Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12979
View
114
Reply

Masalah pengantin baru

[Copy link]

Author: bungaindah       Show all posts   Read mode

Post time 17-4-2019 11:15 AM | Show all posts
cucuk tu i kurang sakit ...tp cucuk jarum i sakit tak tahan......
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kawen pn ade lagi yg sakit bila nak masuk.. rileks je.. huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 12:51 PM | Show all posts
Kenapa TT tak jadi jurukemudi...kan lebih senang kontrol samada sakit atau masih boleh teruskan...

Cuba buat posisi TT berada diatas...senang nak kontrol kemasukkan tersebut...tapi pastikanlah foreplaynya cukup terlebih dahulu...

Ini berdasarkan pengalaman....
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 03:30 PM | Show all posts
foreplay bagi banjir dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 12:29 PM
Habis tu nikmat ke x kalau dah sakit pedih camtu?

xnikmat skt siot.mcm forumer ckp la kena rodok kayu hihi..mmg ada rasa xnak bersama sbb sakit.dh lm2 ok dh
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:11 PM | Show all posts
Biasa la tuh TT, kalau masih dara masa 1st time tuh mmg akan sakit bila nak kena jolok.

Aku kahwin awal2 dulu pon camtuh jugak, kalau teruk sgt beli lube, jgn beli KY Jelly lube dia x berapa elok, beli Durex punya.

Bini aku lama2 jadi ok, pastu jadi sedap, teros mintak hampir hari2, aku yg penat dikerjakannya, siap diberitahu kalau dia tau sedap dia macam nih, sebelum kahwin pon dia akan mintak...bahaya woo nafsu pompuan nih kalau dia naik betul2, kalah lelaki. Hahaha.

Anyway good luck TT, sabar je, lama2 drpd menjerit kesakitan, akan berubah ke jeritan kesedapan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:48 AM | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 10:52 AM
Nak tanye la. X sakit ke bile husband masuk sampai dalam. Walau lepas pecah dara. Sis x rasa pedih ...

ish..mana la sakit...husband kalo cocok dalam2 pun, anu dia mana ada sakit..cuma terasa sakit bila dikemut2 kemas jer...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:13 PM | Show all posts
SWORKS27 replied at 22-4-2019 09:48 AM
ish..mana la sakit...husband kalo cocok dalam2 pun, anu dia mana ada sakit..cuma terasa sakit bila ...

senak jugak kadang2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:19 PM | Show all posts
masa ni la hubby kena pandai control.. jangan gelojoh nak menjolok.. kena pandai main di tempat2 sensitif.. jgn ikut sgt perasaan nk menolok tuh
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:20 PM | Show all posts
zlina replied at 17-4-2019 11:15 AM
cucuk tu i kurang sakit ...tp cucuk jarum i sakit tak tahan......

kkkaaannnnnnn.. sedap nye

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 22-4-2019 09:48 AM
ish..mana la sakit...husband kalo cocok dalam2 pun, anu dia mana ada sakit..cuma terasa sakit bila ...

Bukan husband sis. Tapi sis sendiri. Masa honeymoon haritu kitorang try lg tp xtahu cemana husband tusuk, berdarah luka kat luar tempat V. So hold dulu sbb sakit. Lama2 ok kot, sbb yg latest husband lick V, dia masukkan jari tanpa pengetahuan i. X tak rasa sakit pun cuma rasa ada benda masuk sikit. I sendiri x sedar sbb tgh sedap dia oral
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:32 PM | Show all posts
bungaindah replied at 24-4-2019 01:27 AM
Bukan husband sis. Tapi sis sendiri. Masa honeymoon haritu kitorang try lg tp xtahu cemana husband ...

ok..no idea...x tau jenis apa v awak nih..
selamat berusaha..tu aja nasihat....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 24-4-2019 12:32 PM
ok..no idea...x tau jenis apa v awak nih..
selamat berusaha..tu aja nasihat....

Ntahla sis. Kdg2 rasa down. Byk kali tnya husband kami ni normal ke x mcm ni. Tapi bila baca masalah org lain lagi byk yg x normal.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
yprat replied at 18-4-2019 02:11 PM
Biasa la tuh TT, kalau masih dara masa 1st time tuh mmg akan sakit bila nak kena jolok.

Aku kahwi ...

Aku rasa dah makin ok sekarang berbanding awal2 kahwin hari tu. Cuma masih belum berjaya masuk sampai dalam. Yeke ky jelly xokey, kenapa? Aku guna dua2, tapi first time guna durex asal rasa sejuk2 je kat bawah. Bila masukkan sikit husband punya rasa x best pulak  mcm hilang nafsu jap hahah. Sebab sejuk n pedih bila tusuk guna durex.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 12:50 PM | Show all posts
bungaindah replied at 24-4-2019 08:13 PM
Aku rasa dah makin ok sekarang berbanding awal2 kahwin hari tu. Cuma masih belum berjaya masuk sam ...

Pakai Durex lube yg warming punya, x silap warna oren kaler botol dia.

Jgn risau, kena selalu ML, nanti hari2 mau, sedap woo.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086217s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list