Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1333
View
11
Reply

Newbie Here

[Copy link]

Author: Petunia       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-4-2019 01:21 PM | Show all posts |Read mode



Hi newbie here.. Ada lagi rupanya forums ni.. Dulu join Tokeikedai and jiwang.. haha zaman ape tah tu..
Selamat berkenalan semua

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 01:51 PM | Show all posts
Hai.. tak berapa nak newbie sgt.. dah lama follow forum kat cari ni since zaman sekolah kot haha.. pastu busy ngan study & kerja.. sampai lupa id.. now only register balik & follow cerita2 dalam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 02:23 PM | Show all posts
sy masa muda guna mIRC.
tokeikedai tu apa?
jiwang tu apa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 03:15 PM | Show all posts
welcome..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 4-4-2019 02:23 PM
sy masa muda guna mIRC.
tokeikedai tu apa?
jiwang tu apa pulak

Hihi sy pun sempat guna mirc.. bila ingat balik mcm kelakar juga.. syok sbb bole tukar font color, bold, jd bot, /command flood bagai kan.. haha rindu lak mirc
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2019 03:45 PM | Show all posts
zzm999 replied at 4-4-2019 01:51 PM
Hai.. tak berapa nak newbie sgt.. dah lama follow forum kat cari ni since zaman sekolah kot haha.. p ...

kan .. perasan juga forum ni dah lama dah... haha baru tahun lepas kot discover forum ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2019 03:47 PM | Show all posts
ipes2 replied at 4-4-2019 02:23 PM
sy masa muda guna mIRC.
tokeikedai tu apa?
jiwang tu apa pulak

Ohh ada juga guna mIRC ni tapi tak lama
Tokeikedai dengan jiwang tu forum mcm Cari ni tapi tak sebesar Cari
seingat saya ada mcm ruagan cerpen, download mp3
dah lama dahh hahaha tak ingat tahun apa tokeikedai tu, dah tak wujud dah rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 04:49 AM | Show all posts
zzm999 replied at 4-4-2019 03:39 PM
Hihi sy pun sempat guna mirc.. bila ingat balik mcm kelakar juga.. syok sbb bole tukar font color, ...

hah sy tak reti pon semua2 tu
dan selalu je takde org nak borak dgn sy masa tuh
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 04:50 AM | Show all posts
Petunia replied at 4-4-2019 03:47 PM
Ohh ada juga guna mIRC ni tapi tak lama
Tokeikedai dengan jiwang tu forum mcm Cari ni tapi tak se ...

oh i see
macam jaring ye
entah kemana dah semua tuh
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu popular jugak wanitamelayu.com. Masa tu forum Cari dah Ada so join 2-2 Ni gilir2
Best sebab byk beli barang dlm tu ...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mIRC zaman gemilanggggg
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 02:16 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080597s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list