JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
966
View
19
Reply

Kenapa aku kuar bekerja.....

[Copy link]

Author: Menakautau       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-4-2019 02:09 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Menakautau at 11-4-2019 02:10 PM

"aku terpaksa keluar bekerja sebab suami Tak mampu Sara lifestyle serta hobi mahal aku dan anak anak kami...bincangkan"





Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 02:42 PM | Show all posts
woi mannak... kau ni iblis kat twitter tu kan??
kah!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2019 02:48 PM | Show all posts
Iris. replied at 11-4-2019 02:42 PM
woi mannak... kau ni iblis kat twitter tu kan??
kah!

harlowwwwwww...iblis pun tahu kasi Salam tau..hang nee kategori apa ah??
Masuk rumah org bagi ler Salam....

Nee manak nak tanya...kenapa mynameisiris tuh hang degeneratekan idnya???


Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 02:56 PM | Show all posts
Menakautau replied at 11-4-2019 06:48 AM
harlowwwwwww...iblis pun tahu kasi Salam tau..hang nee kategori apa ah??
Masuk rumah org bagi ler ...

salam iblis... eh mannak.. eh iblis..

hang tak pi dating kat Ali B ke mannak?
kah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2019 03:03 PM | Show all posts
Iris. replied at 11-4-2019 02:56 PM
salam iblis... eh mannak.. eh iblis..

hang tak pi dating kat Ali B ke mannak?

hang betul Nak manak respond posting hang neee???
but you must promise not to deregister nick iris hang nee seperti mana hang laku Kan pada nick mynameisiris hang tuh???

Can???



So now back to topic.....hang dalam kategori mana iris???kur bekerja sebab apa??? Maintenance Tinggi??walau diri comot???


Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 03:08 PM | Show all posts
kalo aku x kuar kojo, kau nak bagi duit bulanan kah manak?

bincang kan......




kiyu PM no acc yea...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 03:11 PM | Show all posts
Menakautau replied at 11-4-2019 07:03 AM
hang betul Nak manak respond posting hang neee???
but you must promise not to deregister nick iri ...

eh mannak... hang lawyer ka? bukan kan?
tapi mamat Ali B tu kata iblis tu hensem.. puiii
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2019 03:34 PM | Show all posts
Iris. replied at 11-4-2019 03:11 PM
eh mannak... hang lawyer ka? bukan kan?
tapi mamat Ali B tu kata iblis tu hensem.. puiii

Nee Chanel Netflix Kah woiiii???

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 04:00 PM | Show all posts
Menakautau replied at 11-4-2019 07:34 AM
Nee Chanel Netflix Kah woiiii???

takyah dolak dalih mannak... kau iblis kan?
btw, bolehlah lepak Ali B... aku suka tandoori dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 10:07 PM | Show all posts
bagus la kluar keje bantu suami

then suami bleh dok goyang kaki

janji time suami lapar kena bagi mkn kenyang2
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
I bekerja bukan sbb duit semata, tp have to keep occupying my brain..pernah ambik long unpaid leave, tak boleh la..nanti otak makin malas
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
I bekerja bukan sbb duit semata, tp have to keep occupying my brain..pernah ambik long unpaid leave, tak boleh la..nanti otak makin malas
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2019 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Xboleh jawab sbb i x keje..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 03:43 AM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 4-5-2019 06:01 AM
Xboleh jawab sbb i x keje..

Nafkah suami bagi cukup tak??? Isteri isteri dalam board ini memang laki tak mampoo nak serbis high maintenence derang...tuh yang kena kuar bekerja....
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_jeangrey replied at 13-4-2019 05:27 PM
I bekerja bukan sbb duit semata, tp have to keep occupying my brain..pernah ambik long unpaid leave, ...

Anak takda???
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 03:47 AM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 11-4-2019 10:07 PM
bagus la kluar keje bantu suami

then suami bleh dok goyang kaki

Suami hari ini ramai yang jadi ungkal pun dek para isteri yang membuka ruang tersebut kan?????
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 03:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 11-4-2019 04:00 PM
takyah dolak dalih mannak... kau iblis kan?
btw, bolehlah lepak Ali B... aku suka tandoori dia

Iblis vegan macam hang macamana boleh favorite makan tandoori???



Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 11-4-2019 03:08 PM
kalo aku x kuar kojo, kau nak bagi duit bulanan kah manak?

bincang kan......

Dulu arwah masih hidup....hang kuar bekerja...atas alasan apa pulak????

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 11:44 AM | Show all posts
menakkautau replied at 15-6-2019 03:57 AM
Dulu arwah masih hidup....hang kuar bekerja...atas alasan apa pulak????

supaya bila di takdir kan dia tiada, aku tahu survive....just sambung kerja mcm biasa..sama mcm dia ada...


kalo nk start dr zero, mesti struggle..





Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 05:26 PM | Show all posts
unless ada orang nak bayar bill....haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087821s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list