JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1173
View
25
Reply

Aku nak tanya la.

[Copy link]

Author: Camilia    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-4-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Camilia at 3-4-2019 12:34 PM

Lelaki ni dalam diam kadang ada socmed dorang. Contoh beetalk, wechat.

Dorang pandai. Dorang tak akan bukak benda ru semua kat rumah kecuali masa dorang kat luar, tengah berkerja. Aku ada experience hadap org cenggini, sebab aku pernah kerja buat fake account. Byk yg dah kawen, pakcik, tok imam, semua eyyy perangai. Nauzubillah. Mcm tkde bini.

Kdg sampai ada kuar rumah install, balik rumah uninstall. Kau paham tak? Kau perempuan realize tk benda ni?

Tapi kenapa weh nak kena ada tu semua? Bini kat rumah tak cukup ke? Kdg ada yg ckp "Lelaki yg curang semua trash, dia bodoh dia itu dia ini, tak hrgai depan dia" ni laki yg ckp. Tp at the same time dia tk sedar ke yg dia bodoh, sbb kau buat benda yg trash tu sama dlm diam. Message girl lain bagai. For what? Sbb suka nk berkawan. Bull_h_t haha. Aku tak faham la.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Alamak ada typo. Aku tatau nak edit celah mana. Nnt aku edit.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 11:15 AM | Show all posts
saje suka2

bg laki tu sume thrill

dlm life kena ade trhrill

kalo tak bosan idop

thril thrill jgk

takde sakit jgn carik penyakit
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 11:48 AM | Show all posts
saje..hiburan katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 11:59 AM | Show all posts
jangan sangka yang nampak innocent luaran tu naive sgt

kdg tu yg nmpk jahat tu lg behave tau
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 12:13 PM | Show all posts
ye tt banyak yang aku jumpa macam ni

kau jangan cakap laki orang

bf aku pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 12:15 PM | Show all posts
aku pernah saja nak install apps macam ni

asalnya nak sakitkan hati bf aku

aku siap tanya kau ni duda, single ke laki orang

kebanyakannya memang laki orang

aku sempatlah bagi syarahan panjang sebelum unblock laki2 orang tak guna ni

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 3-4-2019 11:15 AM
saje suka2

bg laki tu sume thrill

Yelah tu. At the end balik kat bini jugak.

Dlm dunia ada 2 jenis lelaki.
Sukakan adventure jenis cool nk macho je dan more to feminin which is manjaaa nk clingy manjang.

Duadua ni dah merasa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
missbelladania replied at 3-4-2019 11:59 AM
jangan sangka yang nampak innocent luaran tu naive sgt

kdg tu yg nmpk jahat tu lg behave tau

Wehh betul sgt!
Aku pernah couple dgn 'ustaz'. Ustaz ke laut, nafsu serakah jahanamnam ajak sungguh2 nek genting buat projek 123. Dasar ustaz bertopengkan tettt.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
akuwanitalah replied at 3-4-2019 12:15 PM
aku pernah saja nak install apps macam ni

asalnya nak sakitkan hati bf aku

Hahahaha. Weh kau sama mcm aku. Kdg aku bkak fb dorg, tgk n cri mana bini dorg lpstu aku pm bgtau perangai laki dia tu.

Geram kdg tu tau.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 12:51 PM | Show all posts
sy pn xfhm tt..sbb prnh jumpe spesies mcm ni.. die ckp saje2 je.. xde masalah pn dgn wife.. lelaki2 blh tlg jwb?? why if dh kawen but still mencari2 girl yg dlm maya ni..xkirelh fb ke wechat ke..  ni kire u curang dgn ur wife walaupun xde physical touch sbb dr msg2 mcm ni lh berlanjutan..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 01:22 PM | Show all posts
test market katanyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 01:45 PM | Show all posts
selalu org kata wechat ni byk BBNU je.. senang la dapat tangkap 'ikan'.. bg top up pon blh jalan.. sian wife kat rumah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
princessjay replied at 3-4-2019 12:51 PM
sy pn xfhm tt..sbb prnh jumpe spesies mcm ni.. die ckp saje2 je.. xde masalah pn dgn wife.. lelaki2  ...

Wehhhhh betul. Sobs.

Kalau perempuan buat mcm tu, tau marah. Kita takleh marah ke? Sbb bole kawen 4 gitu? Eeeeeeeeee. Tak suka gila.

Mmg boleh makan hati tau.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
terataikemboja replied at 3-4-2019 01:22 PM
test market katanyaaaa

Hmmm. Tu lahhh, jawapan cliche. Suka suka, test market. Kalau kena kat btg hidung dia pulak baru dia tau....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
zaddiszz replied at 3-4-2019 01:45 PM
selalu org kata wechat ni byk BBNU je.. senang la dapat tangkap 'ikan'.. bg top up pon blh jalan.. s ...

Yg ni betul. Huwaaaaa. Sbb pernah dulu masa buat fake account tu siap ajak jumpa utk projek. Ada anak bini tu kt rumah. Kesiannya. Susah jd perempuan ni hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 02:37 PM | Show all posts

ntah ler ..rse nyer masing2 dorang ni ada alasan...yg alasan kdg2 semua cam haram....
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mula2 hiburan suka suki je...lama2 jd kot lain hurmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2019 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
I da malas nak layan.. sama ada suami org or single guy looking for sex.. mungkin ada la yang jujur tapi i dah annoyed dengan suami org or pervert terpaksa uninstall..
jangan cakap i bubuh pic sexy undang lelaki bukan2.. i bubuh pic makanan je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 01:51 PM | Show all posts
Pernah install wechat untuk bisnes. Dulu kan iols mekap orang. So nak tak nak kena la letak status muka sokmo. Lps tu banyak pulak jantan2 tak kira tua muda dok mesej mengarut. Ada yang ajak teman nak bayar duit pun ada. Tak tahan, terus uninstall. Serik dah nak guna apps tu...Nasib baik iols jenis setia pada yang satu...ki...ki..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092838s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list