Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
63179
View
664
Reply

[Popcorn Time] Kaka Azraff vs Jue Evans (Screenshots | IGs #415 | Twitter #397 #424 ##446)

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-4-2019 04:34 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 19-4-2019 04:17 AM
Wife nana bila google royal ark tulis cp. Dia low profile je.

Bie siblings mmg humble...down to earth..tgok life style diorang xnmpk.mcm kawen dgn royalty pun...

Btw yg tengku adeq ni sejak vila dpt penyakit gila meroyan ni...berjangkit penyakit dgn sepupu dah ke..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 05:07 AM From the mobile phone | Show all posts
setori_mori replied at 19-4-2019 12:45 AM
Amh tu sape

Azrinaz mazhar hakim
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
setori_mori replied at 19-4-2019 12:51 AM
Mcm mana diorang baik in the first place? Rasa fake sangat ber meng meng

Diorang pernah berlakon skali citer mama2 mia
Dlm tu diorang jd sales girl kat OU
HZ siap bawakan nasi lemak yg dia masak kat set & LS puji kata sedap
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Zazaelena replied at 19-4-2019 01:33 AM
meols setuju pasal sikap EF tu. sheols siap boleh buat xtvt zumba dgn fans. takde nk acah classy & ...

JE ngam dgn LJ sejak citer KAMI so kwn dah lama
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Haaa i dah lama speku dorang ni gaduhhh. Dorang geng kan, kaka, jue, anati, nana n sape lagi tah. Tapi masa wedding kaka, yg rapat2 ni sorang pun takde yg dtg which for me is so weird la kan. Bff lama gila kan rasanya kan xkan la miss big day si kaka. Bila check ig dorang, masa wedding kaka, yg lain tu on holiday. Peliksss.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 18-4-2019 07:27 PM
Teringat dulu gigih hanis up screenshot message diorang. Last2 lisa bolayan je

Alah. Hanis pun perasan gila konon mcm bff sgt. Padahal lisa x heran pun hanis yg sendu ituuu. Uhuk uhuk
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
missflamingo replied at 19-4-2019 05:56 AM
Haaa i dah lama speku dorang ni gaduhhh. Dorang geng kan, kaka, jue, anati, nana n sape lagi tah. Ta ...

So i speku mmg si kaka ni yg bmsalah la..mybe dia ada buat somethng yg smpai kwn2 dia semua boikot dia...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
bambimbom replied at 18-4-2019 11:58 PM
yg aku perasan dr last year si Huda ni mcm ade problem dgn si Ili chef yg comel tu.. tak tau la ap ...

Eh kn hudaa bff gila dgn lisa, dgn ili tukang masak tu since high skul ? Kok udah bersengketa juaaa

Maaplah rakan2 tred ni kene gorol dgn gusip lain
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 18-4-2019 11:46 PM
Tengku shahrain pling helok bg meols..tinggi...helok pun helok jugak

Shahrain ni kawen commoner jgk kn. Melati ke apa. Do they hv kids yet ?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 18-4-2019 11:40 PM
Si nadia n bee xde pulak kemaruk nk berche puan...

Bee siap dpt glrn to' puan
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 19-4-2019 12:41 AM
Apasal benang ni lebih banyak membincangkan pasal che puan mak incik inang raja segala bagai?

Iol ...

Tulah penat i skip..sbb penerangannya sama..seorang da terangkan sudahlah tutup kes ni tak bersambung2.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 19-4-2019 12:58 AM
Hahahaha adeiiila, ok2 ni meols share apa yg meols & the gang speku erk

Mengikut sumber2  ...

So allegedly Kaka caras job bini dia. rempit sgt sampai meroyan pasal duda bagai... ingatkan Kaka caras laki kawan dia.

Kerabat pon perangai rempit... setaraf dgn hairul azreen jahh
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 08:11 AM | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 11:34 PM
So far royalark masuk nama juliana evans with gelaran che puan.

Sarimah/syamim farid takde pun d ...

bukan sebab darah kuat kaka tapi husband ju evans mmg dalam line of throne, kalau tak silap dia yg ke 5/6, thats why kira ju boleh selevel dgn che puan khaleeda, tak kira lah laki masing2 no 2 or no 6 in line, perbezaan level cuma bila laki tu naik jadi sultan je nanti

mcm sarimah/syamim suami2 dia org mmg tak masuk line of throne so officially mmg tiada gelaran che puan untk dia org
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 08:17 AM | Show all posts
Thanatus replied at 19-4-2019 07:55 AM
So allegedly Kaka caras job bini dia. rempit sgt sampai meroyan pasal duda bagai... ingatkan Kaka  ...

kan.. meroyan mcm hape je, kate kerabat job camtu pun ko nak cheap2 kaka.. ape dah tak mampoo nak bg bini makan ke?
jue dgn laki dia nak merempan kat kaka padahal kalau ikutkan jue yg kecam dgn netizen skang, lg satu jue kawin aritu pun kene kecam ala2 so mat saleh..
jgn psl si jue ni cantik korg nmpk dia baik je.. mohon baby jue nnt tak muke cam kaka
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 08:22 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 18-4-2019 04:17 PM
Dia x de aura mesra tu. Stop trying Lisa

iols ingat iols sorang yang perasan si lisasurikayu tu ada aura yang sombong tu
nampak dia pilih kawan juga dan tak mesra

i tak follow gang2 derang.. jue je yang i follow
sebab dia comel


Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 08:31 AM | Show all posts
intanumbrella replied at 18-4-2019 10:00 PM
Dah la pling berwajah desa..kekwat nak mampus..suka buat muka acah2 comel dia tu..padahal mcm kuci ...

nangis dia kalau baca ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Thanatus replied at 19-4-2019 07:55 AM
So allegedly Kaka caras job bini dia. rempit sgt sampai meroyan pasal duda bagai... ingatkan Kaka  ...

I think more than that..bukan stkt caras job..ada bnda lain..kalau x,xkn bff diorg xdtg wedding kaka..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 19-4-2019 12:26 AM
Tasha sila kan???

Uup..sampai sekarang kan..diorg boikot dia...same goes to juejue n fwens..pada i,si  kakas ni yg problm...maybe jnis yg xblh berkwn rapat...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
hannan_rayyan replied at 19-4-2019 08:11 AM
bukan sebab darah kuat kaka tapi husband ju evans mmg dalam line of throne, kalau tak silap dia yg ...

Tak de maknanya laki jue tu 5/6th line to the throne... anak2 abang dia & nadia khan lah sekarang ni 5/6th line to the throne. Laki Jue tu kan yg bongsu... abang2 dia pon ada anak lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 09:26 PM
Poyooooo. Jumpa kat bangsar village. Eh hello area situ takdenya org jakun nak bergambar ngan reti ...

U, tengok jelah dia berlakon tahap kayu poyo dia tu kalau watak terkejut2 dia tu xmnjadi pon kaku..keras. i dari dulu mmg tak berkenan ngn lisa. Tak tau npe orang suka sangat. Aura poyo dia kuat. Banding ngn LJ i bole layan lagi gedik2 manja dia berlakon walau pon berwajah desa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081349s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list