Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1950
View
27
Reply

Newbie tumpang lalu

[Copy link]

Author: kukukaka       Show all posts   Read mode

Post time 6-4-2019 10:15 AM | Show all posts
violetungu replied at 5-4-2019 03:27 PM
sapa2 blh tak tunjuk ajar cara attach picture..i buat xmasuk

hai violetungu

click link yg di bawah ni untuk belajar cara2 tepek gambar..
tgk post #284

https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=753198&extra=page%3D1&page=15

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat Datang!
Welcome!
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
anniez08 replied at 6-4-2019 10:15 AM
hai violetungu

click link yg di bawah ni untuk belajar cara2 tepek gambar..

thanks sis
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2019 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
anniez08 replied at 6-4-2019 10:15 AM
hai violetungu

click link yg di bawah ni untuk belajar cara2 tepek gambar..

sori sis sy dh try bt tp knp ek ada gmbr yg blh msk ada yg xblh ek??dia tls no support.sori sis byk tnya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
violetungu replied at 7-4-2019 12:37 AM
sori sis sy dh try bt tp knp ek ada gmbr yg blh msk ada yg xblh ek??dia tls no support.sori sis by ...

Sorry lambat reply.
Biasa nya ada beberapa web yg x membenarnya kita ambil gambar2 mereka. Itu yg x boleh keluar gambar tu. Kebanyakan dari blogspot
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
violetungu replied at 5-4-2019 03:27 PM
sapa2 blh tak tunjuk ajar cara attach picture..i buat xmasuk

Samalah dah cuba byk kali tak jadi
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Selama ni why bother nk kutip2 tacang kalau blh jd SR je.. tp bila dicuba ehhh mcm seronok je...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 02:17 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078007s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list