Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
62956
View
664
Reply

[Popcorn Time] Kaka Azraff vs Jue Evans (Screenshots | IGs #415 | Twitter #397 #424 ##446)

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 18-4-2019 11:43 PM
Tapi kes juliana tu i rasa sebab dia dalam throne line kot. Sultan selangor, rms, bapak mentua jue ...

Ohh patutlah juliana dapat gelaran che puan. Validlah reason dia dapat tu. Maaf ye cp jue. I tidak tahu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sayangselasih at 18-4-2019 11:49 PM

yg meols tau.. sarimah and syamim tu pun bergelar che puan. mmg meols perasan semua yg org biasa kawin dgn kerabat mmg dapat grlar che puan. even adik bee khan pun che puan. mmg ejaannya che puan rasanya meols
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 18-4-2019 11:43 PM
Tapi kes juliana tu i rasa sebab dia dalam throne line kot. Sultan selangor, rms, bapak mentua jue ...

Hahahaha. Sorry katong.

Mari kita csi isu ni.

Apa nama ig somi cp jue?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:49 PM | Show all posts
tapi prince2 sgor ni tak tasty sungguh ..yg handsome, si hubby syamim tu

kalau la RMS rupa si hubby syamim... mesti Royal Sgor no1... ni dapat rms spentot ijo
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
karamell replied at 18-4-2019 11:42 PM
Tetiba tadi ternampak IG sarimah, dia siap letak kat IG dia C.P Sarimah kot. Huhuuu

Lullllllzzzzz. Cp jue pun tak letak. Nama sarimah belum appear dalam royalark seperti cp jue.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 18-4-2019 11:40 PM
Si nadia n bee xde pulak kemaruk nk berche puan...

Ah ah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 18-4-2019 07:21 PM
Dulu kalau dpt dato' memang somebody, now faham2 sendirilah...

Now anybody
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 11:50 PM
Ah ah kan?

Padahal diorang lagi valid kalau nak berche puan klau nk dibandingkan sarimah who are yus tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 18-4-2019 11:48 PM
Ohh patutlah juliana dapat gelaran che puan. Validlah reason dia dapat tu. Maaf ye cp jue. I tidak ...

Gitulah gamaknya, kalo ditakdirkan rms tu pendek umur, pak mentua jue naik maka  jue jadi menantu soltan. Yg sarimah tu takpayah cikpuan sangatlah. panggil mak encik je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 18-4-2019 10:29 PM
Bff lisa si hudaa.niu napekah her ig dh byk deleted gmbr? Sheols ala2 mencari diri ke skrg tiba jd ...

yg aku perasan dr last year si Huda ni mcm ade problem dgn si Ili chef yg comel tu.. tak tau la ape masalah Huda ni? jual kain batik tak laku kot.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 18-4-2019 11:55 PM
Padahal diorang lagi valid kalau nak berche puan klau nk dibandingkan sarimah who are yus tuuu

Bila sudah diperjelaskan ye make sense..patutlah nama jue masuk royalark dan situ tulis che puan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 18-4-2019 11:57 PM
Gitulah gamaknya, kalo ditakdirkan rms tu pendek umur, pak mentua jue naik maka  jue jadi menantu  ...

Lulzzzzz. Utk yg itew..

Terima kasih lah yg sudi berkongsi maklumat ttg cp jur dan suami.

Saya pohon ampun dan maaf terkhilaf sebab tak tahu susur galur.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 18-4-2019 02:28 PM
Terus busuk imej laki si Jue ni di mata hakak. Wtf. Spisis TMJ jugak ropanya.

Dah nama pun depa cousin. Darah Lanun johor masih kuat hahah
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 18-4-2019 11:46 PM
huda ni dah cerai with the hubby

but dalam geng huda ni (ili,lisa,bee khan)..si huda ni yg humb ...

oh.. Ili pun fake jugak ke sis?? ingatkan sheols sejenis yg ala2 ramah bersembang..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 04:14 PM
Lisa skrg mcm try hard nak acah2 mesra kt ig. Dok repost je igs followers. Padahal ketahuan dia tu ...

Adakah sheols acah-acah friendly sekarang sebab dah dipilih sebagai UNICEF ambassador from Malaysia? Lepas tu sana sini minta derma.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2019 12:06 AM | Show all posts
311gurl replied at 18-4-2019 11:46 PM
huda ni dah cerai with the hubby

but dalam geng huda ni (ili,lisa,bee khan)..si huda ni yg humb ...

Huda tu meols geram tgk anak2 dia. Comel mcm anak jepung. Dah mcm shinchan meols tgk rupa masing2. Xtaw la ikut mak ke ikut ayah. Tp xsangka pulak dah cerai.


Beekhan tu nmpk je kt ig mcm ala2 orka berlagak speaking dengan caption english semendang tp hakikatnya BM dia bagus juga. Ayat bahasa melayu penuh takde tonggang langgang dengan ejaan penuh tiada singkatan okeh



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2019 12:10 AM | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 19-4-2019 12:11 AM
munchkin replied at 18-4-2019 11:48 PM
Hahahaha. Sorry katong.

Mari kita csi isu ni.

Xpelah uols, meols ok je. Asalkan xgaduh xde name calling hahahahaha


Ala lgpun gosip ini takde perkembangan sangat. Meols menanti jugak perkembangan plot baru ni utk drama marhaen vs yestana


Btw ig husb Jue: @tengku_adeq
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 19-4-2019 12:10 AM
Xpelah uols, meols ok je. Asalkan xgaduh xde name calling hahahahaha



Tq katong for the understanding.

Marilah kita ikuti perkembangan kerabat vs marhen ni.

Jadi apa impak kepada kerabat kalau kaka itu berkahwin ngan husband dia sekarang. Betul2 tak paham. Husband kaka tu kerabat ke. Hahahhaha blur betul ni.

Kot ye pun tak leh salahkan kaka sorang sebab somi dia pun nak jugak ke kaka tu. Suka sama suka.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2019 12:18 AM | Show all posts
intanumbrella replied at 18-4-2019 11:40 PM
Si nadia n bee xde pulak kemaruk nk berche puan...

Ini set2 classy uols jenis xhadap pangkat siap gigih nak mention kt ig lg


Melainkan kalau ada org buat onar dekat diorang harus dr classy bertukar jd classhit lol taw dah diorang punya perangai adik beradik mcm mana


CP Nadiah (kasik chance la iols letak pangkat depan tu ) iols tgk helok je life nya, seiring; masak, layan laki, jaga anak2. Xde la over mcm si kudapadi hari2 dok berOOTD mcm xde kerja lain. Masak utk laki pn xpenah nampak
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 18-4-2019 06:07 PM
Dulu caras bf tekjuling...sian tasah..lepas insiden bf disailang tu trus tasah hilang dr radar..smlm ...

Dia mungkin hilang dari radar industri, tapi di radar realiti ada je melepek kat Bangsar dengan matsaleh lagi yeee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082563s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list