Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
62957
View
664
Reply

[Popcorn Time] Kaka Azraff vs Jue Evans (Screenshots | IGs #415 | Twitter #397 #424 ##446)

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2019 06:02 PM | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 05:53 PM
Itulah pasal. Takkanlah level sarimah syamim julia ni sama ngan cp khaleeda.

Sekarang ni asa ...

bukan kah che puan tu gelaran untuk org kebanyakan yang kawen dgn kerabat?
itu yang gigih semua nak ferfeeling letak che puan, kenkonon laki mereka ada succession line to the throne gitu kekdahnya.

Cuma yang aku tak paham ada yg dah diceraikan dan kena humban keluar dari istana & kawen lain pon gigih ber-che puan jugak
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 18-4-2019 04:06 PM
Lisa yes. Sangat2. N dia mmg sombong. Tengok la kenduri retis2 grad e mcm hanis Zalikha mana dia n ...

Oh dia tak dtg kenduri keknis kah? Hahaha di whoareyuss kan saja...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu caras bf tekjuling...sian tasah..lepas insiden bf disailang tu trus tasah hilang dr radar..smlm nmpak teksilah dlm tb slot akasia
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 18-4-2019 06:15 PM
Thanatus replied at 18-4-2019 06:02 PM
bukan kah che puan tu gelaran untuk org kebanyakan yang kawen dgn kerabat?
itu yang gigih semua n ...


Org kebanyakan Kawin raja sultan or anak raja.

Ni kerabat jauh jauh bukan kawin anak sultan pun nak bercik puan. Alahaiiiii

Yg tu betul2 bekas isteri sultan. Nak panggil cik puan takpe. At least pernah kawin sultan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 06:22 PM | Show all posts
hotmak replied at 18-4-2019 03:22 PM
geng kinah tingtong, time tunang dijemput, time nikah kaka takde dah dlm list dorang

Kaka siap kene buang dr group whatsapp lagi tu katanya masa isu kes sheols caras bf tekjuls pd ketika itu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 06:23 PM | Show all posts
rayray28 replied at 18-4-2019 06:00 PM
Bukan kah kakanda? Eh confuse kakanda ni utk laki ke pompuan?hahahah

Ntah la uols, meols bantai je ni. Bab2 bahasa yestana ni meols x expert sangat. Yg paling penting maksud & penerangan meols sampai gitu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 06:30 PM | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 05:06 PM
Lisa mmg sombong katong. Perasan org nak ambil gambar ngan dia. Puiihhh.

Khensssss ada hati nak jadi malaysians sweetheart padahal sendu jah. Nasib ada paksedara boleh la nak stay lg dlm industri dok bawah management asterukkkk


Management kot suruh start2 acknowledge fans2 kt ig tu, kalo x de la nk tgk sheols beramas mesra dgn fans cmtu haa

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 18-4-2019 04:06 PM
Lisa yes. Sangat2. N dia mmg sombong. Tengok la kenduri retis2 grad e mcm hanis Zalikha mana dia n ...

Kaya sgt ke Lisa tu?rsnya sbb dia study private school jelah dpt kwn2 yg kononnya kaya2.tak pernah suka.lisa sbb nmpk sombong
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 18-4-2019 02:37 PM
Btw,

Kengkawan ngkau ekceli buang ngkau karna ngkau bercenta dengan laki orang yang juga barangka ...

Iol skeku cmtu. Tapi masyaAllah tua dah kut informed decision masing2

-sambungmembawangdikrt
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 06:30 PM
Khensssss ada hati nak jadi malaysians sweetheart padahal sendu jah. Nasib ada paksedara boleh la  ...

Sape pak sedara dia?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanatus replied at 18-4-2019 05:55 PM
Ko jangan pertikaikan kenapa pompuan ni guna gelaran che puan walaupon dah kena cerai dan kawen la ...

Kalau nak tittle jgk beli je pangkat datuk sari negeri2 bauksit.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 06:49 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 04:11 PM
Bonda mertua Jue Evans ni adinda Sultan Johor sekarang. Kahwin dengan adinda Sultan Selangor sek ...

kekanda sulung la kaka... SJ tu anak no.3
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 04:07 PM
Lisa paling obvious ada aura mcm tu pd meols. Pilih kawan gitu. Org kata friends for benefit gitu  ...

Tp jue ok je bff dgn lj.
Kira xpandang rupa laa.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 06:14 PM
Org kebanyakan Kawin raja sultan or anak raja.

Ni kerabat jauh jauh bukan kawin anak sultan  ...

Teringat filem setem...watak mat salleh antagonis tu kata lebih kurang camni, 'I guna title Sir utk impress people sebab I tau bagaimana obsessed nya orang Malaysia dengan titles'...adoi setepek kena. Sebab tu bini ke dua pun adakala nya gigih guna datin
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Pabila tugas ko sebagai pencacai vvip tak diperlukan lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MentariSenja at 18-4-2019 07:18 PM
monsterwife replied at 18-4-2019 06:41 PM
Kaya sgt ke Lisa tu?rsnya sbb dia study private school jelah dpt kwn2 yg kononnya kaya2.tak pernah ...


Kalau kaya pun, tak perlu sombong. Semuanya bergantung pada diri sendiri serta ajaran dan pembawaan ibu bapa. If kita ajar anak kita humble dari kecik, Insya'Allah derang akan humble sampai ketua. For example, how many of us yg ajar anak bila balik umah atuk nenek, salam cium tgn maid juga or other servants sbg tanda hormat? Ke buat tak peduli sebab derang cuma kuli jer?  Ini pada pendapat meol lah
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 06:30 PM
Khensssss ada hati nak jadi malaysians sweetheart padahal sendu jah. Nasib ada paksedara boleh la  ...

Dia punya kekwat ngan perasantan tu euwwww gila. Perasan gila orang nak bergambar ngan dia lari lari bila nampak orang.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 18-4-2019 07:00 PM
Teringat filem setem...watak mat salleh antagonis tu kata lebih kurang camni, 'I guna title Sir ut ...

Zaman dulu2 bini kedua tak leh pakai datin. Zaman dulu lagi ekslusif. Dato hanya berapa org ja.

Ni dato ramai. Cik puan pun dah main pakai je.  Aiyooo inggar pulak i dengar. Takkanlah isteri kerabat biasa gunapakai cikpuan sama level ngan isteri bakal sultan

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 18-4-2019 06:48 PM
Kalau nak tittle jgk beli je pangkat datuk sari negeri2 bauksit.

Maria Menado yg balu sultan pon dapat datok seri dari negeri bauksit kan... idok lah gigih nak berche-puan langsung... dia lagi lah tak kena cerai pon, isteri sultan sampai hujung nyawa.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyway baru ku tahu laki Kaka ni muda lagi... baru 24 tahun rupanya

Dia ni anak sape? Geng2 laki jue jugak ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078057s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list