Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4622
View
95
Reply

Jauh Hati dgn wife coz mengira soal duit.

[Copy link]

Author: BT10       Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 09:16 AM | Show all posts
Sasha replied at 17-4-2019 04:46 PM
Setuju...speechless sampai tak terkomen ai

You have always been speechless......


Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:18 AM | Show all posts
onexox97 replied at 15-4-2019 10:02 AM
You tak berkira
Sama macam i
I tak berkira....ex i pun buat benda wajib

Rumah siap..paham berbunyi...

Sudah sudah ler tuh onex.......


Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:21 AM | Show all posts
brego replied at 15-4-2019 12:36 PM
hahaha. naseb badan la bro.
aku ni kalo nak kawin, ekonomi better bagi mantap dulu.
bini dok rumah ...

Sarahmirza akan respond to pandangan hang tentng isteri Yang gaijnya meLangkawi gaji suaminya..dan a big contributor to the household expenses, kurang menghormati suami.....

The floor is yours, odah.....but be very tactful...


Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:28 AM | Show all posts
rospinki replied at 16-4-2019 08:36 AM
mestiler...kang beriya bgi nasihat laki pun tadak

Bukan soal ada laki atau tidak...tapi lebih pada kekhuatiran org persoalkan....hang nak nasihat tapi mahligai sendiri bobrok......

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 05:57 PM | Show all posts
BT10 replied at 19-4-2019 02:57 AM
bukan tak tahan kene bahan......discus dgn wife I bayar zakat & dia bayar astro.....settle la...ka ...

eh bukan ko ke dulu buka thread pasal bini kau tanak kongkek dgn kau pastu kau cakap bini kau ego

TT ni memang dasar jantan tak reti malu
rumah dia duduk tu bini dia bayar lumpsum guna epf, lepas tu dari kancil bini upgrade persona.. bini bayar
belanja anak tunggal sorang tu pun bini yang tanggung.. lepas tu buka thread bini berkira?
weh... kau bunuh diri je lah... rm100 pun nak claim balik.. astagaaa
umur dah nak masuk 50an tapi miskin tegar.... patut sujud syukur bini still mau tengok muka kau kat rumah tu tau


aaarrgghhhh kenapa aku terbaca thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 05:58 PM | Show all posts
dia buat saving sebab dia tau kalau kau mati nanti... habuk pun dia tak dapat
takat epf kau (tu pun kot ada) berapa sen je pun tinggal
nak faraid bagai
lagi lah nak mintak kau buat hibab
mimpiiiiiiiiii..............!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:00 PM | Show all posts
Iris. replied at 22-4-2019 05:57 PM
eh bukan ko ke dulu buka thread pasal bini kau tanak kongkek dgn kau pastu kau cakap bini kau ego
...

Manak reply boleh???
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:01 PM | Show all posts
Iris. replied at 22-4-2019 05:58 PM
dia buat saving sebab dia tau kalau kau mati nanti... habuk pun dia tak dapat
takat epf kau (tu pun ...

Manak reply boleh???

Terngiang ngiang iris=mynameisiris


Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh my rm100+ berkire i wanna die
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Menakautau replied at 22-4-2019 10:01 AM
Manak reply boleh???

Terngiang ngiang iris=mynameisiris

Yeke rindu ke mannak..
Hari ni tak lepak Ali B ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 22-4-2019 10:29 AM
Oh my rm100+ berkire i wanna die

Akak baca thread dia 0000000 tu... Menipu dia tanggung semua
Dasar jantan micropenis
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 09:42 AM | Show all posts
mana jantan micropenis ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:37 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 22-4-2019 06:29 PM
Oh my rm100+ berkire i wanna die

Hang nee yg kematian anak few years back kan????

I see now.......hang nee spesis kerap mintak mati rupanya.....


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 23-4-2019 09:42 AM
mana jantan micropenis ni

Ade di bawah post anda
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:46 AM | Show all posts
Iris. replied at 22-4-2019 07:44 PM
Yeke rindu ke mannak..
Hari ni tak lepak Ali B ke?

Hang deregister nick hang mynameiris waktu rumahtangga hang tengah dilanda taufan...siap kata nak pi pejabat agama ambik form segala..

Tup tup buat nick baru...ngaku single....

Now tell me...ngapa malu nak ngaku dah dapat title janda kalaupun memang dah bercerai???

Sampai buat nick baru???hang ingat penghuni board ini bodoh macam hang Kah Tak dapat hidu???






Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:50 AM | Show all posts

Wah dahsyat.....SUAMI HANG jenis suka watch bininya membelai belalai jantan lain kah nor ????







Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:56 AM | Show all posts
Iris. replied at 22-4-2019 05:58 PM
dia buat saving sebab dia tau kalau kau mati nanti... habuk pun dia tak dapat
takat epf kau (tu pun ...

Hang cerai harituh...settlement macamana???




Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:00 PM | Show all posts
Menakautau replied at 23-4-2019 03:46 AM
Hang deregister nick hang mynameiris waktu rumahtangga hang tengah dilanda taufan...siap kata nak  ...

hello mannak bebalis
tak pernah aku nak sorok lahai... pasaipa nak sorok?sah2 depa tau iris tu mynameisiris
apa salahnya aku tukaq iris ja dari taip mynameisiris panjang macam ketapi.... koser nyah


TT ni mana? kemahen kat page mana ntah habaq tadi tak takut kena lahar
ni laki hormon pompuan ni sikit2 mengadu kat forum... bini ilek je
bini relax, dia pulak kalut suh mengadu domba


Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:01 PM | Show all posts
Menakautau replied at 23-4-2019 03:56 AM
Hang cerai harituh...settlement macamana???

hang nak portion skit ka?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:02 PM | Show all posts

tuuu IBLIS LAKNATULLAH.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107382s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list