Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11092
View
114
Reply

Masalah pengantin baru

[Copy link]

Author: bungaindah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-4-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 15-4-2019 07:39 PM
dgn perangai ko mcm ni. Lama2 asben ko pun bosan dan cr perempuan lain.

maka tercpi2 la cita2 ko  ...

Perrgggghh.....

Padu teguran....

Meresap kedalam jiwa.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 15-4-2019 08:18 PM
Kan.. aku kagum sbb dorang ni leh main kt umah mentua bagai.
Masalah org melayu ni lepas kenduri  ...

Baguskan sbnrnya camtu.. mcm kwn iols mak nya mmg praktik camtu kat anak2.. malam pertama mmg diberi hadiah bermalam kat hotel..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
irish_ieka replied at 15-4-2019 07:01 PM
mmg normal sakit sis... haku pon lepas 2 bln kahwin baru blh masuk habis. spnjg 2 bln tu org asyik t ...

After masuk habis bila ML still sakit x?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 15-4-2019 08:12 PM
Sakit2 sedap la tp kalau nanti asik sakit yg teruk sgt sampai tak tetahan walopun ko tak keraskan  ...

Maybe sis, next ML daku akan try fokus, rileks & tahan demi husband tercinta. Huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 15-4-2019 08:18 PM
Kan.. aku kagum sbb dorang ni leh main kt umah mentua bagai.
Masalah org melayu ni lepas kenduri  ...

A'ah org tua memang mcm tu, utamakan adat dan adab. Bila ramai2 camtu pengantin ni kena stay at home. So kita yg pengantin ni kena beralah je la dgn org tua kan. Ade jgk parent yg ok. Tapi nanti ade la sedara or adk bradik yg usik2, malam pertama dah check in hotel. Xsabar nak geli2 kekdahnya. Hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 15-4-2019 08:39 PM
dgn perangai ko mcm ni. Lama2 asben ko pun bosan dan cr perempuan lain.

maka tercpi2 la cita2 ko  ...

Husband aku pn paham, biasalah mula2.  that why aku prefer perempuan jawab sbb laki mana paham benda yg perempuan je alami. Ko laki mana phm sakit kena jolok cemana. Sembang
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 11:29 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 15-4-2019 09:43 AM
suami kaka dulu salah masuk lubang terus kena kungfu panda kick, malam pertama dh admit hospital.  k ...

kelakar lah kaka..mst jd bahan gelak sampai bila2
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 07:01 PM
Kalau pakai condom jadi makin licin ke macam mana? Ade je condom tapi kitorang x guna lagi. Guna p ...

Kondom itu licin and tambah dgn gel bertambah licin lagi. Senang utk zakar husband masuk. Suruh husband pakai utk the 1st few time sampai masuk habis. Buat utk beberapa sesi sampai you dah hilang sakit dan serasi dgn zakar husband you. Then baru tak payah pakai kondom utk seks
Kalau husband you virgin Dan tiada berpengalaman lagi elok utk pakai kondom. You pun nak enjoy kan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 09:17 AM | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 06:53 PM
Daku harap dah masuk dalam nanti sedap2 je la. Risau sakit je. Mcm susah nak tembus dalam. Lusa ju ...

nt bila dah selalu menikmati sedap akan merindui masa mula2 sakit tu..... sakit dan nikmat bercampur akan menghasilkan rasa sensasi yg xberbelah bagi..........
kalau lelaki yg dah berpengalaman selalunya diorg akan bg ransangan secukup rasa bg air byk keluar baru boleh tusuk.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Gemuruh lg kot, pakai pelincir byk2
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 06:40 PM
hahah hubby iols sblm kawen cakap nak iols bunting pelamin. Dah macam ni bunting pelamin apanya

