Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4563
View
57
Reply

Hijab terbuka

[Copy link]

Author: bluecathaze    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-4-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam n selamat pagi semuaaa

Siapa kat sini hijab dia terbuka atau kenal sesiapa yang hijab terbuka? Meh la share story korang kat sini apa yang korang tahu (tak dibenarkan tokok tambah!!) Real experience only.

Aku start dlu. Dulu bekas abang ipar aku hijab dia pernah terbuka. Tak tahu macam mana boleh terbuka. Sebelum tu tak pernah nampak pun. Bila hijab dia terbuka, macam2 la yang dia nampak.

Pernah dulu dia pernah nampak antu yg dibela oleh sedara kami tengah tunggu tepi meja makan. Pastu dia pun warning kitorg takyah pegi rumah sedara tu lagi. Seram btollll sbb time tu aku tgh menumpang rumah sedara tu

Bila dia gi mana2 contoh muzium negara even masa tengah drive atas jalan pun, dia akan ambik gambar bila dia nampak benda tu. Dia pun tunjuk la kat kitorg. Mcm kak dewi cite kat bod sebelah, muzium negara mmg byk antu. Masa tgk gmba yg dia tunjuk tu, tak nampak antu tapi nampak macam orb bulat2 cahaya mcm ada byk mata.

Mcm2 dia cite. Banyak aku x ingat dah. Tapi dia ckp kita memang duduk skali dgn benda tu cuma kita tak nampak. Kat tepi2 area rumah t
pun boleh ada kawasan dia. Mcm perkampungan diorg gak la.

Yg tak bestnya bila antu tu tahu hijab bekas abg ipar kita terbukak, dia suka kacau2. Time tidur main tarik2, kacau dia time dia ride balik dari kerja n mcm2 lg aku tak ingat dah. seram gila weh. Pastu dia tak tahan dia carik orang yg boleh tutup hijab. Nasib jumpa satu makcik yg pandai bab2 ni. Lepas dia urut2 kepala bekas abg ipar tu pun dah tak nampak dah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 09:02 AM | Show all posts
lor..ingatkan tt yg hijab terbuka, cerita dari pengalaman org lain rupanya...hmmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2019 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 3-4-2019 09:02 AM
lor..ingatkan tt yg hijab terbuka, cerita dari pengalaman org lain rupanya...hmmm

Simpang laa sy nye hijab terbuka. Huhuhuhu. Cite pengalaman ex abg ipar cerita kt sy sendiri boleh kannn. Kite nak dengar cite dari orng lain sebenarnya. Hihi. Kang cite dlm thread kak dewi kang semak pulak situ.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tnya makcik tu, reti tak bukak hijab?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 3-4-2019 09:05 AM
Tnya makcik tu, reti tak bukak hijab?

Alamak mcm mana nak tanya. Kejadian lebih 5 tahun lepas. Dgn ex abg ipar tu pun jarang2 nak contact
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 10:27 AM | Show all posts
ada kawan seopis ni..mmg terbuka pacaindera dia yang satu tu...sampai dah terbiasa boleh buat tak tau itupun lepas kejadian dia "mati" sekejap beberapa tahun lepas
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
syahoney replied at 3-4-2019 10:27 AM
ada kawan seopis ni..mmg terbuka pacaindera dia yang satu tu...sampai dah terbiasa boleh buat tak ta ...

Mati sekejap?? Wah mcm mana tuh? Meaning lps kejadian tu hijab dia trbuka eh?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 10:31 AM | Show all posts
bluecathaze replied at 3-4-2019 10:28 AM
Mati sekejap?? Wah mcm mana tuh? Meaning lps kejadian tu hijab dia trbuka eh?

dia collaspe kat opis..jantung stop...dekat 4 minit. lepas tu koma. dalam masa koma tu nampak macam2. bila dia tersedar dari koma..dia leh nampak segalanya
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa bljr poli jb dl. Ada kwn yg nmpk semua ni. Dengar die cerita meremang je bulu roma..haish..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
syahoney replied at 3-4-2019 10:31 AM
dia collaspe kat opis..jantung stop...dekat 4 minit. lepas tu koma. dalam masa koma tu nampak maca ...

Ooooo.. dia ada cerita tak dia nampak ap? Share la ckit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
afidahhb replied at 3-4-2019 10:39 AM
Masa bljr poli jb dl. Ada kwn yg nmpk semua ni. Dengar die cerita meremang je bulu roma..haish..

