcik2 datin tu heran nak amik gmbr dgn dia..kot org2 yg lepak situ pun biasanya ala2 westernised sesilap tak kenal pun dia siapa  hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 18-4-2019 11:08 PM
Aku pun rengsa orang duk asik cp cp pada yg bukan sepatutnya. Patutnya kan pada bini sultan atau b ...

Tulah pasal. Takkan sama level ngan bakal isteri sultan kot. Kena bagi gelaran special lah utk bakal isteri sultan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 18-4-2019 07:23 PM
Yes lisa tu paling obvious sejak dulu lagi. Tengok je la circle2 dia semua socialites kelas atasan ...

LJ tu bukan je tahap marhaen, kot dia berjalan pun macam meleret2 seliparnya..macam malas nak jalan..boleh jalan bebtol tak?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:38 PM | Show all posts
Dalam tered lain, aku pernah komen pasal betapa kedesaannya muka lj. Tapi aku kena hencap ngan forumer lain. Suruh aku bagi explain kenapa desa, sebab tak putih ke katanya. Aku bolayan je komen forumer tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 10:35 PM
Tak silap somi dia cousin rms ke gitu. Kalau isteri rms pakai che puan mmg ye betul. Rms tu baka ...

Si nadia n bee xde pulak kemaruk nk berche puan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 11:20 PM
Menurut artikel yg i tepek. Gelaran tu diberi oleh sultan. Kira kalau kawin sultan or anak sultan  ...

Tetiba tadi ternampak IG sarimah, dia siap letak kat IG dia C.P Sarimah kot. Huhuuu

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 11:36 PM
Tulah pasal. Takkan sama level ngan bakal isteri sultan kot. Kena bagi gelaran special lah utk bak ...

Tapi kes juliana tu i rasa sebab dia dalam throne line kot. Sultan selangor, rms, bapak mentua jue, adik beradik husband jue. No.7-8 jugalah kan dalam throne? Kalo rms mandul atau meninggal takde anak, makanya sebelah family husband jue la yg naik.


Motip kita study cik puan daripada gosip kaka caras laki orang
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:46 PM | Show all posts
babynina30 replied at 18-4-2019 10:29 PM
Bff lisa si hudaa.niu napekah her ig dh byk deleted gmbr? Sheols ala2 mencari diri ke skrg tiba jd ...

huda ni dah cerai with the hubby

but dalam geng huda ni (ili,lisa,bee khan)..si huda ni yg humble...

yg lain tu, esp. si lisa so sombong...even bee khan pun baik.. i rasa sbb bee dh kaya..xde nak show off..

but ili n lisa..fake gila uols...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 18-4-2019 10:48 PM
Dalam adik beradik husband Jue, heols ajelah yg perfect. Tinggi dah ada rupa. Yg lain mcm tk brp.

Tengku shahrain pling helok bg meols..tinggi...helok pun helok jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085886s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list