Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13105
View
114
Reply

Masalah pengantin baru

[Copy link]

Author: bungaindah       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 15-4-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 15-4-2019 08:46 AM
Mungkin ko kena tahan jela yg mula2 nk masuk tu kadang2 rasa sakit tu sbb kt depan tu melecet.
B ...

At first night mmg sakit sbb kering, ML seterusnya kitorang dh pakai pelincir, yg pakai pelincir tu dapat tembus sikit n pecah dara. Tapi kitorang stop sbb aku sakit. But masa ML mmg aku stim n hubby pn foreplay lama. Normal jugak la nanti kalau batang masuk dalam pun still sakit?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 15-4-2019 09:42 AM
Mmg skt n amik masa lah...tkpe slow2 ya tt....

Masa tu ada x berbulan2 sis? Ingtkan benda ni sedap dan x sakit lepas dah pecah dara.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 15-4-2019 09:43 AM
suami kaka dulu salah masuk lubang terus kena kungfu panda kick, malam pertama dh admit hospital.  k ...

Xleh imagine salah masuk lobang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 15-4-2019 09:49 AM
tapi....ada juga yg jenis melopong.. walapun mlm pertama (dara) senang2 je masuk

Best la kalau senang masuk. Aku pn harap senang masuk sakit sikit sedap lame tapi x macam yg aku harapkan
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku paham ape tt ase.. tu aku kagum gile dgn org yg bunting pelamin hahahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 01:55 PM | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 01:04 PM
Xleh imagine salah masuk lobang

sbb kaka posisi doggy masa tu. masa tu minggu kedua kaka baca kamasutra.. sekali jadi kamar tidur
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 12:52 PM
Lambat lagi la nak dapat anak. Nak dapatkan anak tu berapa kali nak kena ML, tiap kali ML mesti sa ...

Ko kne tahan jgk mcmane pn bg masuk hbs..selagi ko takut selagi tu la xdpt anak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 01:59 PM | Show all posts

Tapi Takde Try Pake Jari

bungaindah replied at 15-4-2019 12:31 PM
Hubby akak boleh sabar ke sampai 5 bulan baru masuk sepenuhnya? Ke ade gak sebut2 psal ni. Lelaki  ...

Agaknye member hasben awak kot yang kasi idea tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 12:58 PM
Actually iols duduk rumah family lagi. Hubby datang sini weekend, nak ML pun x selesa.

Ni salah satu faktor.

ajak husband check in hotel
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 02:22 PM | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 04:50 AM
Dah try rileks, fokus xnak bg tegang otot V. tapi bila kena cucuk mst hilang fokus and auto kemut. ...

just nak share jugak la..i ols dlu pun sama..1st night x dpt..sebab mcm ni la..
2nd day, guna pelincir, terus dapat..on habis2an...

so cool
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 02:29 PM | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 12:26 PM
Ntah... Ade juga terpikir nape orang lain cakap sedap, then yg terlanjur tu senang2 je. Siap ade y ...

memula je nt da biasa sedap la....xkan sedap sampai bila2 kot.....
kan nak buat anak best nak beranak sakit.... kalau dua2 proses sakit payah lagitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 02:32 PM | Show all posts
NurAlia14 replied at 15-4-2019 10:43 AM
Tggu dh beranak anak sorg baru ko xrase sakit dh..sakit tu mmg blh bawak trauma..msti ko xsangka ses ...

malam pertama ai dgn huby..
rasa macam kena rodok dgn lesung batu.

such a sweet memories.
paduuu. aum!

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 02:33 PM | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 12:44 PM
Sis nak tanye la malam pertama ade ke yg boleh lobos sepenuhnya. Laki iols faham iols sakit. Dia b ...

mcm iolss dulu mmg sakit2 tp husband berjaya masukan semuanya cuma x lama lah, banyak kali buat baru xde rasa sakit, sbb dulu dengar org cakap bila bersama malam pertama nikmat rupanya nikmat pada malam seterusnya

mmg betul tu kena foreplay lama, lagi satu masa nak buat pertama kali jng main bawah kipas atau ekon nanti cepat kering, tutup jek kipas tu dulu hehehe berpeluh2 buat lagi nikmat

tahniah kepada TT kerana berjaya mengekalkan dara sampai kawin, bukan apa ramai jek skang ni dh lobos sebelum kawin

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
TS, you mungkin boleh menyuruh suami you pakai kondom dgn pelincir sekali utk memudahkan kemasukan zakar. Cuba beberapa kali buat hubungan dgn kondom. Bila dah selesa Dan kurang kesakitan drpd pecah dara itu bolehlah husband you tak pakai kondom utk buat hubungan.
Harap2 your husband bila jgn malu nak beli kondom dan jgn merungut tak best pula. Just try utk beberapa kali shj, lepas dah konfident tak payah pakai kondom.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 02:51 PM | Show all posts
onexox97 replied at 15-4-2019 09:54 AM
Mesti suami dia gembira sebab sentiasa ketat
Jimat duit takperlu beli pil perapat

suami gembira, isteri terseksa
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 15-4-2019 02:32 PM
malam pertama ai dgn huby..
rasa macam kena rodok dgn lesung batu.


Tu la iols ckp rase mcm kne rodok..xdenye sweet2 kua jgk la air mate
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas beranak sorang baru akan rasa nikmat betol2 senggama tu cmne. Mgkin masa ngndung dan beranak dia otot vagina dh lembut tp grip bg sedap kot. Masa belom dpt anak mcm susah sgt nk klimaks.
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 03:26 PM | Show all posts
bukan masalah pengantin baru je... kekadang pengantin lama pun ade masalah gini... tapi tulah dapt jugak 3 orang anak sesakit pon... lulz...


sis gi lah tempat yang romantik sikit... katanya dok ngan family lagi kan... karang segan pulok kalo ade sound effect kan... buh pelincir banyak sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 04:07 PM | Show all posts
NurAlia14 replied at 15-4-2019 12:46 PM
Ko gelak2 la dh mmg hakikat mcm kne rodok dgn kayu..cer ko tnye tt btl kn mcm kne rodok kayu..

kayu tumpul...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 04:11 PM | Show all posts
mlm pertama aku diganggu dgn bunyi plastik tilam baru yg dorang tak buka....lahabu betul hilang mood, dah tu takkan nak buka plastik tgh2 malam kan.....kang sedara mara kata kemaruk sgt nak ngeseks pula...haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080081s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list