Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13284
View
114
Reply

Masalah pengantin baru

[Copy link]

Author: bungaindah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-4-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe its vaginismus. Ada thread pasal ni. Boleh search. And boleh jugak google try baca pasal ni. Dari cerita tt mcm vaginismus. Similar to mine actually.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sheqim replied at 15-4-2019 01:29 PM
Aku paham ape tt ase.. tu aku kagum gile dgn org yg bunting pelamin hahahahahahahahaha

hahah hubby iols sblm kawen cakap nak iols bunting pelamin. Dah macam ni bunting pelamin apanya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 15-4-2019 01:55 PM
sbb kaka posisi doggy masa tu. masa tu minggu kedua kaka baca kamasutra.. sekali jadi kamar tidur: ...

Masa hubby sis cucuk x rasa ke dia salah lobang haha. Degil xmau bukak lampu toilet kan dah salah masuk haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 15-4-2019 01:56 PM
Ko kne tahan jgk mcmane pn bg masuk hbs..selagi ko takut selagi tu la xdpt anak.

Masa cucuk mencucuk tu aku rasa mcm x logik je benda tu boleh masuk sampai dalam. Tp yg sebetulnya logiklah kalau x, orang lain nak dapat anak cemana kan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 15-4-2019 01:59 PM
Agaknye member hasben awak kot yang kasi idea tu..

Yg bagi idea buat sikit2 tu mmg idea kawan husband sy, sebab masing2 punye pengalaman kan dh ade so dorang advise husband utk buat slow2 n sikit2 supaya sakit tu xlah perit. Ade jgk yg rodok terus, benda tu mcm buatkan wife dorang trauma n sakit tiap kali bersame.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 15-4-2019 02:20 PM
Ni salah satu faktor.

ajak husband check in hotel

Yap lusa kitorang honeymoon check in hotel and now iols risau sebab kali ni mmg kena masuk habis. Haritu cuma sempat pecah dara je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 15-4-2019 02:22 PM
just nak share jugak la..i ols dlu pun sama..1st night x dpt..sebab mcm ni la..
2nd day, guna pel ...

Nak tanye la. X sakit ke bile husband masuk sampai dalam. Walau lepas pecah dara. Sis x rasa pedih sgt ke kat V
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 15-4-2019 02:29 PM
memula je nt da biasa sedap la....xkan sedap sampai bila2 kot.....
kan nak buat anak best nak ber ...

Daku harap dah masuk dalam nanti sedap2 je la. Risau sakit je. Mcm susah nak tembus dalam. Lusa jumpe hubby. Berdebor ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 06:54 PM | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 06:41 PM
Masa hubby sis cucuk x rasa ke dia salah lobang haha. Degil xmau bukak lampu toilet kan dah salah  ...

dia fikir sempit sebab dara, jahanam punggung sis.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 15-4-2019 02:32 PM
malam pertama ai dgn huby..
rasa macam kena rodok dgn lesung batu.


Scary sis macam kena rodok dengan lesung batu. Hubby iols jenis badan kasar, pedang pun size blh tahan besar. That why iols takuttt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
safieyah1984 replied at 15-4-2019 02:33 PM
mcm iolss dulu mmg sakit2 tp husband berjaya masukan semuanya cuma x lama lah, banyak kali buat ba ...

Iols akan try tahan sakit tu utk next ML, maybe sebab masa ML di rumah family so kalau sakit pun nak kena tahan suara bila jerit. Nasib masa ML pecah dara haritu mak iols je ade n bilik jauh. Tapi kalau check in hotel lg okey. Thank u sis, iols pun x sangka ada darah bila kena rodok. Yelah sebelum ni baca pengalaman org je dkt forum ni. Masa tu bujang lg. Huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
steven.l replied at 15-4-2019 02:49 PM
TS, you mungkin boleh menyuruh suami you pakai kondom dgn pelincir sekali utk memudahkan kemasukan z ...

Kalau pakai condom jadi makin licin ke macam mana? Ade je condom tapi kitorang x guna lagi. Guna pelincir je. Itu pun order online huhu segan jugak nak walk in beli kat kedai
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg normal sakit sis... haku pon lepas 2 bln kahwin baru blh masuk habis. spnjg 2 bln tu org asyik tnye pregnant ke pregnant ke? masuk pon tidak nk pregnant mendeeenye makcik bawang?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kikuri replied at 15-4-2019 03:26 PM
bukan masalah pengantin baru je... kekadang pengantin lama pun ade masalah gini... tapi tulah dapt j ...

Aku ingatkan lepas pecah dara dah okey takde rasa sakit dan senang nak masuk dalam sorong tarik . Rupanya baca pengalman org yg dah beranak pn still sakit kat situ. Yup lusa kitorang g honeymoon. Harap tembus la n x terlalu sakit.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
hanniko replied at 15-4-2019 06:23 PM
Maybe its vaginismus. Ada thread pasal ni. Boleh search. And boleh jugak google try baca pasal ni. D ...

Istilah rekaan omputih supaye being virginal ni is something bad rather than good.  Aku dah kaji habih dah bab ni.  Bila aku dah beranak takdak pulak penyakit fugi ketat ni.  Vaginismus kapla hotak omputih bangsat!
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kikuri replied at 15-4-2019 03:26 PM
bukan masalah pengantin baru je... kekadang pengantin lama pun ade masalah gini... tapi tulah dapt j ...

Kan betul tu tapi kesian la mcm melepaskan batk kat tangga jela gitu.
Selalunya lelaki jela yg sedap yg bini ala menadah jela tak rasa apa2.. janji setel layan laki.

Kesian sebenarnya sbb seks ni sepatutnya dedua pihak dpt klimaks terutama isteri. So suami jgn pentingkan diri lagi lama kawen ada anak2 lagi susah lah byk gangguan dan makin byk lak bini tu memikir itu ini, kain lam mesin la, takut anak bangun nangis la itu la ini lah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 01:02 PM
At first night mmg sakit sbb kering, ML seterusnya kitorang dh pakai pelincir, yg pakai pelincir t ...

Sakit2 sedap la tp kalau nanti asik sakit yg teruk sgt sampai tak tetahan walopun ko tak keraskan badan tak ngemut bagai tuk mungkin ada masalah lain plak kena jumpa doktor lah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sheqim replied at 15-4-2019 01:29 PM
Aku paham ape tt ase.. tu aku kagum gile dgn org yg bunting pelamin hahahahahahahahaha

Kan.. aku kagum sbb dorang ni leh main kt umah mentua bagai.
Masalah org melayu ni lepas kenduri bkn nak bg sgt anak tu terus bermalam kat hotel hanimun.
Kang tarik2 muka so duk lah juga hahah sambil tu tahan jela nafsu nanti dah abis semua majlis dah balik umah sendiri baru berani nk on.
Mcm kawan aku lepas knduri dia ada dpt hadiah kawen bermalam kat hotel malam tu.
So dia nk la gi tapi mak dia bising tak bg.
Yg tak tahan tu petang kenduri tu lg dia dah terus mandi sama2 ngan laki dia hahahah lantaklah apa org ckp dia kata hahah

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dgn perangai ko mcm ni. Lama2 asben ko pun bosan dan cr perempuan lain.

maka tercpi2 la cita2 ko utk x nk rasa sakit.

kalo ini pun x thn sakit x pyh kawen la. Buang masa, buang duit asben ko je.


Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 kahwin memang cam tu.. sakit..
Laki kena sabar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088023s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list