Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30419
View
1612
Reply

[Pelbagai] AnyThink 5- TAKWIL: Tahniah mokku...

[Copy link]

Author: KILL_NANCY       Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasi goreng berlaukkan lobster. Bila lagi nak cuti cuti mcm dulu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:33 AM | Show all posts
mrskacik replied at 18-4-2019 09:18 AM
terjumpa idola, say Hi awkardly to these 2 person sebab I terkejut terserempak diorang, diorang bala ...

Sedihnya macam tu
slalu baca kisah mcm tu org jumpa artist and they all bo layan
sbb tu kalau jumpa artis2 kat mana2 i just negok je.. takut
haha rejection pain is real..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:46 AM | Show all posts
seribulan replied at 18-4-2019 09:18 AM
House forever global warming

kena bertukang bina green house ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kem teknik menjawab, sambil menikmati keindahan alam. Layan kawan2 mengail ikan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam2 dalam pikiran.
I need a vacation..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:00 AM | Show all posts
Edited by Rayna90 at 18-4-2019 10:04 AM

after tender notice, boss suruh jawab exit interview (in word), siap suruh honest. bila aku honest and comment on her lack of leadership style, she sentap and silent treatment me. eh bukan dia ke yg cakap be honest? and sapa suruh ko buat the interview kalau tak kuat nak baca? HR mana HR?

aku ada lagi 20 hari kat sini nak buat bodo, tahan silent treatment ni.... cepat la masa berlalu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:02 AM | Show all posts
1107911_1.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:03 AM | Show all posts
1107911_1.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:06 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:13 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Petunia replied at 18-4-2019 09:33 AM
Sedihnya macam tu
slalu baca kisah mcm tu org jumpa artist and they all bo layan
sbb tu kalau j ...

sedih tu tak de.. cuma terkilan... terkilan I ni bodoh sangat pergi support orang macam tu... selama hari ni husnuzon je... sekali kena dekat diri sendiri...
moral of the story is, sometimes whatever you read in the internet can be entirely true. word to word... and jangan jadi naif macam I...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:49 AM | Show all posts
nak kumpul duit gi umrah.. doakan dipermudahkan urusan ye kawan2 semua, aaminnnn

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 12:24 PM | Show all posts
Ppl cant guess ur feelings.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:02 PM | Show all posts
Kena ikut isteri untuk shopping baju raya dia ari minggu ni...belum tahu lg berapa kedai dia akan masuk,samada beli atau tak,ataupun riki,pilih warna apa,pattern baju apa,kain cmana

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
11 markets will be on holiday tomorrow and this coming monday..volume is damn high as they pushed all out today

i'm writing this while waiting my printing to finish..60 swifts about 100+ pages to be exact..ahh kematu kat opis la hari ni

en tamar please take note

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:40 PM | Show all posts
Kena sambung  balik kursus lepas lunch break...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:43 PM | Show all posts
kadang tu kita takde niat pun hendak membenci dan berdendam
tapi hati kita tidak dapat lupa apa yang orang buat pada kita
kerana pedihnya masih terasa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:50 PM | Show all posts
Time-at-work-.jpg
sedihnya hakikat ini


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 03:56 PM | Show all posts
Kadang-kadang kita kena pentingkan diri sendiri.. Asyik fikir pasal orang last2 kita jugak nak kena bersihkan "taik" dia. haih.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dont wrestle with the pigs, honey..we'll get dirty but they'll like it..dont ever stoop down to their level, we are certainly much better than that..you know why they keep talking behind us? because they ARE behind us

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.798654s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list