Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
63009
View
664
Reply

[Popcorn Time] Kaka Azraff vs Jue Evans (Screenshots | IGs #415 | Twitter #397 #424 ##446)

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-4-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 18-4-2019 02:33 PM
Sebelum ni Kaka gaduh dengan siapa chuols?
Iols dah lupa kronologi Kaka diboikot geng sheols.

Tasha sila kan???
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaka tong apesal aku clueless sampai ke sudah
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Apasal benang ni lebih banyak membincangkan pasal che puan mak incik inang raja segala bagai?

Iols baru nak seksaited dengan usaha tt yg bijak mencari gosip daripada wartawan cari yg berada di kelas tersendiri, sekali baca komen, blur abes pasal kaka vs jue ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 18-4-2019 02:37 PM
Btw,

Kengkawan ngkau ekceli buang ngkau karna ngkau bercenta dengan laki orang yang juga barangka ...

By the way, ini ke rumusan benang ni? Kerlas chuols cepat faham..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Thanatus replied at 18-4-2019 06:02 PM
bukan kah che puan tu gelaran untuk org kebanyakan yang kawen dgn kerabat?
itu yang gigih semua n ...

Amh tu sape
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 18-4-2019 07:21 PM
Dulu kalau dpt dato' memang somebody, now faham2 sendirilah...

Dato fizz fairuz
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzy replied at 18-4-2019 07:27 PM
Teringat dulu gigih hanis up screenshot message diorang. Last2 lisa bolayan je

Mcm mana diorang baik in the first place? Rasa fake sangat ber meng meng
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2019 12:58 AM | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 19-4-2019 01:00 AM
danieladam replied at 19-4-2019 12:41 AM
Apasal benang ni lebih banyak membincangkan pasal che puan mak incik inang raja segala bagai?

Iol ...

Hahahaha adeiiila, ok2 ni meols share apa yg meols & the gang speku erk

Mengikut sumber2 meja bulat csi (LOL) meols, deyols speku yang Kaka ni maybe lah ye telah mencaras job CP Jue ni. Mengikut hint yg diberi oleh husb Jue kt bawah ni, pd tarikh 22 Sept 2018 tu Kaka ni dpt job jd co-host dlm rancangan dekat TVN.asia.net ni tajuknya Get IT Beauty On The Road - Malaysia Edition.




So sapa penah tengok rancangan ni? Rancangan Get It Beauty On The Road ni katanya femes juga, sebab rancangan Asia ke apa ntah. Program artis kpop katenye yach!!!








Agak2 betul x spekuan innih uols?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2019 01:05 AM | Show all posts
setori_mori replied at 19-4-2019 12:29 AM
Kaka tong apesal aku clueless sampai ke sudah

Uols cekidaut posting #2 & #208 then uols boleh dapat gambaran psl feud innih
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 19-4-2019 12:58 AM
Hahahaha adeiiila, ok2 ni meols share apa yg meols & the gang speku erk

Mengikut sumber2  ...

Omg i tengok program tu dan yessss mmg kaka jd co host time host korea tu dtg malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Alamak tengku adeq ni bini yg gado dgn kaka dia pulak sentap lebih. Busuknyaaaaa la perangai kaka tu pun dah selamat nikah doa jela baik2

Klu nak reveal dia punya laki yg skrg ni duda pun berdosa ke klu dia kahwin duda? Klu dia pencaras laki org sampai buat org bercerai berai tu dia punya pasal laaa

Ingat deq, roda berputar tak selalunya ada kat atas heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Benang ni mcm dh dirogol pasal lisa surikayu je. kadang tak faham geng2 retis ni berbff. kalau ada problem mula la masing2 tuding jari & duk perli2 kat medsos. kg.com sangat perangai masing2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2019 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 19-4-2019 01:09 AM
Omg i tengok program tu dan yessss mmg kaka jd co host time host korea tu dtg malaysia.

Yezza. Rancangan ni femes ye uols? Meols mmg xtaw kisah. Psl apa program ni?

Rasa meols apa yg team csi meols ni speku ni betul dah tu. Mengikut hint yg diberi lah kat atas tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 18-4-2019 11:19 PM
Xpernah minat circle lj, ls, hz ni... Mcm forumer ckp kat atas.. esklusif sgt.. Tang mana esklusif p ...

meols setuju pasal sikap EF tu. sheols siap boleh buat xtvt zumba dgn fans. takde nk acah classy & pilih bulu mcm geng lj,ls,hz ni. Jue nampak okay je bg meols sbb dia boleh kwn dgn lj even berwajah desa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
I mmg dh agak dh dorg ni gdo psl mse si kaka ni tgh bz nak kawen tgk jue xde update pape n dorg laki bini g holiday kan pastu nok sesuatu la kata bff tp x g org tu kawen. Then few days pastu jue ade update tweet dia kan so hati meolls mngata kn tweet tu mmg utk kaka! Meolls time tu pk kalini jue mst kene game gn kaka. Apoo nak kawen lg terang2 dlu dh kene boikot gn geng kinah!
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 11:59 PM
Bila sudah diperjelaskan ye make sense..patutlah nama jue masuk royalark dan situ tulis che puan.

I mean klau nk dibandingkan dgn sarimah tu...jue n nadia kan sama level...sbb nana dgn adeq kan siblings
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
yg dia letak cheap gro ss bagai tu apa pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 19-4-2019 02:22 AM
I mean klau nk dibandingkan dgn sarimah tu...jue n nadia kan sama level...sbb nana dgn adeq kan si ...

Siapa yg lebih tua..nana or adeq?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 04:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by intanumbrella at 19-4-2019 04:24 AM
munchkin replied at 19-4-2019 02:30 AM
Siapa yg lebih tua..nana or adeq?


Nana 1st..lpas tu bib..ayain...then adeq...then thira..so jue ni menantu perempuan last...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by munchkin at 19-4-2019 04:19 AM
intanumbrella replied at 19-4-2019 04:14 AM
Nana 1st..lpas tu bib..ayain...then adeq...so jue ni menantu last...


Wife nana bila google royal ark tulis cp. Dia low profile je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085562s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list