JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
445
View
14
Reply

MOBILA SPA POTENSI FOR SIDE INCOME?

[Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-4-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ada sesiapa involved in mobile spa? beauty spa ke, antenatal ke or even massages.

Some saying a good part time and boleh generate income?

Anyone do share experience and knowledge jika ada.

Jom we give ideas to those yg masih wandering what to do.
348s.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
@idakamarudin

@bellaa

@farlis
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 04:24 PM | Show all posts
mobile spa bagus..
sebab nya satu jer.. jimat tang sewa kedai.

pastu tak payah bayar api air yg kena caj yahudi premis oleh tnb. huhu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
how to start with? skill?, xd skill... mobile spa include of what.. beauty facial? massage? apa lagi eh
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 04:50 PM | Show all posts
adila39 replied at 11-4-2019 04:43 PM
how to start with? skill?, xd skill... mobile spa include of what.. beauty facial? massage? apa lagi ...

tak da skill, boleh belajar..
rajinkan diri survey kursus yg ada kat on9.

cuma ada effort atau duit je utk join2 kursus tu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 04:53 PM | Show all posts
mcm ai pon, ada buat mobile spa.
for generate passive income.

takat nak hadap keje kat opis tu jer..
mmg tak leh tampung la high maintenance ai nih.

ada jugak mulut busuk cakap hidup ai ni ditaja.
padahal, org2 tu bukan tahu. mcm mana i struggle stay KL sesorang ni.

tiber nak meluahkan perasaan pulak. sori terOT. haha




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 11-4-2019 08:53 AM
mcm ai pon, ada buat mobile spa.
for generate passive income.


oh.. hmm xpe ignore je. janji u tau apa u buat and cari rezeki.

so mobile spa apa you buat dik bella? make up? facial? massage?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun wat mobile spa.. Tp kicik2 juga..
Kwn i ramai yg jd confinement lady.. Yg ni kaw2 wat duit sbb jual pakej.. 3hari, 7hari,14 hari.. Harga cecah ribu2 gak.. Selalu full house slot nye.. Ramai yg cari

Pastu ada yg wat mobile spa guna produk amway.. Yg mesin gosok2 muka tu.. Yg ni caj facial mhl gak.. Klu dok bandar besar ok la.. Tp bandar x besar pun ada je ksn i berjaya..

Lagi satu i rasa best klu dpt wat ssrvis resdung tanpa asap
Klu tengok paruna resdung pun ada wat kelas dan boleh wat servis guna produk diorg.. Yg ni i tak join lg kelas depa.. Dr tahun lepas asyik bertangguh je..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 11-4-2019 09:41 AM
I pun wat mobile spa.. Tp kicik2 juga..
Kwn i ramai yg jd confinement lady.. Yg ni kaw2 wat duit sb ...

@pear.silver dah berapa lama buat?

kursus tu kat mana and pricing mahal ke murah ke... ligit ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 06:16 PM | Show all posts
adila39 replied at 11-4-2019 05:29 PM
oh.. hmm xpe ignore je. janji u tau apa u buat and cari rezeki.

so mobile spa apa you buat dik  ...

ai buat servis eyelash extension.terjebak sebab ai suke sgt bulu mata lentik2 ni.

sumber insipirasi dari diri sendiri kekdahnya. hahaha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 11-4-2019 06:11 PM
@pear.silver dah berapa lama buat?

kursus tu kat mana and pricing mahal ke murah ke... ligit ke ...

Klu kursus spa pearl ambil kelas kt shah alam.. Harga x mahal sgt.. Cikgu spa tu sekarang antara yg leading juga.. Yg ni pearl pegi tahun 2016 dulu..
Pastu ada la topup2 lg dgn kursus spa org lain..

Yg paruna resdung tu kat rawang klu x silap.. Harga tahun lepas rm399.. Tahun ni dah naik harga kot.. Ada kwn dah gi tahun lepas.. Ok juga sebab ramai cari servis rawatan resdung tanpa asap..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 11-4-2019 10:16 AM
ai buat servis eyelash extension.terjebak sebab ai suke sgt bulu mata lentik2 ni.

sumber ins ...

mcm seronok dgr lentiknya bulu mata mod
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 04:03 PM | Show all posts
adila39 replied at 11-4-2019 09:49 PM
mcm seronok dgr lentiknya bulu mata mod

ni kiter buat proses removed bulu mata lama.

  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 04:04 PM | Show all posts
ni nak pasang extension pulak
  
  


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-4-2019 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tq... wahhh vogue sungguh. Kalau I mmg xlehla sbb rabun. Pakai spec.. caner la tu nnt.. but keep doing tau..mybe ble add on medi and pedi ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049371s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list