Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9909
View
114
Reply

Masalah pengantin baru

[Copy link]

Author: bungaindah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-4-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi all, aku x tahu nak tanya sape. Sebab sini org x kenal aku try tnya yg berpengalaman. Especially perempuan lah sebab perempuan je yg rasa apa yg aku rasa nih.

FYI aku baru je kawin, sempat je rasa malam pertama cuma dua2 penat, foreplay sekejap je pastu hubby terus nak cucuk. pedih gile! Masa memula dia foreplay rasa jugak basah2 kat bawah, masa nak cucuk rasa makin kering kat V. Sebab sakit masa kena cucuk tu, aku pun automatic kemut / keraskn otot bahagian V. Malam berlalu mcm tu je, xde kejadian pecah dara ke apa.

Bila dah suci, kitorang try lg tapi sebabkan malam pertama dah rasa benda tu sakit, minda dah set benda tu sakit sgt n aku takut nak rasa sakit tu lagi.  

Aku dah try tenangkan minda, n x kemut masa dia nak cucuk tu. Tapi tiap kali cucuk rasa sakit sgt,pedih gile kot. akhirnya dia dapat masukkan sikit dia punya kat kepala. berdarah, pedih kat V aku. aku assume tu darah pecah dara lah walau tak masukkan sepenuhnya . Kitorang stop sbb aku sakit nak terus masukkan semua.

Next day kami ML dia try masukkan jari sikit, kat lubang. Tapi aku sakit jugak, aku x paham kenapa masih rasa sakit. Kan dah pecah dara? sepatutnya mudah la kan nak sorong tarik. Ke sebab V masih pedih?

sbb masa pecah dara tu aku ingatkan batang dh masuk sampai dalam. Masa kena cucuk aku x boleh nak fokus utk tak kemutkan otot V. Sbb benda tu sakit, kesian hubby aku asyik kena tolak perut. Lagi 2 3 hari nak pergi honeymoon, dia dah bagi isyarat nak dayung bila kami pergi honeymoon. Aku risau sakit.

Normal ke lepas pecah dara pun masih sakit?
Betul ke cara kitorang pengantin baru buat sikit2 utk tak bagi rasa sakit masa ML. Ada tips x? Korang dulu macam mana

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa mula mula memang camtu, korang kena sapu minyak bagi lancarkan. Nanti lepas tu ok lah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Amasya replied at 15-4-2019 12:06 AM
Masa mula mula memang camtu, korang kena sapu minyak bagi lancarkan. Nanti lepas tu ok lah.

Yg masa berjaya pecah dara tu pakai pelincir. Tapi terus terang mmg sakit, xboleh fokus untuk rileks utk tak kemut. Mmg bila cucuk n sakit automatik terkemut pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 12:10 AM
Yg masa berjaya pecah dara tu pakai pelincir. Tapi terus terang mmg sakit, xboleh fokus untuk rile ...

Tapi memang ambik masa, lama sampai dua tiga bulan pun ada. Nanti lepas tu dah ok, kena bertahan dan jangan keraskan badan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Amasya replied at 15-4-2019 12:14 AM
Tapi memang ambik masa, lama sampai dua tiga bulan pun ada. Nanti lepas tu dah ok, kena bertahan d ...

Walaupun dh pecah dara masih sakit jugak ke nak masukkan. Ingtkan dah pecah jd kurang sakit atau dah x sakit. Stress lah buat benda ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 12:21 AM
Walaupun dh pecah dara masih sakit jugak ke nak masukkan. Ingtkan dah pecah jd kurang sakit atau d ...