Bagi aku la kan, kalau lewat kawen umur pun dah agak tua ok je nk bunting pelamin.
Tp kalau muda lg ni bg pendapat aku lah lepas aku tgk life org lain yg bunting pelamin bagai ni.
Ok katalah mlm pertama main terus lekat, bulan depan dah start mabuk lembik rupa dah kusam dah tak cun.
Badan dah berubah bagai.
Bygkn body cantik bergetah ko hanya bertahan pada bulan pertama kawen je pastu berubah forever.
Pastu ade cuma 9 bulan je leh berdua-duaan2, nak main bila2 masa kat sofa ke kat atas peti ais leh  bebas nk kesana sini.
Just 9 bulan itu pun kalau pregnant tak bermasalah,kena yg ade problem kena duk wad berbulan2?
Pastu beranak ade anak kecik emmmh lepas tu emm.
Dulu masa bercinta punyala menahan diri kan bila dah halal sekejap je dapat menikmati pastu nk bersama laki bini pun kena curi2.
So jangan risau kalau sesapa baru kawen tak bunting pelamin enjoy la life korang berdua-duaan puas2 dulu.
Nk tgk wayang ke nk lepak sampai pg buta ke, nk hiking panjat gunung ke apa.
Buat je semua tu.
Sebab bila dah jd mak bapak nk bercinta laki bini pun dah payah.
Tp ni semua terpulang la ade org mmg jenis kawen nk cepat2 anak2 yg penuh satu umah.
So terpulang, aku ckp pun berdasarkan pengalaman sendiri gak hahah sbb kawen muda gak.


Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 09:45 AM | Show all posts
jd utk permulaan kena salingg percaya.... kiranya hubby sis ni baguslah dia xpentingkan diri terus jolok, padahal kalau org berpengalaman mmg sekali jolok je pastu pelan2 baru sedap.... tapi disebabkan sama2 masih baru maka mulakanlah dengan cara kasih syg....

lelaki yg pernah berkahwin kalau dpt kawin lg 1 mcm kisah sis ni mesti best..... diorg suka pancing kerisauan,kesakitan itu menjadi keinginan dan kenikmatan....
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 16-4-2019 09:38 AM
Bagi aku la kan, kalau lewat kawen umur pun dah agak tua ok je nk bunting pelamin.
Tp kalau muda  ...

Setuju. Pengalaman yg patut TT dpt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 16-4-2019 09:38 AM
Bagi aku la kan, kalau lewat kawen umur pun dah agak tua ok je nk bunting pelamin.
Tp kalau muda  ...

Ye. Even aku kawen lewat sikit pun still nak rasa masa bersama husband. Yelah bila dh ada anak, byk tumpu ke anak je nanti. Takde masa dah nak bermanja2 lama and berduaa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
steven.l replied at 16-4-2019 06:10 AM
Kondom itu licin and tambah dgn gel bertambah licin lagi. Senang utk zakar husband masuk. Suruh hu ...

Thanks for the tips boleh kitorang apply nanti. Hope everything going smooth and easy for both of us.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 16-4-2019 09:17 AM
nt bila dah selalu menikmati sedap akan merindui masa mula2 sakit tu..... sakit dan nikmat bercamp ...

U mean jika rasa sakit dgn sedap jadi lagi bertambah nikmat ke? Daku risau jika sakit hilang sensasi nak having sexs dgn husband.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 02:36 PM | Show all posts
bungaindah replied at 16-4-2019 01:46 PM
U mean jika rasa sakit dgn sedap jadi lagi bertambah nikmat ke? Daku risau jika sakit hilang sensa ...

suami kena pandai main peranan mcm mana nak alih rasa sakit tu jd nikmat.....pompuan kalau dipujuk rayu...dibelai2 akan merelakan.....kamu akan khayal dalam kata2 dan belaian lelaki sehinggakan bila tenggelamnya anu didalam tu baru sedar 'sakit' utk pertama kali....
rasanya dalam cerpen sex byk bercerita soal pertama kali bagaimana perasaanya menghadapi pengalaman pertama




Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
bungaindah replied at 16-4-2019 01:43 PM
Thanks for the tips boleh kitorang apply nanti. Hope everything going smooth and easy for both of  ...

Harap2 husband boleh bersabar Dan jgn gelojoh. Maklumlah husband you skrg bukan tinggal dgn you.
Harap your honeymoon itu anda Dan suami berjaya mengalami hubungan yg Indah dan memuaskan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 04:10 PM | Show all posts
pengantin baru kena banyak aktiviti foreplay, banyak isap puting, jilat kelentit dan isap kote...aktiviti2 ini akan menambahkan ghairah kedua-dua belah pihak sebelum acara kemuncak perasmian ladang tanaman...
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 11:17 PM
Husband aku pn paham, biasalah mula2.  that why aku prefer perempuan jawab sbb laki mana paham ben ...

Abeh tu mejolok x sakit?

ko mana phm ko pun x pnh menjolok.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081035s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list