Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
697
View
1
Reply

Sarung 4 Pakaian Ini Untuk Hangatkan Lagi Hubungan Intim Kamu

[Copy link]

Author: Kaykaychan       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-4-2019 07:26 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Kaykaychan at 10-4-2019 07:27 PM

Idea dari kawanku:


Tahukah kamu, pakaian memainkan peranan penting apabila kamu ingin berasmara?Ia dapat menimbulkan keghairahan suami dan mampu menyempurnakan hubungan intim korang.
Kawan2 single boleh try Tinder (paling popular), SweetRing (yang serius), JustDating (untuk dating), Bumble (untuk orang berumur tinggi )

Aku dapat suami dari SweetRing App tu habis kahwin pon sweet sweet je
Dah 7 tahun ini baru nak belajar sesuatu untuk hangatkan hubugan intim kami, jom baca research ku!

Pakai Apa?


Pakaian dalam
Kamu boleh mengenakan pakaian dalam sahaja, ia menampakkan yang kamu sudah bersedia untuk sesi intim paling hangat. Pastikan kamu memilih warna yang sesuai atau rona kesukaan suami.

Baju tidur sedondon
Sekali-sekala kamu mungkin boleh cuba memakai baju tidur sedondon dengan suami. Bukan sahaja dia kamu tertarik untuk menjalinkan hubungan intim, malah dia lebih menghargai usaha kamu!

Lingerie seksi
Gaun tidur antara pakaian wajib ada dalam almari kamu. Apa kata cuba gaun tidur nipis dengan lace berbunga dan warna terang. Pasti suami akan tertarik dengan kamu. Ini pilihan Cosmo!

Kemeja putih suami

Siapa kata kamu tak boleh pakai kemeja semasa bersama suami? Cuba buat kelainan C hanya sarungkan pakaian dalam dan kemeja putih kepunyaan suami kamu. Jangan lupa pakai push-up bra untuk kamu tampil lebih seksi!

Jangan pakai ini okey!
Amaran:
Please dont wear this! Kamu perlu elak memakai t-shirt longgar dan menggelebeh atau baju kelawar.
Variasikan pakaian kamu supaya suami tidak jemu.

Untuk kawan single, sorry ya! Maybe boleh pakai next time kan? Semoga good relationship & good hunt!




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemeja putih lelaki, kain licin

Gets me every time
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.138259s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list