Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
742
View
13
Reply

pengalaman buruk guna produk timbang kilo

[Copy link]

Author: seroja887    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-4-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Siapa ada pengalaman guna produk timbang kilo dan mmg x serasi? saya pernah gunakan..D" lepas stop..muka naik jerawat yakmat..berbulan2 mencuba produk dr drugstore..x berani beli lg timbang produk kilo..dlu beli sbb xde lg pe dedahan..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
pernah juga cuba..tapi eloklah berhenti..baik guna yg drugstore pun ok..biar lambat asal selamat
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah la muka jadi teruk, harga bukan main yahudiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya pernah guna dulu. Stay dekat 1 tahun bertahan. Dulu, mula-mula guna, konon healing process. Saya pun stay la...

Dah setahun, stop. Terus muka jadi kelam, gelap dan kusam. Haishhh... Serius la, teruk jugak muka. Naik biji-biji kecik dekat dagu.

Pi jumpa doktor, doktor cakap ni side effect sebab merkuri atau bahan kimia dari produk tu. Serik woiii...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2019 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
OrkedCattleya replied at 5-4-2019 05:23 PM
Dah la muka jadi teruk, harga bukan main yahudiiiii

kan..harga lg mahal eh dr kite beli kt watson ke guardian pnye brg..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2019 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
masayuki replied at 5-4-2019 09:09 PM
Saya pernah guna dulu. Stay dekat 1 tahun bertahan. Dulu, mula-mula guna, konon healing process. Say ...

kan..sama la..then lipstik pon..pernah guna yg fake..hitam bibir
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2019 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya memang x minat timbang kilo
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
jagung5 replied at 4-4-2019 10:51 AM
pernah juga cuba..tapi eloklah berhenti..baik guna yg drugstore pun ok..biar lambat asal selamat

Yes better beli dari drugstore dari beli produk kilo ni. Tapi yang drugstore pun takleh main beli dan guna je. Sebelum beli apa2 skincare kena wajib amik tahu skin type masing2. Oily, dry, combination, sensitif n normal. Pastu kena tahu skin concern. Pastu check ingredient dia. Last sekali survey review. Pastu baru lh beli. Still kena try and error gak. Sesuai dengan org lain xsemestinya sesuai dengan kita walaupun skin type dan skin concern sama.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2019 04:22 PM | Show all posts
jangan la percaya produk2 mengarut ni..
tak pernah cuba sama sekali..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
malaygirl replied at 6-4-2019 04:06 PM
Yes better beli dari drugstore dari beli produk kilo ni. Tapi yang drugstore pun takleh main beli  ...

betul, saya cuba safi, nutox, ucerin..x sesuai..ucerin tu bukan murah..tp x sesuai dgn kulit..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
seroja887 replied at 7-4-2019 10:04 AM
betul, saya cuba safi, nutox, ucerin..x sesuai..ucerin tu bukan murah..tp x sesuai dgn kulit..

Sis seroja guna satu set ke? Saya guna gak Safi tp bukan satu set la. Pernah guna Safi Rania Gold satu set. Saya tak sesuai pencuci dengan toner dia. Krim siang, krim malam, sheetmask dan essen gold tu ok sesuai dengan saya. Jadi skincare y saya pakai memang campur2. Takde la satu set brand y sama. Skincare saya semua dr drugstore atau kalau produk lokal plak semua produk y siap ada labtest semua. Bukan produk kilo. Kesan dia memang lambat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
pernah pakai blink pa tah pakai2 mk ok je pastu start naik jerawat besar2 siap pakej nanah2 lg. pastu trs stop pki produk safi..skrg tgl parut2 bekas2 jerawat..xtau cmna nk bg hlg dh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
violetungu replied at 7-4-2019 02:52 PM
pernah pakai blink pa tah pakai2 mk ok je pastu start naik jerawat besar2 siap pakej nanah2 lg. past ...

bekas jerawat mmg degil kan nk hilang..stress dibuatnya
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 01:09 PM | Show all posts
kalau boleh belilah yang betul2. sebab kalau yang dekat toko-toko jamu ni. kita oun tak tau asal usul..bahan yang ada
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082836s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list