JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3193
View
317
Reply

BORAK KOSONG, CHAT, GOSIP, LUAHAN DAN BERSANTAI DI BOD PERUBATAN vol. 2

[Copy link]

Author: keypochino       Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2019 08:32 AM | Show all posts
seribulan replied at 22-5-2019 05:52 PM
Buat warga borak Medik...

@hibernation @MeganK @fixit @AlterEgo @KILL_NANCY @makpop @sitisenyum @ ...

Tak perasan pulak ada benang borak kat sini. Macam awal lagi nak bagi ucapan raya ni mod.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 08:38 AM | Show all posts
Btw siapa ada telegram boleh follow channel Bhg Pendidikan Kesihatan KKM, banyak infografik dikongsi. Cuba search @sihatmilikbersama

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
syadq replied at 23-5-2019 08:38 AM
Btw siapa ada telegram boleh follow channel Bhg Pendidikan Kesihatan KKM, banyak infografik dikongsi ...

Wah..tq for info. Keypo dah join..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 07:30 AM | Show all posts
ipes2 replied at 22-5-2019 05:05 PM
masih belum siap..dah 4 bulan audit nih huhu
procarstinate dlm forum la jap

jap takpe...jangan tak sudah-sudah kerja

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 07:32 AM | Show all posts
ipes2 replied at 22-5-2019 05:32 PM
nenek baru awak jual???
adoi tu patut jadi family heirlooms
gi lah marah2 kat nenek baru awak tu ...




uik...


Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 07:33 AM | Show all posts
syadq replied at 23-5-2019 07:32 AM
Tak perasan pulak ada benang borak kat sini. Macam awal lagi nak bagi ucapan raya ni mod.

Yang ni




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 22-5-2019 06:15 PM
''..nescaya lembik masuk red zone'' tak paham
posa kah anda?

Mula2 puasa doktor ipes. Ingat boleh tahan. Rupa2 nya untuk penyakit camtu diorang treat kat red zone. Insaf insaf bila tengok orang lain lagi teruk dari saya, saya pula degil tak nak dengar nasihat doktor
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
syadq replied at 23-5-2019 08:38 AM
Btw siapa ada telegram boleh follow channel Bhg Pendidikan Kesihatan KKM, banyak infografik dikongsi ...

Bagus info ni. Tq
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya uolls, sapa ada rasa geli/takut/seram bila tengok benda berbiji (tengah bayangkan pon meremang rasa). Ada terbaca ianya sejenis phobia, macam mana uolls atasi ya bila rasa tu datang. I kalau tiba2 ternampak benda tu, seriuosly ambil masa nak hilangkan Ada orang gelakkan and buat lawak tapi bagi yg mengalami sendiri...
Note: Pls jangan sesiapa insert gambar2 berbiji2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 22-5-2019 10:14 AM
ha betul jugak. antara 3 rahsia ajal ialah dimana tempat nya. mekasih mengingatkan.

bot sy ok j ...

alaa bot yg kat tepi sungai tuuu tak thrill.. bawak pun 60km je... ni speed boat tu... baru thrill....or... kayak.. haaa... hehehe

rebonding tu teknik meluruskan rambut.. silky smooth.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 04:08 PM | Show all posts
adila39 replied at 31-5-2019 08:37 AM
alaa bot yg kat tepi sungai tuuu tak thrill.. bawak pun 60km je... ni speed boat tu... baru thrill ...

oh utk lurus rambut
ok.. new knowledge
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 02:35 PM | Show all posts
SherryZass replied at 31-5-2019 07:51 AM
Nak tanya uolls, sapa ada rasa geli/takut/seram bila tengok benda berbiji (tengah bayangkan pon mere ...

mcm di tgn tu? eg vesicles semua tu atau mcm neurofibromatosis tu ke?
jgn risau, semua org ada benda yg depa rasa jelek, dan ini mcm mcm.
tapi jika masuk kategori fear, lalu buat kita anxious dan lebih2, maka doctors panggil ini phobia eg arachnophobia
ada kawan dia ada really bad experience dgn boss dia, so much so, bila dia tgk je depan hospital tu, dia jadi takut, berpeluh, gedebar, rasa tak nak sgt gi keje etc.. maka dia bolehlah diclassify sebagai ada phobia

yours ini sekadar jelek je.
ada org takut dan geli pada kucing ie ailurophobia
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 02:57 PM | Show all posts
keypochino replied at 23-5-2019 09:37 AM
Wah..tq for info. Keypo dah join..

saya tak dapat masuk pon?

Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 02:58 PM | Show all posts
seribulan replied at 24-5-2019 07:30 AM
jap takpe...jangan tak sudah-sudah kerja

byk sgt buang masa arghhh
doakan agar sy menafaat masa ameen
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 03:00 PM | Show all posts
aleX-S replied at 27-5-2019 09:44 AM
Mula2 puasa doktor ipes. Ingat boleh tahan. Rupa2 nya untuk penyakit camtu diorang treat kat red z ...

oh.. eh, apa jadi jika posa?
hypo teruk ke weakness teruk?
citer sikit
semoga awak tabah
takpe, beraya ni, sungguh2 lah sikit, utk cover posa kan
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 03:01 PM | Show all posts
keypochino replied at 22-5-2019 08:04 PM
Atok sy dah meninggal 3 years back. Nenek baru tu pun entah ke mana.. dgr cite dah balik siam.

hi hi licik nenek baru
awak tak tahu mana nenek awak duduk?
gi la melawat
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 03:42 PM | Show all posts
keypochino replied at 22-5-2019 08:06 PM
Haha doc pun layan ke komik sailormoon? Sy dlu2 tgk kat tv je
Xbeli komik. Cuma abg sy kumpul ko ...

eh tak!
baru tahu few months ni je
girl power ke apa

Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 1-6-2019 01:58 PM
byk sgt buang masa arghhh
doakan agar sy menafaat masa ameen

Amin. Balik kampung ni

Kerja kerja...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 1-6-2019 02:42 PM
eh tak!
baru tahu few months ni je
girl power ke apa

Dengan kuasa Bulan, aku akan menghukummu
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 04:02 PM | Show all posts
seribulan replied at 1-6-2019 03:45 PM
Dengan kuasa Bulan, aku akan menghukummu

eleh, saya ada kuasa bintang tau
StarBoy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087661s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list