Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30113
View
1596
Reply

[Pelbagai] AnyThink 5- TAKWIL: Tahniah mokku...

[Copy link]

Author: KILL_NANCY    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-10-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 19-10-2019 01:49 AM
pergi mintak kat admin6 medal legend foxey.

kat sini >>> https://bm.cari.com.my/forum.php?mod ...

Thanks bagi link ni Nancy. Fox pun tatau kat mana nak mintak setelah sekian lama dapat level ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 19-10-2019 08:08 AM
Medley oldies...reramai...



Semoga selamat sepanjang perjalanan pergi dan balik ya
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
aleX-S replied at 19-10-2019 08:13 PM
Ulang tayang. Untuk @Foxey dengan ucapan, just be you

Teringat lagu Ray Blk - Doing me ost Lara Craft

How are you Alex? Recovering well i hope.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
My nephew turned thirteen today. He has grown taller, almost as tall as me. Terasa diri ni rendah je, considering dia baru je jadi teen dah tinggi tu. And still growing whereas this aunt of his, has stopped growing long ago.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 20-10-2019 12:55 PM
Teringat lagu Ray Blk - Doing me ost Lara Craft

How are you Alex? Recovering well i hope.

Have yet to see improvement to my lower limbs, not any better but still doing good. Pain means you're alive
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
stay-positive.jpg

I just need to adapt fast. Nak lari? Jangan buat lawak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 10:26 AM | Show all posts
Bercuti lagi kan ada majlis kenduri...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
aleX-S replied at 20-10-2019 09:46 PM
Have yet to see improvement to my lower limbs, not any better but still doing good. Pain means you ...

"Everything is going to be alright. Maybe not today, but eventually. So, chin up okay
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Inspirational-Quote-About-Overcoming-Pain.jpg

@aleX-S

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Im turning 30 after this halloween.
And beech Im NOT READY!!
I tak tau kenapa I rasa down gila.
Macam midlife crisis je but actually baru 30 tahun

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Punya la bersungguh bangun awal pagi ni, bersiap konon nak ikut pegi park, jalan to build my endurance. Sekali masa kat dapur, terdengar bunyi hujan rintik. Makin lama makin lebat. Hadeh. Nampaknya plan tu terbatal la. Terus salin balik pakai baju tidur

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 03:34 PM | Show all posts
3 hari kursus
...tenet hauk
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 03:34 PM | Show all posts
3 hari kursus
...tenet hauk
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 03:35 PM | Show all posts
3 hari kursus
...tenet hauk
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Petang semlm or senja semlm kaka diserang panic anxiety kejap smp kaka menangis, puncanya sbb anak bujang kaka yg diamanahkan utk menjemput adik bongsu dia dr school blk rumah tanpa si adik dgn alasan azan dah berkumandang dan dia x nmpk si adik, kaka jd kelam kabut start engine kereta dan cari si bongsu tp x jumpa, blk rumah dgn rs berdebar2 dan air mata start mengalir, smp di rumah dia msh x ada, kaka jd lembik, hati x keruab mikir byk benda negative, dlm x sedar kaka keluar rumah berjln dan ms nk lintas jln tu kaka ternmpk si bongsu dgn anak jiran kaka, bila smp kt kaka, dia bg taw ada flasher asyik angkat kain dan dia bengang jd dia lari ke surau ms org tgh azan dan anak jiran ternmpk itu yg teman dia blk, alhamdulillah semuanya selamat

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 10:22 PM | Show all posts
seribulan replied at 22-10-2019 03:34 PM
3 hari kursus
...tenet hauk

Tak suka betul bila kursus kat tempat camtu. Susah nak buat kerja sambil2 bukak forum cari

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
gigimukelabu replied at 22-10-2019 09:22 PM
Tak suka betul bila kursus kat tempat camtu. Susah nak buat kerja sambil2 bukak forum cari

Mujur penginapan punya line tenet clear
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Hujan tengah lebat ni. Nak tengok tv, tadi ada guruh. Nak tidur, ada orang datang nak fix apa ntah kat belakang. Main forum je la dulu jawabnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
The hardest battle is between what you know in your head and what you feel in your heart.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101878s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list