Sakit juga, tu yang ambik masa lama tu nak hilang sakit.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 07:54 AM | Show all posts
normal bagi insan yg masih succi dan mmg naif dimlm pertama....
kirannye korg berdua mmg pasangan yg sama2 pernah buat sebelumnye....
xpe slow2 demi cinta... kalau budak sekolah pun boleh kenapa korg x boleh...
aku pun dulu mcm tu jugak ceritanya hhehehehehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 07:56 AM | Show all posts
iolss sampai skrg rasa sakit ms cucuk. xtau la salah teknik or salah lobang..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
mmg normal kot,i dulu ms mula2 kawin pn skt pedih hubby pnya siap melecet.dpt ank 1st br xrs sakit.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 08:28 AM | Show all posts

Usah Risau Dik

Akak 5 bulan baru bolos sepenuhnye.   
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Normal ni, aku penah baca kt board sini gak kot ade sorang mamat tu kata yg penting bg pompuan ni minda dia kosong dan rileks.
Tak igt ayat dia cemana tp itulah bila kita tak rileks mmg badan kita pun sama je.
Org ppuan byk fikir susah nk pokus.
Lagi satu ramai je yg sampai berbulan2 tak berjaya cucuk sbb satu suami tak pndai foreplay sampai bini teransang dan minda dia pun kosong, kedua bini asik takut kadang tu mula2 dah ok bila nk cucuk dia gelabah terus kemutkn dan keraskn peha.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 08:44 AM | Show all posts
Edited by fifie_olin at 15-4-2019 08:46 AM

start dgn kiss mulut main2 lidah..isap2
mesti ko cpt basah
jgn tegopoh gapah
foreply tu klu bleh lama skit...
better bg ko klimaks dulu
baru pejalanan tu spt di awangan...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 12:10 AM
Yg masa berjaya pecah dara tu pakai pelincir. Tapi terus terang mmg sakit, xboleh fokus untuk rile ...

Mungkin ko kena tahan jela yg mula2 nk masuk tu kadang2 rasa sakit tu sbb kt depan tu melecet.
Biasanya melecet ni sbb foreplay tak abis terus nk cucuk patutnya  kena buat sampai pompuan terkeluar air mazi, selalunya bila air mazi kuar dia cam pelincir semulajadi pastu bhgn bibir2  dan pintu masuk kt vagina tu cam kembang n melembut.
Bila lembut nk masuk tu cam mudah so takde la melecet.
Bila melecet rasa pedih la bila kuar masuk kuar masuk tp org akn ckp sakit2 sedap.
Gini la  nasib pompuan period sakit, nak bersetubuh pun sakit, nak beranak pun sakit .

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 08:55 AM | Show all posts
fifie_olin replied at 15-4-2019 08:44 AM
start dgn kiss mulut main2 lidah..isap2
mesti ko cpt basah
jgn tegopoh gapah




Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingat macam tak normal
Bila baca komen orang lain cam normal pula
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg skt n amik masa lah...tkpe slow2 ya tt....
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 09:43 AM | Show all posts
suami kaka dulu salah masuk lubang terus kena kungfu panda kick, malam pertama dh admit hospital.  kaka dh cakap buka lampu toilet jgn gelap sangat. dia degil.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 09:47 AM | Show all posts
onexox97 replied at 15-4-2019 08:58 AM
Ingat macam tak normal
Bila baca komen orang lain cam normal pula

memang normal bro, memang ader pompuan jenis kemut mcmni...org dulu2 panggil "Lubang Tanduk"...nak masuk jari kelingking pun susah..bukan setakat mlm pertama, ada setengah org, sampai anak 3 pun masih lagi kemut mcm anak dara, pernah dengar tak org pumpuan tak boleh bersalin normal? 3 kali mengandung - 3 kali buat pembedahan, itu la sebabnya...
so sang suami kena betul2 pandai main peranan, yg paling penting...kena sabar






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 09:49 AM | Show all posts
tapi....ada juga yg jenis melopong.. walapun mlm pertama (dara) senang2 je masuk
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 15-4-2019 09:47 AM
memang normal bro, memang ader pompuan jenis kemut mcmni...org dulu2 panggil "Lubang Tanduk"...nak ...

Mesti suami dia gembira sebab sentiasa ketat
Jimat duit takperlu beli pil perapat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090897s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list