Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7719
View
92
Reply

Suami beli sex supplement tapi tak pernah pakai kat rumah.

[Copy link]

Author: Suelicious80    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-5-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
saviour_09 replied at 2-4-2019 11:53 AM
see?
dah cakap kan mesti ada through social media


U mmg banyak informasi...mcmana u boleh tahu semua maklumat ini ye...maaf saya betul nak tahu...semua lelaki mmg tahu ke info mcmni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dabliueswai replied at 2-4-2019 02:35 PM
cuba cek brg2 tu...luak tak..kalau berkurang..confirm dia dah pakai somewhere..

Nasihat yg bernas...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Candy pil minyak pelbagai tu apa eh? Soalan serius. Mls google
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 19-5-2019 03:23 PM
Candy pil minyak pelbagai tu apa eh? Soalan serius. Mls google

Untuk membesarkan tut lelaki sis..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Suelicious80 replied at 20-5-2019 04:38 PM
Untuk membesarkan tut lelaki sis..

Oooo dia punye pensil 2b ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ape maksud celup? 2 penetration?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 10:09 AM | Show all posts
KENE CEK HIV TEST NI SIS
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan urusan TT..bahaya betul media sossial skrg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 11:30 AM | Show all posts
makan luau laa tu..lagi nak tanye..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 03:40 AM | Show all posts
Suruh dia buat check up sis. Kan ada pakcik beli beli pil ni pastu terus sakit. Tak ingat apa

Sebab tak normal mengah dan bloated.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 10:23 AM | Show all posts
a4_paper replied at 16-5-2019 07:13 PM
Mati pucuk sbb kuat tgk porn. Mtk dia stop tgk porn and toceng. sbb tu dia lemah dua kali celop je d ...

ya benarr... selagi x stop ketagih yg itu.. mmg otak tak boleh nak tune..

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 10:23 AM | Show all posts
MrAdam1q replied at 20-5-2019 05:35 PM
ape maksud celup? 2 penetration?

2 kali dayung je
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Simpati kat u dek dapat laki camtu

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 03:36 PM | Show all posts
munchkin replied at 26-5-2019 07:40 PM
Suruh dia buat check up sis. Kan ada pakcik beli beli pil ni pastu terus sakit. Tak ingat apa

Seb ...

kalau i... lantak dia lah nak mati cepat pun
lagi senang hati i
tt yang kena check takut kena siflis
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 30-5-2019 03:36 PM
kalau i... lantak dia lah nak mati cepat pun
lagi senang hati i
tt yang kena check takut kena si ...


Tapi si isteri masih ngan dia. Nanti menyusahkan bini.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 04:19 PM | Show all posts
munchkin replied at 30-5-2019 08:17 AM
Tapi si isteri masih ngan dia. Nanti menyusahkan bini.

biar dia sakit kronik lah u... senang mati
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 30-5-2019 04:19 PM
biar dia sakit kronik lah u... senang mati

Hehehehhe. Adoiii
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2019 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Racunkn ajer ciknek dia.. bio mati pucuk...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
eyhh knp semua ganas sgt ni,syphilis jgn main2 i doktor pun takut pegang nonek syphilis. kalau nak dayung lama boleh pm. ubat bole beli kat pharmacy
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt..berapa lama dah u kawen? Anak berapa? Sian tt..tapi reply komen macam cool je..mungkin dah tak larat nak emo2 eh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093690s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list