Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11329
View
812
Reply

BORAK KOSONG, CHAT, GOSIP, LUAHAN DAN BERSANTAI DI BOD PERUBATAN vol. 2

[Copy link]

Author: keypochino    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-4-2019 11:21 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 19-4-2019 10:49 PM
Boleh ke lepak sini? Kang post sy kena humban n split.

Tq keypo, still ingat akk. Akk duk bod s ...

eh, tentu lah boleh
ngapa nak kena humban pula
all are welcome, borak kosong je
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 11:23 PM | Show all posts

ha ha plan sy setiap weekend tu Meghan
at least kucing ni mulut dia tutup
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 11:32 PM | Show all posts
SOALAN 1

bila phrase ''Bosskur'' atau ''bossku'' mula femes? dalam iklan ke movies?
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 11:33 PM | Show all posts
SOALAN 2
Series 'Jodoh-Jodoh Anissa' tu, cuba bagi sy renkasan sedikit, pada sesiapa yg tahu lah. Seronok gak ikut ari tu masa cuti.. tapi now takleh kelih lagi dah sbb balik dah. mekasih
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 10:45 AM | Show all posts
ipes2 replied at 28-4-2019 11:19 PM
headache tu ada some red flags
red flags ni lah yg buat kita refer for CT Scan

noted and thank you doc

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 28-4-2019 09:58 PM
balik cuti hari tu, sy pegi makan kat VIP, alah off Jalan Johan Setia; VIP dalam hutan.. abg ipar  ...

Thanks to u doc.. bila sy google x jauh mana pun VIP tu.. so sy pon dah pergi try. Tp sy xmkn shell out sbb ank2 nk stimbot. Ok gak la.. bole dtg lagi try shell out pulak.. masa doc pergi ramai ke org?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 28-4-2019 10:06 PM
oh, interesting! eh keratin dari rambut tu, awak punya jugak, so sepatutnya takde la allergic to i ...

Ooyeke..interesting. baru tau rupanya rambut pun ada resting phase. Tp kdg2 rasa risau sbb yg gugur tu mcm byk je..especially after delivery byk rambut gugur..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 03:26 PM | Show all posts
ipes2 replied at 28-4-2019 11:03 PM
waalaikumussalam zafira.
masa posa n raya, cuti dah diclaim oleh muslims lain dalam spital ni hah ...

wah... bercoti sakan doktor ya.. pi jalan-jalan tepi laut ke? hehehe...

iyalah doktor.. sakit tulah gamaknya... baru teringat doktor saya ada sebut.. berbelit lidah... kembang lagilah badan ni jab steroid... buat masa ni, doktor suruh buat physio.. sekarang buat 2 kali seminggu.. guna tens machine, ultrasound & hotpack... adalah kurang sikit sakitnya.. untuk ubat dia bagi lyrica...

selamat berposa ya doktor...


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 04:30 PM | Show all posts
Salam.. Check in thread baru..

Thanks yg tag denise..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-4-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 28-4-2019 11:05 PM
very good info keypo
moga membantu zafira


Sbb pernah ada experience jmpa dr nizar ni.. tp dlu dia kat kpj perdana.. kota baru atau kat husm.. tp skg dia dah mai KL..so sape yg duk belah kl senang la..

X ramai doc yg bole buat rawatan RF ni kan dr? Sbb dlu my hubby nk dptkan rawatan RF dr private hosp nearby our area la.. sbb jauh nak ke KB..tp doc kat hosp sini kata diorg ada 3 dr orthopaedic tp xde yg pakar RF.. so dia suggest buat epidurolisis.. so dia buat gak la.. tp mcm x brapa berkesan sgt..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-4-2019 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 28-4-2019 11:11 PM
i did this 2 days in a row tau
bukan sbb jetlag sgt tapi sbb kurang tido
jauh2 mlm tgk Jodoh2 An ...

Ishh doc layan drama jodoh2 annisa.. sy tgk iklan je.. xberpeluang nk tgk lagi.. takut kalau tertengok kena folo smpi habis..haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-4-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 28-4-2019 11:33 PM
SOALAN 2
Series 'Jodoh-Jodoh Anissa' tu, cuba bagi sy renkasan sedikit, pada sesiapa yg tahu lah. S ...

Doc tgk sbb pelakon dia izara aishah ke..hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-4-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
aydeniv replied at 30-4-2019 04:30 PM
Salam.. Check in thread baru..

Thanks yg tag denise..

Hi denise.. meh sambung borak kat sini dgn doc..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Terjumpa ni..betul ke ni doc

Screenshot_20190501_075728.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 28-4-2019 11:08 PM
hah? notification kat maner?
tak dapat lah tu makna nya


Saya ada pm hari tu, tapi tak sempat baca reply, ID dah masuk kubur Dr ipes, nak tanya pasal hypotonia dan hyperreflexia. Sepatutnya (tanya2 conditions mereka yang senasib) kami yang rare ni, have almost to none reflex. Tapi saya, bila kena ketuk, mau kena sepak balik muka doktor, sebab memang tak boleh control reflex tu

So, kalau orang yang ada ni... (jangan disclose Dx please , patient-doctor confidentiality ), tapi kejadian hyperreflexia (upper motor) dan hypotonia (lower motor), boleh coincide ke? Semua CNS tu dah rosak ker? Tak faham

Rasa macam alien pula

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 1-5-2019 07:59 AM
Terjumpa ni..betul ke ni doc

Ooohhhh the famous tulisan doktor yang macam ular dan cakar ayam hahahahahhahaha. Tu coding ker? Baru saya tau
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
aleX-S replied at 1-5-2019 08:06 AM
Ooohhhh the famous tulisan doktor yang macam ular dan cakar ayam hahahahahhahaha. Tu coding ker? B ...

Tak pasti la chesfa..itu yg tanya..sbb akak ada jumpa ni jugak..

1.
Screenshot_20190501_081023.jpg

2.
Screenshot_20190501_081045.jpg

3.
Screenshot_20190501_081108.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 1-5-2019 08:13 AM
Tak pasti la chesfa..itu yg tanya..sbb akak ada jumpa ni jugak..

1.

Bila baca macam krik2 jer hahahahahahhahahahaha. Nak minta dr ipes bacakan tulisan doktor laa gini
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 13-4-2019 01:04 AM
1 in 100 people ada seafood allergy
specifically, yg ada shell tuh
ie sheelfish



hiii .... hi .... hilanggg!!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 02:06 PM | Show all posts
aleX-S replied at 1-5-2019 08:04 AM
Saya ada pm hari tu, tapi tak sempat baca reply, ID dah masuk kubur  Dr ipes, nak tanya pasal ...

eh ada aje cases yg ada UMN dan LMN signs
sepatutnya awak kena LMN je
hmmm maybe ada variants etc, sy pon tak sure
awak sepatutnya takde hyperreflexia

takdelah semua rosak ke apalah.. u will be ok for years to come im sure

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101145s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list