Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
62955
View
664
Reply

[Popcorn Time] Kaka Azraff vs Jue Evans (Screenshots | IGs #415 | Twitter #397 #424 ##446)

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 07:12 PM
Zaman dulu2 bini kedua tak leh pakai datin. Zaman dulu lagi ekslusif. Dato hanya berapa org ja.
...

Dulu kalau dpt dato' memang somebody, now faham2 sendirilah...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
pprt nya laki Jue. Meols team Kaka
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 04:07 PM
Lisa paling obvious ada aura mcm tu pd meols. Pilih kawan gitu. Org kata friends for benefit gitu  ...

Yes lisa tu paling obvious sejak dulu lagi. Tengok je la circle2 dia semua socialites kelas atasan. Bffs semua anak somebody. Hanis pun di whoareyuss kan je dek lisa ni. Actually i sampai sekarang tak tau apa yang orang hype kan sangat lisa ni dulu. Berlakon dah la kayu nak mampos.

Lj bagi i artis yang paling berwajah desa sekali ok. Lagi2 sekarang dia pakai tudung ya rabbi selekeh gila
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 18-4-2019 04:06 PM
Lisa yes. Sangat2. N dia mmg sombong. Tengok la kenduri retis2 grad e mcm hanis Zalikha mana dia n ...

Teringat dulu gigih hanis up screenshot message diorang. Last2 lisa bolayan je
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:41 PM | Show all posts
dear Kaka, why bother. make babies and live your life
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanatus replied at 18-4-2019 06:02 PM
bukan kah che puan tu gelaran untuk org kebanyakan yang kawen dgn kerabat?
itu yang gigih semua n ...

Yes. Yang i setuju. Mostly yg kahwen dgn kerabat mesti letak title che puan. Siap YM lagi tau.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 06:23 PM
Ntah la uols, meols bantai je ni. Bab2 bahasa yestana ni meols x expert sangat. Yg paling penting  ...

Kakanda both utk kakak dan abang. Macamtu jugak dgn adinda. Both adik lelaki and perempuan pakai ganti nama tu.

Kalau xsilap ai. Kalau salah mohon betulkan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 06:30 PM
Khensssss ada hati nak jadi malaysians sweetheart padahal sendu jah. Nasib ada paksedara boleh la  ...

Sape pak sedara dia?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
nazurah replied at 18-4-2019 06:49 PM
kekanda sulung la kaka... SJ tu anak no.3

Yeah i know, bonda mertua Jue ni kakak sulong SJ.

Maknanya meols salah guna term la ni.

Elder brother/sister = kekanda

Younger brother/sister = adinda

Betul x?


Mari belajar bahasa yestana
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeehaw replied at 18-4-2019 07:55 PM
Kakanda both utk kakak dan abang. Macamtu jugak dgn adinda. Both adik lelaki and perempuan pakai g ...

Oic thanks for tue info
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 07:57 PM
Yeah i know, bonda mertua Jue ni kakak sulong SJ.

Maknanya meols salah guna term la ni.

Now you know kan? Me too kekeke..kalau x main hantam saja
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 18-4-2019 06:48 PM
Sape pak sedara dia?

Khai Salleh boss besar Asteruk tu uols sedara dia tu

Cc: @Yeehaw
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 18-4-2019 07:23 PM
Yes lisa tu paling obvious sejak dulu lagi. Tengok je la circle2 dia semua socialites kelas atasan ...

Lisa ni cantik tapi bab lakonan I tak boleh pergi.....sorry
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 07:59 PM
Khai Salleh boss besar Asteruk tu uols sedara dia tu

Cc: @Yeehaw

Patut laaaa. Kayu kayan pun dapat gak job.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kaka kaki caras?
kaka ni mcm sendu je kan...tapi katanya letop kat indo chuols..betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 07:57 PM
Yeah i know, bonda mertua Jue ni kakak sulong SJ.

Maknanya meols salah guna term la ni.

Belajar kata ganti diri yistana ni I belajar masa derjah 3 dulu I sampai sekarang ingat kawan I mix Chinese+Malay dia punyalah baca text yg melibatkan ayat yistana ni berbunyi "Kakak anda" refer to Kekanda sebab cikgu explain kat kami Kekanda tu bermaksud Kakak atau Abang

Sekarang kawan meolls tu cun meletop taraf model dah

*Sorry OT
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 18-4-2019 02:34 PM
Elok la. Sadar diri gitu. Daripada caras pehtu buat majelis gilang gemilang takda rasa bersalah be ...

Tersedak citizoners babe... Hahaha win sangat
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 07:10 PM
Dia punya kekwat ngan perasantan tu euwwww gila. Perasan gila orang nak bergambar ngan dia lari la ...

I perasan kalau dia out in public selalu pakai hoodie or topi acah2 tak nak orang cam.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 18-4-2019 04:45 PM
kalau betullah sheols ahli kelab pencaras, maknanya berjaya juga la kan. sampai menikoh ha.
belaj ...

Dulu2 caras je tapi tak ke penghujung jalan. Sian tekjul

Lepas caras hans dari tekjul, I pernah ternampak Kaka ni dgn Rody Kristal kemahin cam belangkas berkepit. Tup2 Rody dgn keeper Dekna tu pulaks.

*Kaka jalan dgn Rody sejibik cam pasangan hobit bergentayangan di mall
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama tak dengar cerita pasal dua orang retis ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098559s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list