Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5606
View
379
Reply

BORAK KOSONG, CHAT, GOSIP, LUAHAN DAN BERSANTAI DI BOD PERUBATAN vol. 2

[Copy link]

Author: keypochino       Show all posts   Read mode

Post time 11-5-2019 12:21 AM | Show all posts
seribulan replied at 7-5-2019 07:38 PM
Bibir dia buat tu serupa kan

'buat'?
mmg buat ke?
tak elok tuduh2
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 02:18 AM | Show all posts
ipes2 replied at 10-5-2019 11:21 PM
'buat'?
mmg buat ke?
tak elok tuduh2

Izara Aishah Mengaku Suntik Bibir Untuk Lebih Mungil - BeautifulNara
https://beautifulnara.com › izara-aishah-...



11 Feb 2019 Buat pelakon Izara Aishah beliau tidak mahu berpura-pura dan mengakui beliau melakukan suntikan pada bibirnya ...




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 04:35 PM | Show all posts
anissa_kyra replied at 7-5-2019 09:59 AM
internet dah macam jadi satu keperluan dah skrg. mati kutu jugak kalau takda internet. btw that is ...

Allah, pondan betul!
Posa sehari je terus demam. Ngada agaknya nak dapat mc ye.

Dok kat laut tu boleh jadi melancholic kan?
Ada cafe ke kedai ke apa kat atas platform tu?
sidai baju, lepak2 petang2 macam mana?
tak leh nak bayang kehidupan atas platform. besar ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 04:37 PM | Show all posts
keypochino replied at 7-5-2019 10:06 AM
oo sempat juga layan Nur 2? mmg femes sbb kisah lorong.. dari season 1 lagi femes nya.. tp dua2 se ...

tgk satu dua episode je
sy kat kg tu byk nyamuk
tido jap ada nyamuk datang, tu terbgn.. bukak tv

channel yg awak sebut tu mmg ada mcm mcm ya?
sy cuma nak keep up dgn malaysian behaviour je
if u doc sini lama2, berbeza byk aspects tau in your daily routine etc

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 04:40 PM | Show all posts
keypochino replied at 7-5-2019 10:42 AM
kalau lah borak kat forum guna handwriting mesti sepatah haram sy xpaham apa doc nk ckp..kikiki

...

sy pon; if ada surau dekat2 tempat sy tinggal, confirm sy akan pegi esp maghrib.
ramai jugakkan org kat masjid johan setia tu.
nak je jln kaki dari tmn johan setia tu tapi jln besar tu menakutkan. bahaya

bazaar ramadhan ade ke? pasar malam rabu tu ada ke di ganti dgn bazaar ramadhan
sy sukar benar putu bambu yg kakak tu jual
satu je gerai putu bambu
cuti late april ari tu sempat gi 2 kali
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 04:42 PM | Show all posts
Catpaw replied at 7-5-2019 12:47 PM
Nampak sangat tulisan tu huduh macam cacing kerawit sampai tak boleh decode

Sila bedung j ...

saya dah mula tulis hurup besar mulai this year dan ianya sgt berkesan
malas sgt nak potong kuku...aihh tiap minggu kena potong, boring sungguh
ngapa tak mcm kukukaki?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 04:43 PM | Show all posts
Catpaw replied at 7-5-2019 01:24 PM
Dah tgk? kartun wajib budak2 perempuan dulu2.

Dengan kuasa bulan, akan menghukummu

tak penah tgk dan tak penah dgr sampailah tgk series Big Bang Theory
yg wolowitz kata raj tido dgn girl in sailormoon costume
ingatkan amnede sailormoon tu
org rupanya ie katun
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 04:44 PM | Show all posts
aleX-S replied at 7-5-2019 04:13 PM
To be honest, entah lah dr ipes. Sometimes, I can't even get past the swirling darkness in my b ...

haha takpe
u keras kepala
hah sy pon ada swirling darkness
selalu bila start wat paperwork sikit je, rewards nya masuk forum 30mins!
keje sikit rewards byk!@!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 04:46 PM | Show all posts
aih? apehal sy nyer penaipan pon jadi ada line over them @aleX-S
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 04:46 PM | Show all posts
seribulan replied at 11-5-2019 02:18 AM
Izara Aishah Mengaku Suntik Bibir Untuk Lebih Mungil - BeautifulNara
https://beautifulnara.com &# ...

ha ha
terer cik seri
jumpa ye kat awak info2 dunia

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 12-5-2019 03:46 PM
aih? apehal sy nyer penaipan pon jadi ada line over them @aleX-S

haa...tu lah procrastinate lagi...keluar line line...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 12-5-2019 03:46 PM
ha ha
terer cik seri
jumpa ye kat awak info2 dunia

Eh saya pun jangkit

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-5-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 12-5-2019 06:08 PM
Eh saya pun jangkit

Kenapa ada line2 gitu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-5-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 12-5-2019 04:40 PM
sy pon; if ada surau dekat2 tempat sy tinggal, confirm sy akan pegi esp maghrib.
ramai jugakkan o ...