Share ckit ap dia story
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 10:56 AM | Show all posts
anak sulung i boleh nampak2 ni

dari kecik mmg dia akan mentioned nampak itu nampak ini

especially rumah yg ada simpan saka





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
missbelladania replied at 3-4-2019 10:56 AM
anak sulung i boleh nampak2 ni

dari kecik mmg dia akan mentioned nampak itu nampak ini

Budak kecik senang nampak rasanya. Sbb anak buah dulu pun pernah cakap nampak itu ini. Masa tu kat rumah kat kg. Dia cakap ada orang tua mcm muka tuan rumah. Saka la tu kot eh?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 11:05 AM | Show all posts
bluecathaze replied at 3-4-2019 11:00 AM
Budak kecik senang nampak rasanya. Sbb anak buah dulu pun pernah cakap nampak itu ini. Masa tu kat ...

dah beso dah...remaja

mmg dari kecik hijab terbuka

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 11:06 AM | Show all posts
bluecathaze replied at 3-4-2019 11:00 AM
Budak kecik senang nampak rasanya. Sbb anak buah dulu pun pernah cakap nampak itu ini. Masa tu kat ...

selalu gitula

ikut cerita anak menyerupa macam2

kadang2 binatang

kedai yg pakai pelaris pun dia boleh nampak


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
missbelladania replied at 3-4-2019 11:06 AM
selalu gitula

ikut cerita anak menyerupa macam2

Ooooo kiranya sampai besar still boleh tengok la. Kalo kedai yg pakai pelaris tuh slalu dia nampak mcm mana? Byk tak kedai yg guna pelaris?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 11:16 AM | Show all posts
bluecathaze replied at 3-4-2019 11:10 AM
Ooooo kiranya sampai besar still boleh tengok la. Kalo kedai yg pakai pelaris tuh slalu dia nampak ...

haah boleh
masa kecik opahnya bawak jumpa ustaz, ustaz kata kalau dia ok2 je x payah tutup hijab tu

ada setengah budak bila nampak jadi takut sampai tak leh tdo

dia jenis berani jgk la orangnya

sekarang dok asrama bz manjang lama dah tak dengo cite nmpk2 ni

lgpun dia jenis tak share sgt cuma sebagai mak tu kita boleh tau kalau dia "nampak" pape

bila tanya baru dia cerita


Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 11:56 AM | Show all posts
anak kawan aku boleh nampak. mmg mcm2 dia cerita. ada penjaga rumah atok dia pun dia boleh nampak.. bila atok dia meninggal, dia bagitau kat family dia atok dia ada tunggu kat tepi kubur.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
bluecathaze replied at 3-4-2019 09:09 AM
Alamak mcm mana nak tanya. Kejadian lebih 5 tahun lepas. Dgn ex abg ipar tu pun jarang2 nak contac ...

Ouh hahha.. okay. Tq
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 02:01 PM | Show all posts
dulu anak buah bile dah sedar dari koma pon boleh nampak benda2 camtu.. tapi kejap je la mase dia kat dalam hospital.. balik rumah tak nampak dah.. kejap je hijab dia terbukak

anak aku dulu yg kecik mase umur dalam 11 bulan camtu macam boleh nampak.. sebab masa tu  kitorang sekeluarga balik dari kampung dan sampai rumah dalam kul 11 malam.. dah park kereta siap2 laki aku keluar pegi bukak pintu.. mase tu aku duduk kat seat belakang tengah dukung anak.. aku facing ke arah rumah dan anak aku pulak aku dukung ngadap jalan luar.. tapi bile dia pandang luar mata dia trus jadi buntang pastu geleng2 sambil muka nak tekup kat dada aku.. pastu dia angkat lagi kepala tengok luar.. mata meliar tengok kiri kanan pastu geleng2 lagi sambil nak tekup lagi muka kat dada.. terus aku baca ayat kursi sebelum masuk.. hembus2 sikit kat anak pastu masuk kunci pintu.. nasib takde pape jadi lepas tu

pastu ade lagi 1 kes tapi lupa dah.. mase tu dia umur 2 tahun lebih kot

then yg ketiga tahun lepas mase umur 4 tahun.. mase tu kitorang 1 family nak pegi kenduri kat tanjung karang tetiba tayar pancit pulak.. ngam2 kena kat sebelah kubur cina.. tapi mase tu tak takut ape la sebab pukul 12 tengahari.. aku ngan anak perempuan aku dok belakang sekali dalam kereta jenis 7 seater.. so bile dah tukar tayar spare dan nak jalan tiba2 anak aku cakap ngan muka slamber tunjuk ngan jari arah belakang.. eh nape tinggalkan atuk tu.. kesian atuk.. aku toleh memang takde sesape kat belakang dan kawasan tu memang totally sunyi.. hanya kereta lalu lalang je.. jenis yg jalan kaki memang takde

aku tanye atuk mane? macam mana rupa dia.. orang melayu macam kita ke atau pon orang cina.. putih ke hitam.. ye lah benti kat kubur cina kan.. dia cakap atuk adik la.. atok man.. sebenarnye bapak aku baru meninggal tahun lepas.. aku tanye dia lagi atuk duduk ke berdiri.. dia kata duduk.. kesian atuk duduk panas2.. nape tinggalkan dia.. aku macam mmmm.. trus sedekahkan alfatihah kat arwah ayah.. bile tanye lebih2 pakai baju ape smua mula lah merepek repek jawapannye

tu je la yg aku ingat.. harap2 hijab dia terus tertutup sampai besar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088232s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list