Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
3508
View
32
Reply

Dilemmaaaaaa......

[Copy link]

Author: mawarmadu       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2019 02:03 PM | Show all posts |Read mode
Hi ,

Aku dah 2 tahun kawin..Jenis suami aku ni pd aku la, NAIF yakmat.. masa awal2 nk ML dlu dua dua blur, tak tahu cmne nk ML..
Lepas tu makin improve laa. So skrg, aku dh ada baby.. tetiba rasa nak tukar cara ML/ foreplay..

Aku teringin nak suami aku jilat jilat bunga aku.. tapi, tuhla.. cmne aku nak cakap atau goda dia ea?

lately ni laa, dia pandai main jolok2 jari bfore ML.. Adoiii.. dh laa suami aku balik 2 minggu skli.. kdg2 sblum dia balik tu, aku dh fikir2
cmne cara nk goda dia.. takkan stiap mgu sama jee kan..

help mee please....



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:12 PM | Show all posts
kuatnye bau ikan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 02:15 PM | Show all posts

hmmmmmmm ikan pulak dh

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:30 PM | Show all posts
Ko isap la anu dia dulu masa foreplay tuh...lepas tuh mintak la dia jilat bunga ko pulak, cakap la ko pon nak rasa nikmat yg sama.

Tapi sebelum tuh cuci la bersih2 bunga tuh, makan makanan yg elok2, banyakkan sayur2an dan buah2an supaya dia xde bau.

Tengok porn sama2 ngan suami ko tuh, cakap ngan dia ko nak try posisi lain pulak. Nak ajar nyer x susah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:38 PM | Show all posts
ko kena mainkan peranan...ko kena hisap kote dia dulu...hisap perlahan-lahan..jgn gelojoh...kalau nak practice, guna pisang...sebelum tu, pantun dua kerat dulu...pisang emas di bawa berlayar...

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:39 PM | Show all posts
cakap je la tt

mintak je

tu pun nak kene ajar ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 02:40 PM | Show all posts
yprat replied at 18-4-2019 02:30 PM
Ko isap la anu dia dulu masa foreplay tuh...lepas tuh mintak la dia jilat bunga ko pulak, cakap la k ...

mmg aku slu isap dia punya.. cuma dia je xabes teroka bdn aku lagi.. huu

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 02:41 PM | Show all posts

alah.. jgnlaaa marahhhh hihi..
sis malu kalau dia taknak nanti cmnaaaaa???

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 02:45 PM | Show all posts
ifanonline replied at 18-4-2019 02:38 PM
ko kena mainkan peranan...ko kena hisap kote dia dulu...hisap perlahan-lahan..jgn gelojoh...kalau na ...

yeerrr..sis mmg slu nya tak lepaskan peluang utk isap2 dia punyaa tu..

cumaaa tuhla... haihhh..


Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:47 PM | Show all posts
mawarmadu replied at 18-4-2019 02:41 PM
alah.. jgnlaaa marahhhh hihi..
sis malu kalau dia taknak nanti cmnaaaaa???

sekurangnya kau da cakap apa hasrat hati kau

bila dia da tahu nak ke tak nak ke buat

yang penting kau puas hati da dapat jawapan

dari tersoal2 hati kau meronta2




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 02:51 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 18-4-2019 02:47 PM
sekurangnya kau da cakap apa hasrat hati kau

bila dia da tahu nak ke tak nak ke buat

fuhhhh..kena menuntut keberanian ni nak mintak direct kt dia..

hihi..


Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:56 PM | Show all posts
mawarmadu replied at 18-4-2019 02:51 PM
fuhhhh..kena menuntut keberanian ni nak mintak direct kt dia..

hihi..

dia suami u kan?

kenapa tak berani pulak

hubungan kelamin yg bahagia/menyeronokan bila kedua pasangan tu terbuka dan boleh bersuara dan berbincang

ini kalau kau asyik simpan dalam hati je sampai reput pun tak merasa

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 03:08 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 18-4-2019 02:56 PM
dia suami u kan?

kenapa tak berani pulak

hahahaha.. betul jugak tuh.

kang dh mereput lg susah


Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 03:47 PM | Show all posts
rugi la xsuka bunga...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 09:31 PM | Show all posts
di tahun 2019 ni, masih ada lagi insan2 yang sangat naif begini? sumber rujukan banyak skrg TT..berlambak2 terutamanya yang visual..sebab kalau tanya dalam forum ni, takut bila naif sangat imiginasi tak cukup tinggi nak membayangkan pulak
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 19-4-2019 09:31 PM
di tahun 2019 ni, masih ada lagi insan2 yang sangat naif begini? sumber rujukan banyak skrg TT..berl ...

Khenzssss?

Ajaklaaaaa tngok porn tp yg best punyala. Pastu goda la hntr gif mkan pussy yng best best dn berbagai cara. Pastu apa nk malu, sua je la pepek kt muka dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2019 09:43 AM | Show all posts
orangselut replied at 19-4-2019 09:31 PM
di tahun 2019 ni, masih ada lagi insan2 yang sangat naif begini? sumber rujukan banyak skrg TT..berl ...

Yaaa i know bnyak sumber boleh google dan sbgainya.
But still msih wujud org2 naif dlm dunia ni..
Dont judge by years smua org open her/ his mind.
aiyaaa..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2019 09:44 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-4-2019 02:41 PM
Khenzssss?

Ajaklaaaaa tngok porn tp yg best punyala. Pastu goda la hntr gif mkan pussy yng best ...

okay thank you.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2019 09:44 AM | Show all posts

nanti i buat  dia suka okay.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:51 AM | Show all posts
mawarmadu replied at 24-4-2019 09:43 AM
Yaaa i know bnyak sumber boleh google dan sbgainya.
But still msih wujud org2 naif dlm dunia ni. ...

ok good luck TT. Nanti lepas dah baca2 & kumpul segala info2 berkaitan..be creative skit nak explore..1 lg ikut keselesaan u & hubby, jangan terlalu push hard sgt
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090145s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list