Bahaya jln kaki sbb situ gelap. Lampu jln mcm ada dlm xde..

Sy bln puasa ni baru 1x pergi bazaar tu pun yg dekat dgn ofis.. sbb nk singgah beli lauk kat kedai mkn area situ. Sy jrg beli mknn kat bazaar sbb biasanya yg meniaga dlm bln puasa ni peniaga instant.. bukan peniaga2 asal bln puasa..tu yg mknn pun kdg2 tahape2.. unless pakcik/makcik psr mlm yg kita kenal n biasa beli ok la..

Sy pun suka putu bambu tp xpenah plak try yg kat psr mlm johan setia tu.. nnt nk try la. Thanks doc byk bg tips.. mcm doc plak duk sini hihihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-5-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 12-5-2019 04:37 PM
tgk satu dua episode je
sy kat kg tu byk nyamuk
tido jap ada nyamuk datang, tu terbgn.. bukak t ...

Haah ada mcm2 drama.. tp sy pun xlayan sgt drama2 kat tv ni sbb mlm bz nk tgk ank buat homework. Kalau sy tgk tv dia  pun sama nnt..

Tp biasalah drama kt msia ni bermusim.. kalau musim adaptasi dari novel..semua pengarah berlumba2 nk buat adaptasi dari novel.. pastu cerita pun lebih kurang je.. kawin paksa then terjatuh cinta in the end.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 09:53 PM | Show all posts
seribulan replied at 12-5-2019 06:08 PM
haa...tu lah procrastinate lagi...keluar line line...

memang byk procrastinate huhu

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 09:59 PM | Show all posts
Edited by anissa_kyra at 13-5-2019 11:33 AM
ipes2 replied at 12-5-2019 04:35 PM
Allah, pondan betul!
Posa sehari je terus demam. Ngada agaknya nak dapat mc ye.

hahaha tak leh cakap sy pondan doc. sebab sy pompuan. wakakakaka.

duk kat laut tenang la. cuma datang buat kerja kita je. duk bersidai tepi dekat handrail. sambil renung laut lepas.

kedai takda la doc. kat platform, galley - dining hall. kat situ ada campboss dgn anak buah yg masak. depa dah letak sesiap peti aiskrim, peti juice & tempat buat air yg ada macam2 horlick milo susu coffee. kena layan diri je buat sendiri. ada sudut yg ada tempat letak kuih & roti semua platform-made. kalau tak leh tahan napsu makan ni, balik tu memang gemok la sebab makan 6x sehari. time makan bawak tray je mintak nasi. makan mewah doc, ketam bercili selang sehari ada hahaha.

untuk laundry, letak je dalam beg laundry lepas tu letak kat luar depan pintu bilik. nanti roomboy datang kutip. ada 2 session for laundry, pagi & petang. & depa guna dryer. habis rosak tudung dgn baju tshirt sy yg long sleeve terus jadi 3/4 sleeve lol. & ada org bersihkan bilik seminggu sekali. tapi yg kerja kat kitchen, laundry dgn housekeeping ni semua lelaki. so terpaksa la buat selamba nak hantar brg2 'kecik' pompuan untuk laundry.

lepak petang2 sama ada nak pergi berjogging dekat helideck, bersenam dekat gym or lepak dekat entertainment room. ataupun tido. tak pun lepak dekat galley. sambil minum2.

ada platform yg besar, ada yg kecik. yg sy pergi last time, living quarters boleh muat dalam 80 org, ada 3 deck - lower deck, upper deck & top deck. bilik kecik je, bilik dua orang katil double-decker and ada tirai boleh tarik kalau nak privacy, dua bilik share satu toilet kat tengah2 antara 2 bilik. utk ladies, ada 2 bilik special utk ladies.

gambar sunset masa last trip sy.
sunset.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 10:01 PM | Show all posts
keypochino replied at 12-5-2019 06:21 PM
Haah ada mcm2 drama.. tp sy pun xlayan sgt drama2 kat tv ni sbb mlm bz nk tgk ank buat homework. K ...

sy sempat layan drama kat office je. sebab dengar drama sambil buat keje, so kena tengok drama melayu wahahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
apa ni bergaris2 semua sakit pale saya ni semua salah ipes2
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Catpaw at 12-5-2019 10:11 PM


/kenapa/ saya punya pun bergaris
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088585s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list