Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
61621
View
664
Reply

[Popcorn Time] Kaka Azraff vs Jue Evans (Screenshots | IGs #415 | Twitter #397 #424 ##446)

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki kaka tu memang duda. Ex wife dia cantik jugak. Nama hana kot tak silap.

Tapi napa laki jue tu? Laki jue tu adik beradik ke dengan tcjamidah punya husband(husband ke)?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 18-4-2019 08:46 PM
I perasan kalau dia out in public selalu pakai hoodie or topi acah2 tak nak orang cam.

I ingatkan itu salah satu pakaian simple humble
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 18-4-2019 07:27 PM
Teringat dulu gigih hanis up screenshot message diorang. Last2 lisa bolayan je

kalo aku jd lisa surikayu pun aku bolayna je keknis tu...geli tgk keknis yg acah2 classy
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa..duda ke lakinya si Kaka?
Ingatkan kawan sekolah..bercinta dan nikah simple je sebab style gitu...aiahh
Nak tgk gmbar exwife dia camna..hihuhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa iols tak paham lagi ek. Maksudnya kaka caras laki orang sampai dia bercerai gitukahh. Masa diorang kawin tu dia laki orang ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 18-4-2019 07:21 PM
Dulu kalau dpt dato' memang somebody, now faham2 sendirilah...

Khannnnnn???
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tahan royanan heolls
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
biskutmayat replied at 18-4-2019 08:50 PM
Laki kaka tu memang duda. Ex wife dia cantik jugak. Nama hana kot tak silap.

Tapi napa laki jue t ...

Haah adik beradik
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 18-4-2019 08:46 PM
I perasan kalau dia out in public selalu pakai hoodie or topi acah2 tak nak orang cam.

Poyooooo. Jumpa kat bangsar village. Eh hello area situ takdenya org jakun nak bergambar ngan retis.

I jumpa scha ngan awal. Terserempak. Scha selamba je senyum kat org tertengok kat dia. Walau pun scha frenly takde pun org minta bergambar.

Si lisa ni je menggelabah perasan

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 05:09 PM
Gelaran cp utk isteri bakal sultan. Atau bekas isteri sultan. Atau isteri kedua sultan saja. Kalau ...

Ye eh. Igt asal kahwin kerabat je merasa la gelaran cp ni. Rupanya hanya isteri sultan or bakal sultan je dpt
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 05:09 PM
Gelaran cp utk isteri bakal sultan. Atau bekas isteri sultan. Atau isteri kedua sultan saja. Kalau ...

Sarimah tu dia yg hadap sgt dgn gelaran tu...siap sound org lg klau tak  panggil dia cp...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 18-4-2019 04:06 PM
Lisa yes. Sangat2. N dia mmg sombong. Tengok la kenduri retis2 grad e mcm hanis Zalikha mana dia n ...

Haha lisa tu memang sombong. Kekwat gila. Artis macam maya karin , erra fazira much better. Ada caption dia ada tulis b*tch tu kan terkejut i.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooooo... Nampak juga adeq post mcmni tadi. Ingtkan die tuju royal upenya kaka. Koser sgt uols low class. Udahnye bini yg di kecam pakai seksi
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
syidasaleh replied at 18-4-2019 09:43 PM
Ye eh. Igt asal kahwin kerabat je merasa la gelaran cp ni. Rupanya hanya isteri sultan or bakal su ...


Isteri Anak raja/sultan (dalam throne). Contoh cik puan julita aisyah. Sebab ketika itu sultan pahang adalah sultan. Tengku muda anak sultan. Cik puan julia rais isteri kedua ydp agong.

Che puan khaleeda bustamam of johor. Isteri tengku mahkota johor.

Begitulah gelaran cik puan digunapakai.

Takkan tetiba sarimah jue evan syamim sama level dengan cik puan2 di atas tu. Bila masa sarimah jue evan syamim kawin anak sultan/raja memerintah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 05:06 PM
Lisa mmg sombong katong. Perasan org nak ambil gambar ngan dia. Puiihhh.

My friend pernah cite kena. Sombong takpe, tapi kekwat. Perasan orang nak ambil gambar dgn dia ke camne.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 18-4-2019 07:23 PM
Yes lisa tu paling obvious sejak dulu lagi. Tengok je la circle2 dia semua socialites kelas atasan ...

Dah la pling berwajah desa..kekwat nak mampus..suka buat muka acah2 comel dia tu..padahal mcm kucing tahan cirit...insecure mcm org nak caras laki dia...padahal hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 18-4-2019 10:02 PM
intanumbrella replied at 18-4-2019 09:47 PM
Sarimah tu dia yg hadap sgt dgn gelaran tu...siap sound org lg klau tak  panggil dia cp...


Pergilah google je. Mmg mention sejarah org kebanyakan berkawin sultan dan anak raja memerintah je pakai gelaran tu.

Tak sangka sampai nak sound sound org.

Takkan dia sama level ngan

Cp julia rais
Cp khaleeda bustamam
Cp julita aisyah

Siapa somi dia. Somi dia anak sultan ke? Serius nak tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
bloomingrose replied at 18-4-2019 09:51 PM
Haha lisa tu memang sombong. Kekwat gila. Artis macam maya karin , erra fazira much better. Ada ca ...

I x jenguk ig dia. Nk jenguk la jap
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 18-4-2019 02:33 PM
Sebelum ni Kaka gaduh dengan siapa chuols?
Iols dah lupa kronologi Kaka diboikot geng sheols.

Kaka pernah nk caras bf tasa sila. Diboikot abes2san dgn clan2 tasah silah tu.. tetiba rapat smcm dgn jue evans time tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 18-4-2019 10:00 PM
Dah la pling berwajah desa..kekwat nak mampus..suka buat muka acah2 comel dia tu..padahal mcm kuci ...

Paling i ingat pasal dia ni masa dia menang award apa entah kat shout awards 8tv dulu. Since dia ni gigih potray urban lifestyle i expect dia akan speaking la masa ambik award tu. Lagi2 kalau ada orang interview dia gigih nak speaking. Tapi last2 bila nak ambik award cakap melayu je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091867s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list