Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1171
View
6
Reply

Sapa guna Boost app?

[Copy link]

Author: sabunkk       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-4-2019 04:47 PM | Show all posts |Read mode
Dalam banyak-banyak e-wallet, apa yang korang guna/ akan guna sekarang? Saya ada download Boost tapi selalu ada je yang tak kena bila nak pakai.

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada pakai boost app, biasa guna pun utk topap, beli ticket movie & bayar bil..lepas satu2 transaction, boleh shake reward
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 03:05 PM | Show all posts
tak try lagi wechat pay?

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:41 PM | Show all posts
biasa pakai boost utk topup je
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:33 PM | Show all posts
saya pakai boost. best sbb dpt cashback~ and kalau pakai fave , pon boleh bayar pakai boost as payment method. so kat fave dpt cashback, dekat boost pon dapat!
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tua tua pon kena belajar jg guna apps. Orang tua2 memang suka cashback.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2019 03:22 PM | Show all posts
saya pakai boost, touch n go, dengan wechat, kadang guna grab untuk beli makanan sebab ada diskaun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087464s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list