Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7690
View
92
Reply

Suami beli sex supplement tapi tak pernah pakai kat rumah.

[Copy link]

Author: Suelicious80    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Suelicious80 replied at 20-5-2019 04:38 PM
Untuk membesarkan tut lelaki sis..

Owh  berkesan tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
MrAdam1q replied at 7-6-2019 09:00 PM
eyhh knp semua ganas sgt ni,syphilis jgn main2 i doktor pun takut pegang nonek syphilis. kalau nak d ...

Abang ni doktor ke?boleh lah bagi recipe ubat biar dayung boleh lama
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 07:55 PM | Show all posts

haha kalau ada yang berkesan sila pm
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 02:25 PM | Show all posts

saja kekawan jual beli ambik hati katanya lau posiotif ;lah

lau negatif gak dia cuba sesuatu yang baru tuuu

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 12:37 PM | Show all posts
Allahu... Semoga dipermudahkan urusan sis...
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Pikir baik2 je sis..dia suami awk.... lelaki sesetengah x mahu kalah,kalau nak banding sekuat nafsu macam film porno tu memang x layaklah kita sebab mereka tu pelakon yang berbayar,selalu tengok citer tu buat hati kita hitam dan rasa nak setanding negro dan mat Salleh...bagitahu macam tu kat suami...bersyukurlah anak dah ramai...ada orang tu kahwin 8 tahun Allah x bagi anak pun...sentiasalah ingat mati
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
nurulazzah05 replied at 5-9-2019 08:57 AM
Pikir baik2 je sis..dia suami awk.... lelaki sesetengah x mahu kalah,kalau nak banding sekuat nafsu  ...

Saya dah penat tegur sis..beli byk2 n mahal supplement tu utk siapa pon x tahulah.kdg2 saya sampai ckp sibuk nk besarkan tut tapi otak yg makin pelupa x nak usaha cari supplement pula....now ada new produk dia try jenama promax..entahlah saya dh x tahu nk tegur apa lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
jengl0t replied at 29-7-2019 07:55 PM
haha kalau ada yang berkesan sila pm

Candy b tu berkesan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 02:31 PM | Show all posts
must be fun.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Suelicious80 replied at 5-9-2019 10:44 AM
Candy b tu berkesan..

So skang laki TT da xguna FL lgi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nurulazzah05 at 29-9-2019 11:31 AM
Suelicious80 replied at 5-9-2019 10:44 AM
Saya dah penat tegur sis..beli byk2 n mahal supplement tu utk siapa pon x tahulah.kdg2 saya sampai ...


Mengadu kepada Allah je sis..siapakah kita nak menasihati suami,mungkin juga dia nak  test market dia kat luar,lelaki ni mudah terpengaruh dengan kawan2..tak mahu kalah bab2 kekuatan ni..org kata umur 60 biar nampak macam umur 30an..tu kalau mereka yang tak ingat tua
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Penyabarlah TT ni..harap u jumpe jln penyelesaian
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Suelicious80 replied at 2-4-2019 05:44 PM
Dah..end up dia mcm xde rasa bersalah..i just found dia ada lg satu acc fb khas utk cari perempuan ...

Cuba ckp dgn dia., just utk bg dia pikir & jawab.
Just ckp, kalau dia blh mkn kat luar. Awak pun nk mkn luar jgk. Awak pun ada nafsu & nk menikmati kepuasan. Patutnya husband and wife saling fulfill each other sexual desire & pleasure

Just my advice..
I
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.701431s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list