Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
61006
View
664
Reply

[Popcorn Time] Kaka Azraff vs Jue Evans (Screenshots | IGs #415 | Twitter #397 #424 ##446)

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by kakasotong2 at 24-4-2019 12:59 PM

Meols tunggu jugak ada kot2 yg bukak thread psl ni tapi takde lg.

So bukan rahsia lg la ye Kaka & CP Jue ni dah xsebulu?

Sbb apa meols cakap mcm atas ni? Nnt meols tepek buktinya.

Nah sebelum tu meh jemput baca artikel ni


"Ada Kawan Begitu Prihatin Sampai Hal Spender Nak Tahu" - Kaka Azraff Dedah Sikap Aneh Kawan-Kawan


Penyanyi Kaka Azraff berkongsi momen throwback ketika awal perkenalan dengan suaminya, Adam Azriff.

Kata Kaka, permulaan kisah cinta mereka tidak didedahkan kepada sesiapa hingga sampai masanya yang sesuai.

Bagaimanapun, Kaka terkejut apabila menerima pelbagai reaksi daripada orang sekeliling termasuk teman-teman rapatnya.

"Time bercinta tapi tak ada orang tahu. Just us. Sebab nak make sure betul-betul cinta then baru nak reveal dekat kawan-kawan.

"Bila kita reveal about our feeling between each other, sekali kawan tu cakap kitorang penipu sebab sorok our love story dari diorang.

"Ada juga kawan yang begitu prihatin ye sampai hal spender nak tahu," kongsi Kaka menerusi Instagram Stories baru-baru ini.

Tambah Kaka, prinsipnya mudah, beri ruang antara bersahabat dan hal peribadi namun seandainya perkara itu tidak menyenangnya, penyanyi lagu Bukan Hal Aku itu ada solusinya.

"Macam mana close pun kawan itu dengan kita, kita still ada ruang untuk berahsia.

"Tak kisahlah tentang apa pun.

"Tapi bila orang tu marah, apa kita boleh buat? Angkat kaki, jalan... Nak bertekak pun tak guna.

"And now, I'm happy. Happy dengan tempat sekarang. Happy dengan orang sekeliling I.

"Hilang so called 'kawan' tapi jumpa kawan yang lebih hebat I rasa. Kawan yang cuma soal 'the guy solat tak?'.

"Terharu apabila ada kawan yang risaukan part itu dari harta dia. Alhamdulillah, perancangan Allah memang hebat, lain kita rancang lain diberi tapi tepat untuk kita," tambahnya.

Kaka dan Adam telah mendirikan rumah tangga pada 14 Disember 2018 selepas merahsiakan hubungan cinta mereka daripada khalayak umum.


Screenshot_2019-04-18-14-09-09-1-1.png


Credit sumber berita: http://www.gempak.com/artikel/17340/ada-kawan-begitu-prihatin-sampai-hal-spender-nak-tahu-kaka-azraff-dedah-sikap-aneh-kawan-kawan



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni dr IGS husband CP Jue yg meols sempat ss

Screenshot_2019-04-17-20-26-06.png Screenshot_2019-04-17-20-25-27.png Screenshot_2019-04-17-20-26-09.png Screenshot_2019-04-17-20-25-34.png
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:15 PM | Show all posts
tak faham katong, apa kaitan igs kaka dgn jue evans tu, adakah jue suspek yg sibuk tanya spenda org tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 18-4-2019 02:15 PM
tak faham katong, apa kaitan igs kaka dgn jue evans tu, adakah jue suspek yg sibuk tanya spenda org  ...

Chuols bace ss yg meols tepek atas ni then u can relate
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:20 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 02:16 PM
Chuols bace ss yg meols tepek atas ni then u can relate

oh ok2, tapi kenapa laki jue pulak yg beria mencapup ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa laki jue pulak yg terlebih emo & sentap?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-4-2019 02:16 PM
Chuols bace ss yg meols tepek atas ni then u can relate

Dop pehe kaka tong. Kene khatam benang dlu2 tu ke? Either i bodo english or no idea hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 18-4-2019 02:20 PM
oh ok2, tapi kenapa laki jue pulak yg beria mencapup ni

Meroyan on behalf barangkali Jue barangkali kan sheols preggy jaga mulut uols
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:26 PM | Show all posts
ooo...ada terbaca satu gossip yg penyanyi rahsia kan perkahwinan dan pertunangan sebab taknak status bakal suami terbongkar?..kaka la kot ni...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaya raya tapi bergaduh macam budak pra sekolah. Boleh jalan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus busuk imej laki si Jue ni di mata hakak. Wtf. Spisis TMJ jugak ropanya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
rorygilmore replied at 18-4-2019 02:26 PM
ooo...ada terbaca satu gossip yg penyanyi rahsia kan perkahwinan dan pertunangan sebab taknak status ...

Dia dudakn laki orang ke? Damn tengok gambar atas mcm bad boy. Umur brpe tatau lerrr
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 18-4-2019 02:27 PM
Kaya raya tapi bergaduh macam budak pra sekolah. Boleh jalan.

Nak gossip mcm gini or gossip kecaman netizen yg wartawan cari bukak? Hahaha
Csi mcm gini best
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:31 PM | Show all posts
kalau dia duda kenapa nya??
xleh ke? bukan ke kau pun duda ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 18-4-2019 02:29 PM
Nak gossip mcm gini or gossip kecaman netizen yg wartawan cari bukak? Hahaha
Csi mcm gini best

Haruslah nak gosip gini. Gosip wartawan Cari itu aiol selalu sakit mata baca content ntah hapa2.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:33 PM | Show all posts
Sebelum ni Kaka gaduh dengan siapa chuols?
Iols dah lupa kronologi Kaka diboikot geng sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 18-4-2019 02:27 PM
Kaya raya tapi bergaduh macam budak pra sekolah. Boleh jalan.

Hurmmmm perangai org kaya mmg aneh2. Iols hurmmm hurmmm pernah berlaga bahu dgn mereka yg aneh ini
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
rorygilmore replied at 18-4-2019 02:26 PM
ooo...ada terbaca satu gossip yg penyanyi rahsia kan perkahwinan dan pertunangan sebab taknak status ...

Elok la. Sadar diri gitu. Daripada caras pehtu buat majelis gilang gemilang takda rasa bersalah berdosa karna dah 'jodoh' ketentuan Allah katanya. Pui.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:35 PM | Show all posts
ada kaitan la ehh dgn date2 tu?
18 n 22 sep 2018
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw,

Kengkawan ngkau ekceli buang ngkau karna ngkau bercenta dengan laki orang yang juga barangkali bininya (termasuk the laki orang who now has become laki Kaka) dalam circle of friends kengkawan ngkau kan Kaka? Am akak betol?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094623s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list