Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1847
View
35
Reply

Pertanyaan untuk para suami Yang pernah & sedang pjj

[Copy link]

Author: miss_strangers       Show all posts   Read mode

Post time 25-6-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Yamei replied at 25-6-2019 01:30 PM
2 ke 3bulan sekali la cuols...

tp next year nk stay sama dah..insyAllah... xlarat aih PJJ lam ...

2-3 bulan sekali?????

Sedangkan kaum janda dalam board ini tiap minggu 'TAK DAPAT', mengernyam satu badan, hang yg ada belalai halal ,dapat gunakan 2-3 bulan sekali???

Dahsyat.......boleh kasi petua kah???

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun pjj dah lebih dua taun. Harap2 laki i xde la buat hal. I x cek pun hp dia. Mgkin sbb i xde rasa tak sedap hati ke apa.
Tak saba nk tggu dia blk keje sini smula. Bosan weiii sensorang. Kalo hari minggu kt rmh i cakap ngn dinding. Kawan2 sekerja semua dh ada keluarga sdri.  
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 25-6-2019 02:59 PM
2-3 bulan sekali?????

Sedangkan kaum janda dalam board ini tiap minggu 'TAK DAPAT', mengernyam  ...

Tipsnyaaaaa.....

Bertabahlah.... kikikiki

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
cekgihani replied at 25-6-2019 11:33 PM
I pun pjj dah lebih dua taun. Harap2 laki i xde la buat hal. I x cek pun hp dia. Mgkin sbb i xde ras ...

Bila dia balik keje sini u?

Tp betulla weekend la paling bosan sb semua org ada fam semdri kan...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Yamei replied at 26-6-2019 10:09 AM
Tipsnyaaaaa.....

Bertabahlah.... kikikiki



Bersabar level ini kah..???

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Yamei replied at 26-6-2019 10:09 AM
Bila dia balik keje sini u?

Tp betulla weekend la paling bosan sb semua org ada fam semdri kan ...

Macam mana hang boleh sampai tahap bosan kalau hang boleh maintain tabah tak dapat sex halal for mths????

Anyway, kenapa hang tak ambik contoh robin kita??
...tak pernah sedetik dalam hidup menjanda dia, dia berasa bosan...always ada jerk kerja nak dibuatnya...keeping herself occupied....sampai kalau org lain yg ada punyai kereta buat tyre rotations dikedai every 50000km , tapi si robin...dia sendiri yg buat tyre rotations tiap minggu......urat besi sekor neee.....dari wiring rumah sampai perangkap tikus.....semua memang her cuppa....
Hang tak caya??? Caya ler cakap manak....







Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cekgihani replied at 25-6-2019 11:33 PM
I pun pjj dah lebih dua taun. Harap2 laki i xde la buat hal. I x cek pun hp dia. Mgkin sbb i xde ras ...

Dinding bilik dgn dinding ruang tamu mesti ada different names kan???yelah dah hang berbual dgn depa semua???mesti kasi nama kan???
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 27-6-2019 12:58 PM
Bersabar level ini kah..???

Hamboi2.... mood beraya pulaks dgr lagu ni....
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Yamei replied at 26-6-2019 10:09 AM
Bila dia balik keje sini u?

Tp betulla weekend la paling bosan sb semua org ada fam semdri kan ...

Kontrak smpai mei taun depan. Tp mcm kne tamat awal sbb madir nk cut cost. Harap2 hujung taun ni la. Sbb i pun dh smpai tahap maximum dah bosan nih.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 11:23 AM | Show all posts
mcm mana kalau korg dapati pasangan pjj korg diam2 buat hubungan sex dengan org lain?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 6-7-2019 11:23 AM
mcm mana kalau korg dapati pasangan pjj korg diam2 buat hubungan sex dengan org lain?

Tengok pasangan Jenis camne. Laki iols pnah cakap, dia bukan Jenis pasang scandal. Dia Kata kalau nak Ada pasangan lain, kawen terus, xde scandal 2. Kira biar poligami Dari scandal la. So iols saje bagi dia banyak hutang, supaya dia Rasa berat nak berpoligami ..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 12:04 PM | Show all posts
miss_strangers replied at 7-7-2019 10:48 AM
Tengok pasangan Jenis camne. Laki iols pnah cakap, dia bukan Jenis pasang scandal. Dia Kata kalau  ...

kalau lelaki senang,boleh bukak cawangan baru,kalau perempuan xleh ,melainkan berhenti kerja duk dekat suami.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 7-7-2019 10:48 AM
Tengok pasangan Jenis camne. Laki iols pnah cakap, dia bukan Jenis pasang scandal. Dia Kata kalau  ...

Bagus jugak cadangan uols ni...iols baru ingat nak tolong settlekan hutang2 husband tapi kang banyak duit banyak pulak akal dia nanti...x jadikla...baik iols beli handbag
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
barto replied at 7-7-2019 10:55 PM
Bagus jugak cadangan uols ni...iols baru ingat nak tolong settlekan hutang2 husband tapi kang bany ...

Siyes u...shuben iols sendiri bgtau..I sesaje offer dia poligami, dia cakap mmg xdpt sbb hutang keliling badan dari hujung rambut SMP hujung kaki...fuh legs iols dengar..so jgn sesekali nk setelkan hutang husband..biar dia setel sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 04:16 PM | Show all posts
miss_strangers replied at 9-7-2019 02:55 PM
Siyes u...shuben iols sendiri bgtau..I sesaje offer dia poligami, dia cakap mmg xdpt sbb hutang ke ...

Kalau aku, xde masalah hutang, alhamdulillah rezeki murah. Tapi aku xnak berpoligami, nak layan sorang isteri pon aku dah penat (bukan atas katil ye, tapi perangai), nih kan nak kena layan 2 atau lebih. Boleh jadi gila aku, aku stress kerja boleh lagi handle, tapi stress kat rumah buat aku x betul.

Baik aku guna kewarasan aku nih untuk buat lagi banyak duit.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 05:14 PM | Show all posts
aku pjj dekat 2 tahun.. masa tu aku full throttle bebas mengai.. tahan burung.. main ayam hutan.. lepas bini aku pindah dok dekat sekali ngan ada anak.. semua aktiviti aku lingkup.. bab laki cari betina lain tu senang cakap aku bubuh satu sebab ja.. dia banyak masa sangat.. kalo masa dia penuh aktiviti memang x sempat nak bermukah ngan simpan stok betina nie..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070181s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list