Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13458
View
114
Reply

Masalah pengantin baru

[Copy link]

Author: bungaindah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-4-2019 10:10 AM | Show all posts
onexox97 replied at 15-4-2019 09:54 AM
Mesti suami dia gembira sebab sentiasa ketat
Jimat duit takperlu beli pil perapat

yup...tak perlu cari yg baru
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tggu dh beranak anak sorg baru ko xrase sakit dh..sakit tu mmg blh bawak trauma..msti ko xsangka sesakit tu kn..mcm kne rodok dgn kayu hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 11:02 AM | Show all posts
zulka replied at 15-4-2019 09:49 AM
tapi....ada juga yg jenis melopong.. walapun mlm pertama (dara) senang2 je masuk

ni kes sambung bayar la ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Vaginismus tu bukan sakit pecah dara.

Bila takut pelvis muscle akan ikut contract so jadi mcm cramp, tapi belah otot dalam.

Solution dia,
Relax
Mindset kena chill
- vagina ni otot. Dia capable nak withstand foreign object of any size and shape. And selaput dara tu satu layer tisu yang mudah koyak. Sakit pedih2 tu sebab friction, kurang lubrication or rough play. Imagine macam dah lama x exercise then u gi buat full body workout. Sakit la  

Improve technique, and foreplay
X berkesan sila  jmpa dr

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 12:13 PM | Show all posts
NurAlia14 replied at 15-4-2019 10:43 AM
Tggu dh beranak anak sorg baru ko xrase sakit dh..sakit tu mmg blh bawak trauma..msti ko xsangka ses ...

uih..biar betik mcm kayu
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 15-4-2019 10:10 AM
yup...tak perlu cari yg baru

Setia sampai akhir hayat
Kenapa mahu yang baru jika yang lama pun sama macam baru
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 12:24 PM | Show all posts
normal tu sis iolss dulu pon masa malam pertama rasa mcm di rogol sakitnya walaupon suami iolss hensem tp rasa mcm di paksa sakitnya dalam hal ni suami kena faham dan sabar. lama2 nanti dh rasa nikmat iolss rasa tt yg ajak suami nanti hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 12:26 PM | Show all posts
kadang tu pelik kan..yang haram tu ok2 je..x da rasa sakit ke apa...
x yah pelincir bagai..
selak seluar, kangkang pancut je...

kalau yg halal tu, memang thrill macam2..tapi itu nikmat berpanjangan namanya..
teruskan usaha TT..
yg penting, jangan nervous...time kene jolok, cool..lapangkan minda fikir g shoping mall je..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 15-4-2019 07:54 AM
normal bagi insan yg masih succi dan mmg naif dimlm pertama....
kirannye korg berdua mmg pasangan y ...

Ntah... Ade juga terpikir nape orang lain cakap sedap, then yg terlanjur tu senang2 je. Siap ade yg ckp ketagih seks.. Tapi aku sakit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
rosasen replied at 15-4-2019 07:56 AM
iolss sampai skrg rasa sakit ms cucuk. xtau la salah teknik or salah lobang..huhu

Uish x kanlah tiap kali ML sakit. Hbs tu enjoy x tiap kali ML?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
violetungu replied at 15-4-2019 08:13 AM
mmg normal kot,i dulu ms mula2 kawin pn skt pedih hubby pnya siap melecet.dpt ank 1st br xrs sakit.

Habis tu nikmat ke x kalau dah sakit pedih camtu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 15-4-2019 08:28 AM
Akak 5 bulan baru bolos sepenuhnye.

Hubby akak boleh sabar ke sampai 5 bulan baru masuk sepenuhnya? Ke ade gak sebut2 psal ni. Lelaki mmg aware ke benda ni x semestinya blh tembus dalam masa singkat lps pcah dara
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 15-4-2019 08:35 AM
Normal ni, aku penah baca kt board sini gak kot ade sorang mamat tu kata yg penting bg pompuan ni mi ...

Ye, aku try fokus dh. Bila aku fokus dia pulak gelak sebab tengok muka serius je  bila kena cucuk sakit ilang pulak fokus, terus automatik tegang otot V.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
safieyah1984 replied at 15-4-2019 12:24 PM
normal tu sis iolss dulu pon masa malam pertama rasa mcm di rogol sakitnya walaupon suami iolss hens ...

Sis nak tanye la malam pertama ade ke yg boleh lobos sepenuhnya. Laki iols faham iols sakit. Dia buat sikit2. Cuma iols je rasa bengang pesal sakit sgt, dahtu x lobos sampai dalam pulak. Nak lobos kena sakit berganda. Yg masuk hujung takuk tu pun rasa sakit mcm nak tendang org. Nasib baik iols x tendang laki iols huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 15-4-2019 12:13 PM
uih..biar betik mcm kayu

Ko gelak2 la dh mmg hakikat mcm kne rodok dgn kayu..cer ko tnye tt btl kn mcm kne rodok kayu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
bungaindah replied at 15-4-2019 12:44 PM
Sis nak tanye la malam pertama ade ke yg boleh lobos sepenuhnya. Laki iols faham iols sakit. Dia b ...

Simpati..lps ni msti ko mengharapkan mlm tak menjelma
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 15-4-2019 12:26 PM
kadang tu pelik kan..yang haram tu ok2 je..x da rasa sakit ke apa...
x yah pelincir bagai..
selak  ...

Nebes gak sis. Lagi 2 hari nak g honeymoon. Dia dh bagitau dh nak dayung. Takut sebenarnya. Konsep dia, biar pecah dara dulu, next masuk sampai dalam, next, dayung.

Jadik cam trauma nak lalui peringkat2 tu. Ingatkan sakit masa pecah dara je. Lepas tu senang nak masuk n dayung.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 15-4-2019 11:31 AM
Vaginismus tu bukan sakit pecah dara.

Bila takut pelvis muscle akan ikut contract so jadi mcm cra ...

Dah try rileks, fokus xnak bg tegang otot V. tapi bila kena cucuk mst hilang fokus and auto kemut. Iols jadi mcm takut nak teruskan walau dah cuba berkali2. If pakai pelincir walau kurang stim sakit jugak ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 15-4-2019 10:43 AM
Tggu dh beranak anak sorg baru ko xrase sakit dh..sakit tu mmg blh bawak trauma..msti ko xsangka ses ...

Lambat lagi la nak dapat anak. Nak dapatkan anak tu berapa kali nak kena ML, tiap kali ML mesti sakit. Yee, sakit gile pedih V. tu masuk takuk kepala jee belum masuk batang sekali. Trauma cemana bertahan nak bg masuk.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 15-4-2019 12:47 PM
Simpati..lps ni msti ko mengharapkan mlm tak menjelma

Actually iols duduk rumah family lagi. Hubby datang sini weekend, nak ML pun x selesa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115659s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list