Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
62953
View
664
Reply

[Popcorn Time] Kaka Azraff vs Jue Evans (Screenshots | IGs #415 | Twitter #397 #424 ##446)

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2019 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah kenapa i tengok geng2 jue ni including lj, lisa semua tu macam ada vibes mean girls ala2 you can't sit with us gitu konon ekslusif. Tapi i still ada soft spot dekat jue sebab dia lawa
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 18-4-2019 02:27 PM
Kaya raya tapi bergaduh macam budak pra sekolah. Boleh jalan.

tgk breed la dr mane.. nnt sis blh relate..:lol
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
so, sape retis yg sgt ambil berat pasal  spender bff sndr
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 04:03 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 18-4-2019 03:02 PM
Mak dia kakak permaisuri agong khuen

tak pasti la.tp kerabat selangor dengan johor ada bau-bau bacang juga.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 18-4-2019 03:42 PM
Entah kenapa i tengok geng2 jue ni including lj, lisa semua tu macam ada vibes mean girls ala2 you c ...

Lisa yes. Sangat2. N dia mmg sombong. Tengok la kenduri retis2 grad e mcm hanis Zalikha mana dia nk gi. Wpun hanks ngaku bff.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 18-4-2019 03:42 PM
Entah kenapa i tengok geng2 jue ni including lj, lisa semua tu macam ada vibes mean girls ala2 you c ...

Lisa paling obvious ada aura mcm tu pd meols. Pilih kawan gitu. Org kata friends for benefit gitu

Lj tu plak xpadan dgn personaliti & berwajah kedesaan acah2 lawo sangat

Setuju Jue paling ok paling elok meols rase
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti ada sebab kalau orang marah kaka ni.. X kan marah gitu jer..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 18-4-2019 04:16 PM
aemon replied at 18-4-2019 04:03 PM
tak pasti la.tp kerabat selangor dengan johor ada bau-bau bacang juga.


Bonda mertua Jue Evans ni adinda Sultan Johor sekarang. Kahwin dengan adinda Sultan Selangor sekarang. Mmg ada kena mengena. Husband Jue kazen Tmj & Rms
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 06:15 AM
Ni dr IGS husband CP Jue yg meols sempat ss

terang lagi bersuluh ye marah kat sapa..kakakaka
OTOH, sheols mendudakan laki sheols la kan..fuhhh no wonder
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 18-4-2019 04:06 PM
Lisa yes. Sangat2. N dia mmg sombong. Tengok la kenduri retis2 grad e mcm hanis Zalikha mana dia n ...

Lisa skrg mcm try hard nak acah2 mesra kt ig. Dok repost je igs followers. Padahal ketahuan dia tu sejenis kekwat dgn fans dlu2 lg. Meols mmg xberapa gemor dgn attitude dia. Sejenis pilih bulu gitu

Lepas tu berkawan nampak sgt nak dgn orang2 berkelas je. Sorry Lisa you are cancelled
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahhhhh laki orang kah laki si Kaka ni.. I ingatkan sheolls sembunyik dari kawan2 sheolls sebab laki nyah ini kan ada bipolar disorder... so I speku kawan2 Kaka takut lah kot2 nanti Kaka jadi mangsa keganasan mental lakinyah yinnih yihhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa sub buka cerita. Dh tak pasal2 org tau laki nya didudakan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 04:14 PM
Lisa skrg mcm try hard nak acah2 mesra kt ig. Dok repost je igs followers. Padahal ketahuan dia tu ...

Dia x de aura mesra tu. Stop trying Lisa
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 04:07 PM
Lisa paling obvious ada aura mcm tu pd meols. Pilih kawan gitu. Org kata friends for benefit gitu  ...

Kemain uolls kutuk lisa.. Marah org rohingya tau...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 18-4-2019 02:28 PM
Terus busuk imej laki si Jue ni di mata hakak. Wtf. Spisis TMJ jugak ropanya.

Betul. Ingatkan dia jenis cool
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 04:45 PM | Show all posts
bondeh replied at 18-4-2019 03:15 PM
Lahhhhh laki orang kah laki si Kaka ni.. I ingatkan sheolls sembunyik dari kawan2 sheolls sebab laki ...

kalau betullah sheols ahli kelab pencaras, maknanya berjaya juga la kan. sampai menikoh ha.
belajar dari kesilapan dulu mungkin...

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Cp? Tak yahlah. Cp tu utk bini kedua sultan.

Setakat kerabat sipi2 ni takde org gelar cp.

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 04:51 PM
Cp? Tak yahlah. Cp tu utk bini kedua sultan.

Setakat kerabat sipi2 ni takde org gelar cp.

Ye eh? Tapi sarimah pun ada cp depan namanya. Amelia anderson pun letak cp gak masa start aktif berlakon tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 18-4-2019 04:06 PM
Lisa yes. Sangat2. N dia mmg sombong. Tengok la kenduri retis2 grad e mcm hanis Zalikha mana dia n ...

Tapi asal kat igs story cm baik baik je. Kalau x mne nak dpt gelaran sweeartheart malaysia kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 04:14 PM
Lisa skrg mcm try hard nak acah2 mesra kt ig. Dok repost je igs followers. Padahal ketahuan dia tu ...

Lisa mmg sombong katong. Perasan org nak ambil gambar ngan dia. Puiihhh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
5.313765s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list